Forum » Pomoč in nasveti » PREGLED RAMA
PREGLED RAMA
Kriko ::
Zanima me če je kak program tipo CTSPD ki zna pregledat DDR ram ! CTSPD verjetno zna samo SDR ker sem probal in zmrzne!!
lp
lp
Nisem prav povedal, rabil bi program tipa CTSPD ki pogleda karateristike DDR rama!!
Za kontrolo deolovanja imam!
Za kontrolo deolovanja imam!
tec ::
Ojlka!
Sem probal ta program vendar če iskreno povem se mi niti ne sanja kako to deluje ampak ni pa to kar jaz rabim, program tipa CTSPD. Jaz rabim nekaj preprostega za pregled karateristike rama!
Sem probal ta program vendar če iskreno povem se mi niti ne sanja kako to deluje ampak ni pa to kar jaz rabim, program tipa CTSPD. Jaz rabim nekaj preprostega za pregled karateristike rama!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za identifikacijo RAM -aOddelek: Programska oprema | 948 (792) | d7d |
» | Celron II 333 @ 475 Mhz - nestabilnost v Win2000Oddelek: Navijanje | 1361 (1180) | MikroB |
» | Problem z BLUE SCREEN-omOddelek: Pomoč in nasveti | 1936 (1548) | kuglvinkl |
» | Razlike med spominski moduli in ostalo..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1020 (927) | MadMax |
» | Micron RAM cas2?!? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4802 (4176) | XtX |