Forum » Zvok in slika » Premiere 1.5 PRO in problem z mjpg codecom
Premiere 1.5 PRO in problem z mjpg codecom
PhotoBlaz ::
A mogoce kdo ve kaj je fora da mi MJPG codec od dolocenega fotoaparata(ne vseh) v Premiere 1.5 PRO ne predvaja pravilno,...predvaja priblizno tako kot da bi bilo na vsako sekundo 5 framov crnih. V zgornjem majhnem preview-u(tam kjer imas falje nametane noter mi dela normalno, problem je samo ko zabrisem v timeline in playam ali exportam.
Poskusu sem ze z drugim mjpg codecom, poskusil sem pa tudi ze z ostalimi codeci in no compression. Vse ostalo je OK (razen DivX-a nazalost...ampak ta problem je itak ze jasen).
Ce ve kdo kaksno alternativo temu codecu, bi bil vesel....Huffyuv mi sesuva kompjuter, tko da to odpade.
Thnx
Poskusu sem ze z drugim mjpg codecom, poskusil sem pa tudi ze z ostalimi codeci in no compression. Vse ostalo je OK (razen DivX-a nazalost...ampak ta problem je itak ze jasen).
Ce ve kdo kaksno alternativo temu codecu, bi bil vesel....Huffyuv mi sesuva kompjuter, tko da to odpade.
Thnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IP kamera MJPEG stream embedded na spletno stranOddelek: Programiranje | 1699 (1186) | abazuu |
» | Video iz digi. fotoaparataOddelek: Programska oprema | 877 (753) | msenjur |
» | Gledanje filmov iz digit. fotoaparata; napis PICVIDEO ; www.jpg.comOddelek: Pomoč in nasveti | 1533 (1350) | marS |
» | Filmi ne delajo in ne delajo...grhhhh....!!!!Oddelek: Zvok in slika | 2366 (1932) | Damjan Jagar |
» | Kako popraviti .aviOddelek: Sedem umetnosti | 1899 (1634) | dobaluka |