Forum » Pomoč in nasveti » W32.Jeefo !?
W32.Jeefo !?
mkonci ::
Že na začetku bom napisal, sem pogledal pod iskanje, pa ni nč uporabnega, pa tud googlu sem to povedal pa sem najdu uno stran k je ta virus opisan!
Mene zanima, če je treba res formatirat comp, al se da tega hudiča iz memorije odstrant tudi drugače, namreč ta K... se mi je obesu na vse exe file, in to je zelo velik problem, najprej jih je norton najdu 68, pa sem jih dal v karanteno, in s tem sem vrjetno naredil največjo napako, zdej mi norton ne najde nobenga virusa več, sam mi tud pol programov ne dela več!
Še neki, zanima me, če se dajo iz firefoxa Bookmarks povezave kako izvozit, če bom že mogu formatirat, da bom vsaj ta del prišparal!
Mene zanima, če je treba res formatirat comp, al se da tega hudiča iz memorije odstrant tudi drugače, namreč ta K... se mi je obesu na vse exe file, in to je zelo velik problem, najprej jih je norton najdu 68, pa sem jih dal v karanteno, in s tem sem vrjetno naredil največjo napako, zdej mi norton ne najde nobenga virusa več, sam mi tud pol programov ne dela več!
Še neki, zanima me, če se dajo iz firefoxa Bookmarks povezave kako izvozit, če bom že mogu formatirat, da bom vsaj ta del prišparal!
budili ::
ce bos delal format so favorites v X:\Documents and Settings\Xxx\Application Data\Mozilla\Firefox
lahko pa tudi export naredis v manage bookmarks
lahko pa tudi export naredis v manage bookmarks
Zgodovina sprememb…
- spremenil: budili ()
mkonci ::
ej budili kako lahko naredim export?
Tu k si napisu je zlo velik filov, kaj nej vse skopiram?
Tu k si napisu je zlo velik filov, kaj nej vse skopiram?
zee ::
bookmarks.html skopiraj na cd, usb ključ, disketko,...
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšla Opera 11 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 24693 (19979) | kriko1 |
» | Zaznamki shranjeniOddelek: Programska oprema | 2032 (1830) | jozekuch |
» | Mozilla firefox mi šteka!Oddelek: Programska oprema | 4352 (3929) | jan01 |
» | firefox problemOddelek: Programska oprema | 1188 (1151) | karafeka |
» | Zaznamki so izginili!!!!!Oddelek: Programska oprema | 2019 (1833) | GupeM |