Forum » Programiranje » zopet eno vprašanje
zopet eno vprašanje
cahahopie ::
Mene zanima kako je naret pejđ www.planetiger.com ??
Vem, da je bla uporabljena PHP koda. Mene zanima predvsem izgled. Predvsem GUI? To podobo sestavlja mnoštvo teh slikic narejenih v Photoshopu ali v čem podobnem. TOda... kako dobiti takšen precizen izgled?
Kot prvo je spacal eno vlko sliko (vse razen teksta seveda) in jo nato razrezal s kakšnim Splitzom , toda.. kako je nardil tiste sličice Commandos 2 na prvi strani. Tiste majhne? Spet s Photoshopom? Če res.. potem si grem prebrat še eden tutotrial.
Koliko truda je vloženega samo na takšnem pejđu kot je www.guistuff.com.... hem..no, ja... volja in še enkrat volja.
Vem, da je bla uporabljena PHP koda. Mene zanima predvsem izgled. Predvsem GUI? To podobo sestavlja mnoštvo teh slikic narejenih v Photoshopu ali v čem podobnem. TOda... kako dobiti takšen precizen izgled?
Kot prvo je spacal eno vlko sliko (vse razen teksta seveda) in jo nato razrezal s kakšnim Splitzom , toda.. kako je nardil tiste sličice Commandos 2 na prvi strani. Tiste majhne? Spet s Photoshopom? Če res.. potem si grem prebrat še eden tutotrial.
Koliko truda je vloženega samo na takšnem pejđu kot je www.guistuff.com.... hem..no, ja... volja in še enkrat volja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NFC nalepka / karticaOddelek: Kaj kupiti | 2637 (1991) | 3p |
» | Polovica ljudi bi neznan USB-ključ zagnalaOddelek: Novice / Varnost | 12132 (8889) | shadeX |
» | Php-nuke nova temaOddelek: Izdelava spletišč | 1092 (953) | BluPhenix |
» | Kako narediti image XPOddelek: Programska oprema | 3457 (3249) | poweroff |
» | Še malo teženja o phpOddelek: Programiranje | 1767 (1356) | rc-car |