» »

CELERON

CELERON

akulp ::

:\
A s vam zdi da je Celeron primeren za domačo uporabo? (ne tolk za špile ampak zud sem ter tja)

Pa katerega kupiti da bi se ga dal še mal navit? Npr. od 600 naprej katerega?

P.S.: Mam pa nadgrajeno plato A-bit BH 6

sirotka ::

Itaq da je dobr, navit se jih da za 50%(600@900:)). Kup si rablenga dobu ga boš zlo poceni, poglej na bolho

ChiefThunder ::

če ne mislš plate menjavat, si ubod 600 alpha 633mhz celerona, se dobro navijajo... za domačo uporabo je pa čist soliden...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Brane2 ::

Akulp:

>A s vam zdi da je Celeron primeren za domačo uporabo? (ne tolk za špile ampak zud sem ter tja)

>Pa katerega kupiti da bi se ga dal še mal navit? Npr. od 600 naprej katerega?

>P.S.: Mam pa nadgrajeno plato A-bit BH 6

Celeron je te dni kar poceni. Ce ne ves tocno kaj pocnes, ga raj ne navijat.
Moja 1100ka je bla neki cez 30kSIT. 900ko lahko dobis precej ceneje...

Folk ima glupa merila stabilnosti- v stilu:

"Winsi 98 se zbootajo stabilno"
"Q3A ali UT mi dela"
ali pa tale cvetka "Mashina mi dela ful stabilno sam vsake tok vidm tist modr zaslon"

Wintel je cuden stroj in zlo kompliciran. Ko ga bos ti friznu, se lahko zgodi, da stvar ne bo delala v sicer redkih situacijah in zaporedjih ukazov a ravno dost da ti na vsake tok sesuje kako stvar, da ti kake stvari trajno ne delajo itd. pa ob tem ne bos posumu na frizuro. Ne verjamem glih, da bos skuru procesor (ce ga ne bos silu na 2V), a pozre ti lahko vse skupaj velik casa s kilavimi efekti.

Jaz sem recimo friznu Celerona, in stvar je delala, kokr sem lahko preveru. Nato je cez mesec prsu kolega sprintat nekaj z disketo v roki. Diskete nisem mogu prebrat in ce ne bi imel zraven se ene nefrizirane mashine, bi ga poslal domov po drugo disketo (jebat ga, flopija sam skoraj nikol ne uporabljam). Takih primerov je kar nekaj. Recimo dolocene stvari na printer portu mi niso delale, vendar ne tako, da bi takoj posumu na frizuro. Take stvari ti pa vzamejo cas, pa zgodijo se glih takrat ko se ti najbolj mudi...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Procesor!? Kva Kupt?

Oddelek: Kaj kupiti
11858 (650) Dalmatinc
»

Nasvet za procesor

Oddelek: Kaj kupiti
5803 (670) yjj
»