» »

Problem z Outlook Express priponko

Problem z Outlook Express priponko

jan34 ::

Na pc sem namestil windows xp pro spa 2 angeška verzija + vse popravke z update strani. V Outlook Express 6 se mi je pri prejemu pošte vedno prikazala priponka, ko pa sem namestil xp pro multilanguage patch v slovenščino ( vsi meniji in ostalo imam sedaj v slovenščini )pa se mi ta priponka več ne prikažene. Tudi kljukico pri varnostnih nastavitvah - ne dovoli shranjevanja ali odpiranja.... sem spremenil - ni odkljukana.
V eni reviji je bil ta problem opisan in sem to tudi uspel rešit - priponko je prikazalo, vendar sem to revijo po pomoti vrgel proč in tega problema ne znam rešiti. Windowse imam na novo naložene. Prosim za pomoč:)

SavoS ::

1. Copy the Inetres.dll file from the \Program Files\Internet Explorer\MUI\Lang-id folder to the %Windir%\MUI\Fallback\Lang-id folder.
2. Rename the Inetres.dll file that you moved to the %Windir%\MUI\Fallback\Lang-id folder to Inetres.dll.mui.
3. Delete the Inetres.dll file from the \Program Files\Internet Explorer\MUI\Lang-id folder.

Evo .. takole se to uredi...

p.s. pa začni uporabljati kakšno alternativo... sedaj se dobi tudi v slovenskem jeziku poštni odjemalec Mozilla Thunderbird
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

jan34 ::

Hvala za pomoč in prijaznost. LP.

SavoS ::

Zato smo tu, da si pomagamo....;)
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Outlook Express težave s prejemanjem priponk

Oddelek: Programska oprema