Forum » Pomoč in nasveti » Problem z Outlook Express priponko
Problem z Outlook Express priponko
jan34 ::
Na pc sem namestil windows xp pro spa 2 angeška verzija + vse popravke z update strani. V Outlook Express 6 se mi je pri prejemu pošte vedno prikazala priponka, ko pa sem namestil xp pro multilanguage patch v slovenščino ( vsi meniji in ostalo imam sedaj v slovenščini )pa se mi ta priponka več ne prikažene. Tudi kljukico pri varnostnih nastavitvah - ne dovoli shranjevanja ali odpiranja.... sem spremenil - ni odkljukana.
V eni reviji je bil ta problem opisan in sem to tudi uspel rešit - priponko je prikazalo, vendar sem to revijo po pomoti vrgel proč in tega problema ne znam rešiti. Windowse imam na novo naložene. Prosim za pomoč
V eni reviji je bil ta problem opisan in sem to tudi uspel rešit - priponko je prikazalo, vendar sem to revijo po pomoti vrgel proč in tega problema ne znam rešiti. Windowse imam na novo naložene. Prosim za pomoč
SavoS ::
1. Copy the Inetres.dll file from the \Program Files\Internet Explorer\MUI\Lang-id folder to the %Windir%\MUI\Fallback\Lang-id folder.
2. Rename the Inetres.dll file that you moved to the %Windir%\MUI\Fallback\Lang-id folder to Inetres.dll.mui.
3. Delete the Inetres.dll file from the \Program Files\Internet Explorer\MUI\Lang-id folder.
Evo .. takole se to uredi...
p.s. pa začni uporabljati kakšno alternativo... sedaj se dobi tudi v slovenskem jeziku poštni odjemalec Mozilla Thunderbird
2. Rename the Inetres.dll file that you moved to the %Windir%\MUI\Fallback\Lang-id folder to Inetres.dll.mui.
3. Delete the Inetres.dll file from the \Program Files\Internet Explorer\MUI\Lang-id folder.
Evo .. takole se to uredi...
p.s. pa začni uporabljati kakšno alternativo... sedaj se dobi tudi v slovenskem jeziku poštni odjemalec Mozilla Thunderbird
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook Express težave s prejemanjem priponkOddelek: Programska oprema | 3223 (629) | huwi |
» | Spelling checker v Word-uOddelek: Programska oprema | 6488 (5944) | zvau |
» | outlook expres priponkaOddelek: Programska oprema | 2402 (2068) | sloxl8 |
» | Outlook Express težavaOddelek: Programska oprema | 1566 (1470) | Engineer_SLO |
» | Internet Explorer in crvOddelek: Pomoč in nasveti | 1288 (1150) | Border |