Forum » Omrežja in internet » Prosim za vašo sodbo /mnenje
Prosim za vašo sodbo /mnenje
dobaluka ::
Hm mene zanima kaj si mislite o naslednji ponudbi. Plačaš 200$ in imaš dosmrten zakup prostora na strežniku.
Malo sem računal to je če bi sproti plačeval za približno 4 leta gostovanja na nekem strežniku, v tem pogledu se kar splača. Vendar pa kaj pa narediš potem ko želiš na drug strežnik, ki je morda hitrejši in zmoglivejši. Potem si ta denar vrgel stran. No skratka kr neki bluzim že.
Sam povejte a mislte da se splača al ne?
Js mislm da bl ne!
Aja poglejte si mal podatkov o tem
nomonthlyfees
Malo sem računal to je če bi sproti plačeval za približno 4 leta gostovanja na nekem strežniku, v tem pogledu se kar splača. Vendar pa kaj pa narediš potem ko želiš na drug strežnik, ki je morda hitrejši in zmoglivejši. Potem si ta denar vrgel stran. No skratka kr neki bluzim že.
Sam povejte a mislte da se splača al ne?
Js mislm da bl ne!
Aja poglejte si mal podatkov o tem
nomonthlyfees
- spremenil: dobaluka ()
Elemen_T ::
v tem primeru lahko provider s teboj manipulira do daske.
Vseeno pa si preber pogodbo...in če piše kaj v stilu:
Imamo pravico, da storitve ukinemo kadarkoli...
pol itak kar pozab
Vseeno pa si preber pogodbo...in če piše kaj v stilu:
Imamo pravico, da storitve ukinemo kadarkoli...
pol itak kar pozab
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup domene in hosting pri isti firmi?Oddelek: Izdelava spletišč | 3326 (2580) | Samael |
» | Kolcajoči Microsoftov AzureOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8784 (6233) | xmetallic |
» | Microsoftov poslovni OneDrive spreminja uporabnikove datoteke (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 19808 (15174) | aerie |
» | Nakup strežnikaOddelek: Kaj kupiti | 1780 (1458) | Ice-Heki |
» | WebHosting - rabim - nujno!Oddelek: Omrežja in internet | 1593 (1212) | SLOWWWeb.net |