Forum » Kaj kupiti » Soltek plate
Soltek plate
kpkp ::
Mena pa bol kot kaj kupiti zanima kje kupiti?
In sicer bi potreboval eno matično Soltek soc. 478
PS:
neki sem vidu da imajo pri Belbled-u (samo ne vem če pošiljajo po pošti) vendar nimam izkušenj z njimi
Hvala in LP
In sicer bi potreboval eno matično Soltek soc. 478
PS:
neki sem vidu da imajo pri Belbled-u (samo ne vem če pošiljajo po pošti) vendar nimam izkušenj z njimi
Hvala in LP
OZZY ::
belbled pošilja po pošti. Sam sem sicer 1x naročil pri njih in dobil takoj naslednji dan.
Go with the flow.
Sem klical na Belbled pa pravijo da se te plate teško dobijo v Slo (in da naj ga pokličem nazaj čez par dni), tako da informacije kje dobiti te plošče so še vedno dobrodošle.
LP
PS: če kdo prodaja kakšno tako ploščo (rabljeno, novo - važno da dela) sem tudi zainteresiran...
LP
PS: če kdo prodaja kakšno tako ploščo (rabljeno, novo - važno da dela) sem tudi zainteresiran...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kpkp ()
Glede na to, da sem se skoraj sprijaznil, da Soltek-a ne bom dobil, bi prišel prav tudi kak Albatron s čipset-i 845PE/GE in 865PE, bistveno je da ne presega dimenzii: 230x305 (sej vem da postavljam čedne pogoje ma sej to je sekundarnega pomena)
Hvala
PS: morda bom z Albatronom imel več sreče
Hvala
PS: morda bom z Albatronom imel več sreče
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Soltek 75FRN2-RLOddelek: Strojna oprema | 822 (727) | IgorM |
» | Soltek SL-75FRN-LOddelek: Kaj kupiti | 1193 (1043) | Caligula |
» | Cheap Soltek + Cheap Infineon RAM = FSB do nekje 240Oddelek: Navijanje | 1490 (1156) | Caligula |
» | El cheapo plata na nForce2: Asus A7N8X-XOddelek: Kaj kupiti | 1538 (1325) | kuglvinkl |
» | Vaše mnenje o sistemuOddelek: Kaj kupiti | 1566 (1259) | Grey |