» »

Kateri program za data recovery

Kateri program za data recovery

Nevihta ::

Pozdravljeni!

Crknil mi je disk in gor zelo pomembni podatki.

Malce sem brskal po forumu in nikjer nisem zasledil splošne debate o data recovery software. Prosil bi vse ki imajo s tem izkusnjo, da napisejo svoja mnenja, saj bi zelo rad dobil najboljsi data recovery program, v kolikor bi res vrnil vse podatke bi ga bi bil pripravljen tudi uradno kupiti :)

No pa da prebijem led bom povedal svoje mnenje glede EASY RECOVERY-ja

Disk je bil WD cca 160GB, particija NTFS ter gor naloženi WINXP

Omenjeni program sem najprej naložil na win2000 ki je bil vezan na istem kablu kot pokvarjeni disk, vse skupaj je trajalo zelo dolgo 7 dni, samo da je prebral particijo, nato pa en mesec da je rešil nekaj podatkov. Ker sem večinoma reševal samo slike, lahko povem, da jih je rešil približno 20%, od tega vsak 5 slaba oz popačena (slike so bile zbrisane v pasu...)

Potem sem vstavil nov disk z na novo naloženimi winxp, branje particije je trajalo minuto, vendar zgubljenega direktorija s slikami sploh ni našel. tako da tudi rešiti nisem mogel ničesar.

Nakar sem zopet naložil win2000 in pustil reševati na drugem računalniku (zahvala dobremu prijatelju ki je posodil odvečno kišto) in zadeva zopet teče 2 meseca in zopet bore malo ali nič uporabnega)

Sem še uporabil nekaj drugih programov kot so Boot up utility disk, in nekaj osnovnih dosovskih, pa diska sploh niso prepoznali, kaj šele da bi lahko kaj z njim počel, tako da kar se tega tiče je bil easy recovery alfa in omega, ampak še vedno ni to to!

Upam da bomo zbrali čimveč mnenj glede, da bomo omogočili drugim čimboj zanesljivo reševanje podatkov.
Nevihta

gandi ::

Jst uporabljam Recover My Files in sm čist zadovoljen z njim pa še hiter je...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri program za dobiti nazaj podatke iz izbrisane particije?

Oddelek: Pomoč in nasveti
61256 (1110) opeter
»

Pokvarjena particija - nujno!

232593 (2141) 69charger
»

Partition Magic-izguba particije in podatkov

81516 (1376) Pyr0Beast
»

Kako popraviti particijske tabele??? NUJNO!!!!

71438 (1300) asPeteR
»

Norton ghost ---> pa je šla particija!!!

Oddelek: Operacijski sistemi
141593 (1251) Stripy

Več podobnih tem