Forum » Pomoč in nasveti » ABIT AN7 + GEIL GEIL Ultra X Dual Chanel DDR 400 1 GB RAM ?????
ABIT AN7 + GEIL GEIL Ultra X Dual Chanel DDR 400 1 GB RAM ?????
ViktorRoth ::
Imam problema sa ABIT AN7 Motherboard-om i GEIL Ultra X Dual Chanel DDR 400 1 GB ( 512 x 2 MB ) RAM memorijom
Windowsi mi se svako malo ruše ( jedamputa dnevno ) usred rada. Pojavi se plavi ekran i kompjuter se resetira.
Microsoftov Hot line mi je odgovorio da je greška u nekompatibilnosti memorije sa motherboardom.
Na stranicama proizvođača memorije, tvrdi se da su motherboard i ram kompatibilni ali meni se ipak sistem ruši.
Da li je ABIT AN7 stvarno nekompatibilan sa GEIL GEIL Ultra X Dual Chanel DDR 400 1 GB RAM !!! Memorijom
Molim Vas pomoć
Windowsi mi se svako malo ruše ( jedamputa dnevno ) usred rada. Pojavi se plavi ekran i kompjuter se resetira.
Microsoftov Hot line mi je odgovorio da je greška u nekompatibilnosti memorije sa motherboardom.
Na stranicama proizvođača memorije, tvrdi se da su motherboard i ram kompatibilni ali meni se ipak sistem ruši.
Da li je ABIT AN7 stvarno nekompatibilan sa GEIL GEIL Ultra X Dual Chanel DDR 400 1 GB RAM !!! Memorijom
Molim Vas pomoć
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual channelOddelek: Strojna oprema | 1237 (1129) | opeter |
» | katere rame kupit?Oddelek: Kaj kupiti | 1473 (1194) | overlord_tm |
» | OCZ ali GEIL?Oddelek: Kaj kupiti | 1352 (1174) | RC14 |
» | Geil, A-data, Twinmos ali Crucial???Oddelek: Kaj kupiti | 1686 (1129) | OZZY |
» | Volaža Barona 2600+Oddelek: Navijanje | 1080 (923) | hostar |