Forum » Programska oprema » booklet
booklet
cops ::
Lep pozdrav. Iščem enostaven program za tiskanje oz. urejanje teksta za knjigo (dve strani na A4 ter nato, saj veste prva zadnja stran .....)
in kakšen nasvet bi tudi prav prišel. Moj tiskalnik ŽAL tega ne podpira. Imam FINEPRINT vendar mi ne zajame vseh strani (nekaj jih izposti..) ali pa nimam pojma kako ga nastavit
No kakor koli že vsaka pomoč bi mi bila dobrodošla.
HVALA
in kakšen nasvet bi tudi prav prišel. Moj tiskalnik ŽAL tega ne podpira. Imam FINEPRINT vendar mi ne zajame vseh strani (nekaj jih izposti..) ali pa nimam pojma kako ga nastavit
No kakor koli že vsaka pomoč bi mi bila dobrodošla.
HVALA
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
korpi ::
Hm... mogoče ne bo prava rešitev, a vseeno:
Jaz sem nekrat za neko brošuro se hecal z 2 stolpcema v Wordu
Papir (Paper layout) nastaviš na ležeče (landscape).
Narediš 2 stolpca in to je to...
V sredini se je potrebno "pozabavati" s kako črto za razrez, potrebno je tudi si predhodno nastaviti robove...
Kar se tiče številčenja strani za tako postavitev: poglej TUKAJ
Na koncu pa najboljše da spremeniš v PDF (malo poglej na sourceforge.net - PDF printer ali nekaj takega - zastonj za osebno uporabo)
Upam, da bo za prvo silo
BTW: kaki printer te imaš, da ne podpira tega? Word 2003 ima možnost 2 strani na eno a4 (datoteka - priprava strani , v prvem zavihku... je možnost)
LP KORPi
Jaz sem nekrat za neko brošuro se hecal z 2 stolpcema v Wordu
Papir (Paper layout) nastaviš na ležeče (landscape).
Narediš 2 stolpca in to je to...
V sredini se je potrebno "pozabavati" s kako črto za razrez, potrebno je tudi si predhodno nastaviti robove...
Kar se tiče številčenja strani za tako postavitev: poglej TUKAJ
Na koncu pa najboljše da spremeniš v PDF (malo poglej na sourceforge.net - PDF printer ali nekaj takega - zastonj za osebno uporabo)
Upam, da bo za prvo silo
BTW: kaki printer te imaš, da ne podpira tega? Word 2003 ima možnost 2 strani na eno a4 (datoteka - priprava strani , v prvem zavihku... je možnost)
LP KORPi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel vse sorteOddelek: Programska oprema | 2648 (1945) | jozekuch |
» | WORD 2003 - pisanje v dva stolpca...Oddelek: Programska oprema | 1797 (1713) | GregiB |
» | Excel - dvojni vlookupOddelek: Programska oprema | 1616 (1388) | NeMeTko |
» | tiskanje učbenika v worduOddelek: Pomoč in nasveti | 661 (564) | boogie_xlr |
» | Word - poravnava besedilaOddelek: Programska oprema | 2696 (2696) | nodrim |