» »

Virus al kaj za vraga bi to blo...

Virus al kaj za vraga bi to blo...

carterw ::

Pred kakšnim tednom sem naložil na novo winse xp gor. Vedno je bil prisoten nod32, ampak ker sem pravtako slišal hvale Kasperskemu, sem se odločil, da ga sprobam. Res da nonstop downloadam in nalagam zadeve, ampak vse datoteke prej pregledam, preden zaženem. Včeraj pa so se začeli problemi, nekaterih *.avi filmov sploh noče zagnati tudi nekateri programi zaštekajo in pokaže se tista ikona "send error"
Ful scan ni našel ničesar, tudi nod32 ne, zato mi ni jasno kaj se dogaja.
Sumljivo mi je tudi to, da ko pride v winse lahko takoj začnem delat, pred tem je vedno
kakšno minuto nalagalo antivirus...pa še nekaj: imel sem 25gb izgubljenega prostora na disku, vendar sem za zdaj z Acronis disk director dobil nazaj. Tudi po tem sem dal ful scan in ne najde ničesar!
Se komu kaj sanja kje bi tičal problem?
matej

SisQ ::

Zdravo...

Možno je, da imaš virus in, da ti izklaplja antivirusnega.
Možno pa je tudi, da je kakšna softverska nekompatibilnost.
Ne vem zakaj si naložil drugi AV, če ti prejšnji ni delal problemov in je bil zanesljiv. Najbolje je, da še enkrat naložiš sistem in programe.
1. Ne boš se zajebaval in belil glave kaj je narobe in...
2. Če imaš virus, se ga boš z formatiranjem rešil

Ajd...

carterw ::

Možno ampak zakaj ga ne najde?
Ko sem pred tednom formatiral, sem mel tud nek virus gor, naložil na novo winse, uporabil celo kill disk. Takrat mi ni hotelo zagnati *.mpg filmckov, sedaj mi noče pa *.avi filmckov!
WTF!?!? Kljub temu da mam gor ACE mega pack kodekov, kr freezne oz. miška se čisto počasi premika...
Ne morm še 1x v 1 tednu vse na novo nalagat, ker je preveč vsega ...
Se je komu kdaj že kaj podobnega naredlo?
matej

Highlag ::

Mislim, da so v tem forumu že milijonkrat napisali da razni codec-packi delajo samo štalo. :\

Drugače pa filmi imajo lahko tudi napake. In različni predvajalniki se na njih različno odzovejo. Če imaš slučajno Virtualdub poizkusi odpret film z njim. Če je poškodovan ti bo to sporočil.
Never trust a computer you can't throw out a window

Daedalus ::

Dol zmeči razne codec packe (sama štala z njimi), gor vrži ffdshow in ac3 filter, za player pa uporablaj vlc.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere programe bi moral imeti vsak uporabnik računalnika?

Oddelek: Pomoč in nasveti
203931 (3193) energetik
»

Ali se splača downlodati program iz interneta?

Oddelek: Programska oprema
141520 (1091) Mr_Globus
»

Katere programe uporabljate?

Oddelek: Programska oprema
424424 (3704) R33D3M33R
»

Neverjetno zgodbe..ali tu ne..kateri virus me je prejebal???

Oddelek: Pomoč in nasveti
202062 (1342) Azrael
»

Finta s codeci!!

Oddelek: Zvok in slika
152324 (1959) Zoidberg

Več podobnih tem