Forum » Omrežja in internet » Problem brezžične povezave
Problem brezžične povezave
ferkes ::
Preko ruterja imam povezano en navaden računalnik po žici in prenosnik po wirelesu. Zdej mi pa prenosnik zazna povezavo na net se pa noče povezat ...
Enako sem probu z frendovim prenosnikom in je vse delalo (internet kot omrežna soseščina), na mojem pa samo zazna povezavo več pa ne.
Kaj ne spremenim v nastavitvah??
Enako sem probu z frendovim prenosnikom in je vse delalo (internet kot omrežna soseščina), na mojem pa samo zazna povezavo več pa ne.
Kaj ne spremenim v nastavitvah??
ToniT ::
Kako pa je z enkripcojo? Ima tvoj prenosnik vklopljeno enksripcijo, router pa ne (ali obratno)?.
Kaj ti napiše, ko se noče povezati?
Kaj ti napiše, ko se noče povezati?
bili_39 ::
Preveri, če imata router in prenosnik enak tip WIFI povezave (b ali g), če sta nastavljena na isti kanal (od 1 do 13) - čeprav to običajno gre avtomatsko in če imaš mogoče vklopljeno zaščito, čeprav v to dvomim, saj se je prijatl lahko priklopo...
V glavnem: povej malo več.
V glavnem: povej malo več.
ferkes ::
Ja jst imam hp-centrino (pomen da je wireles vgrajen) in ruter Asus wl-500. Povezavo zazna brez problema in tudi napiše, da je odlična. Sam jst potem ne morem na internet niti v omrežno soseščino, čeprav vedno kaže da je povezava prisotna.
Sem pa probu enako za frendovim prenosnikom in ko je zaznalo povezavo, sm lahko enastavno šel na net in vse ostalo ...
Tak da res ne vem kaj mam "vklopleno" da nea morm it na net ..
Sem pa probu enako za frendovim prenosnikom in ko je zaznalo povezavo, sm lahko enastavno šel na net in vse ostalo ...
Tak da res ne vem kaj mam "vklopleno" da nea morm it na net ..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naenkrat mrknil internet prek mrežne!Oddelek: Omrežja in internet | 1644 (1218) | krneki007 |
» | ne morem naštimati interneta na svojem prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1323 (925) | bluefish |
» | Problem z domačim omrežjemOddelek: Omrežja in internet | 1437 (1240) | cilax |
» | WLANOddelek: Omrežja in internet | 1973 (1328) | Virko |
» | Dva racunalnika, ki si delita povezavo preko drugega racunalnikaOddelek: Omrežja in internet | 1124 (1046) | errhec |