Forum » Programska oprema » Bitdefender update error
Bitdefender update error
AirDevil ::
Par dni nazaj sm naložu Bitdefebder internet security 9 in imam sledeči problem. Takoj ko sem ga naložu je imel probleme z automatic update. Medtem ko je posodablav je metal vn neke errorje da se ne more povezat na strežik in če sem zamenu ip je nadaljeval z updejtom. Sedaj pa tudi če zamenam ip se niče več noče povezovati na update server. Moti me tudi to ker na netu in v manual-u da lahko sam posodobiš z weekly ali pa z daily updejti na netu. Vendar na netu za verzijo 9 sploh ni nobenih teh fajlov.
Pač zanima me če ima še kdo ta problem da nisem osamljen primer in imajo UPAM probleme na Bitdefender serverjih.
EDIT: Da ne bo pomote to se mi dogaja v trial verziji.
Pač zanima me če ima še kdo ta problem da nisem osamljen primer in imajo UPAM probleme na Bitdefender serverjih.
EDIT: Da ne bo pomote to se mi dogaja v trial verziji.
- spremenil: AirDevil ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 10 ustavitev Updatea?!Oddelek: Operacijski sistemi | 2109 (1594) | ivans_k1 |
» | Nokia firmware updateOddelek: Mobilne tehnologije | 724 (571) | Jolbe |
» | N900 10.2010.19.1 updateOddelek: Mobilne tehnologije | 1719 (1369) | Gregor P |
» | NOKIA 5800 XM problem z budilko,...Oddelek: Mobilne tehnologije | 1697 (1533) | Bor H |
» | win98 update po reinstalciji win-sovOddelek: Operacijski sistemi | 893 (811) | jlpktnst |