Forum » Operacijski sistemi » Težava z inštaliranjem...
Težava z inštaliranjem...
:noob: ::
Pojavlja se mi napaka, ki se glasi:
16-bitni podsistem programa windows
C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Sistemska datoteka je neprimerna, za zaganjanje programov v opreacijskem sistemu MS-DOS in Microsoft Windows. Izberite zapri, če želite program prekiniti.
Zapri Prezri (če ga pritisnem, se okno zapre in se ne zgodi prav nič :) )
To se mi pojavlja ob probi inštaliranja vseh programov, igric itd. tudi tistih, ki sem jih pred kratkim še z levim mezinčkom inštaliral... Prosim za hitre in "koristne" odgovore, saj se mi zelo zelo zelo mudi z nasnetjem nekega programa (to se mi dogaja cca. 1 mesec, vendar me ni motilo, sedaj pa :| )
16-bitni podsistem programa windows
C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Sistemska datoteka je neprimerna, za zaganjanje programov v opreacijskem sistemu MS-DOS in Microsoft Windows. Izberite zapri, če želite program prekiniti.
Zapri Prezri (če ga pritisnem, se okno zapre in se ne zgodi prav nič :) )
To se mi pojavlja ob probi inštaliranja vseh programov, igric itd. tudi tistih, ki sem jih pred kratkim še z levim mezinčkom inštaliral... Prosim za hitre in "koristne" odgovore, saj se mi zelo zelo zelo mudi z nasnetjem nekega programa (to se mi dogaja cca. 1 mesec, vendar me ni motilo, sedaj pa :| )
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
ToniT ::
V c:\windows\repair imaš rezervni autoexec.nt in config.nt. Skopiraj ju v c:\windows\sytem32.
Pa preveri računalnik, če nimaš gor kake golazni. Ti datoteki briše nek trojanec (ne spomnim se več, kateri...)
Pa preveri računalnik, če nimaš gor kake golazni. Ti datoteki briše nek trojanec (ne spomnim se več, kateri...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visual C++ 6.0 Professional Edition - napakaOddelek: Programiranje | 1149 (1009) | neoto |
» | PROBLEM: 16-bitni podsistem programa Windows xpOddelek: Operacijski sistemi | 1842 (1773) | D3JVID |
» | AUTOEXEC.NT problemOddelek: Operacijski sistemi | 1253 (1155) | ×Tristania× |
» | DOS!Oddelek: Igre | 1219 (945) | misterno |
» | Problem pri zagonu programovOddelek: Pomoč in nasveti | 1589 (1302) | ToniT |