» »

katere slušalke kupiti?

katere slušalke kupiti?

NemecRok ::

Pozdravljeni!

V kratkem nameravam nabaviti malo boljše slušalke, ki bi bile namenjene za poslušanje glasbe na iPod-u.

Zanj sm pripravljen odšteti nekje do 5čuku.

Velja omeniti tudi to, da sem do sedaj mev že kar nekaj slušalk za katere sem odštev nekje do 3čuke, vendar me niso tako navdušle(aiwa ter Sennheiser) predvsem zaradi tega ne ker se mi nekak niso prilegale v uho. Zelo zadovoljen pa sem biv z priloženimi slušalikami, ki sem jih dobiv zraven iPod-a. Te so mi sedle v uho, pa tudi kakovost zvoka se mi je zdela zelo dobra, predvsem bassi.

Torej katere slušalke mi priporočate za dobro nošenje ter kvalitetno poslušanje glasbe?

Lp,

Švaba
Toshiba Satellite Pro A300-1NT

numero_uno ::

Jaz uporabljam Sony MDR-EX51LP in imajo super zvok, sploh bas. Cena je pa okoli 7k.

stock ::

kupi TE.
imam jih doma in so ful dobre, bass, zvok naplosno... prileganje na uho..
za 5k ...pred letom v big-bangu

Tugo ::

pridružujem se numeru_uno. DObre 3 leta imam Sony MDR-EX70. Zanje sem takrat dal nekaj čez 13k. Ni mi žal niti tolarja, ker so vredne svojega denarja. Uporabljam jih 5x/teden na MP3 playerju, drugače pa tudi doma (torej lahko rečem kar 7dni v tednu). S tistimi, ki ti jih je priporočal numeru_uno, ti ne bo žal. Imaš pa 3 velikosti čepkov. Še ena malenkost: v primeru, da jih kupiš, se boš moral navadit na to, da se nosijo V ušesu. Največja prednost, ki jo jaz vidim, pa je v tem, ker ne padajo iz ušes pri kolesarjenu, niti pri teku.

lp, T.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere bass slušalke?

Oddelek: Zvok in slika
132302 (1926) Vajzi
»

[Slušalke] nad 40€

Oddelek: Zvok in slika
376142 (2995) kratos