Forum » Programska oprema » Roland priložen program CAMM1
Roland priložen program CAMM1
aVToV|S|On ::
Pozdravljeni!
Kot podjetje iščemo človeka oziroma sopodjetje, ki si lasti Rolandov CAMM rezalnik. Naš problem je sledeč. Reorganiziramo celotno računalniško mrežo v podjetju. Programa ROLAND CUTSTUDIO pa žal ne najdemo. Prosim, če bi bil kdo tako dober in pobrskal malo naokrog, če pozna koga ki ima slednji program.
Skratka: Iščem ROLAND CUTSTUDIO
ziga@css-oblikovanje.com
Lep pozdrav!
Žiga Pikš
Glavni oblikovni vodja CSS-oblikovanje.com
Kot podjetje iščemo človeka oziroma sopodjetje, ki si lasti Rolandov CAMM rezalnik. Naš problem je sledeč. Reorganiziramo celotno računalniško mrežo v podjetju. Programa ROLAND CUTSTUDIO pa žal ne najdemo. Prosim, če bi bil kdo tako dober in pobrskal malo naokrog, če pozna koga ki ima slednji program.
Skratka: Iščem ROLAND CUTSTUDIO
ziga@css-oblikovanje.com
Lep pozdrav!
Žiga Pikš
Glavni oblikovni vodja CSS-oblikovanje.com
Spletno in grafično oblikovanje | http://www.css-oblikovanje.com
TribesMan ::
Jest sem kake dve leti nazaj ta problem rešil tako, da sem z Rolandove domače strani zdownloadal gonilnike za CAMM1 rezalnik, potem pa sem ga uporabljal kar z Corel Drawom... Zdeva je delovala popolnoma vredu.
Toliko v pomoč če ti ne uspe najti programa.
LP
TribesMan
Toliko v pomoč če ti ne uspe najti programa.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Dark Tower (2017) (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 16978 (2638) | oo7 |
» | Ms-DOS igre na Windows 98 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5931 (4697) | Enron x86 |
» | Električna kitaraOddelek: Kaj kupiti | 5878 (4618) | jype |
» | Adobe photoshop in Roland pc60 printerOddelek: Programska oprema | 1520 (1427) | janko771 |
» | Audigy soundfont ali kaj boljšega-profi???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2143 (1766) | matrix2 |