Forum » Programska oprema » Spy Sweeper registracija
Spy Sweeper registracija
axxxe ::
No jz sm zdej ta najnovejši Spy Sweeper potegnu dol(oktober). Zravn sm še dol dou baje en "FIX" da to kao zbriše expire date!
Prej sm delu z unimi forami ka pač z Notepad-om odpreš instal.dat in pol dl:356 pač spremeniš, pa ti dela. Sam zdej mi pa tut to več noče...
Tko da a kdo slučajno ve kaj se da narest da bo Spy Sweepe lepo delu (pa ne kšna stara verzija), ka ta "FIX" sploh ne prime. Še vedno mi napiše da je potekla registracija.
Če ma kdo kšn nasvet nej pliss odpiše...
Hvala!!!
Prej sm delu z unimi forami ka pač z Notepad-om odpreš instal.dat in pol dl:356 pač spremeniš, pa ti dela. Sam zdej mi pa tut to več noče...
Tko da a kdo slučajno ve kaj se da narest da bo Spy Sweepe lepo delu (pa ne kšna stara verzija), ka ta "FIX" sploh ne prime. Še vedno mi napiše da je potekla registracija.
Če ma kdo kšn nasvet nej pliss odpiše...
Hvala!!!
- zaklenil: OmegaBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows xp svchost problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2252 (1866) | lovro535 |
» | omrezje ne dodeli pravilne ip adreseOddelek: Omrežja in internet | 1144 (1030) | zebra |
» | 100% zaseden procesor ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1314 (1184) | hani |
» | Deus Ex 2: Invisible War (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6221 (4472) | Freelancer |
» | Battlefield 1942 1.2 strežnikOddelek: Igre | 1614 (1201) | Ziga Dolhar |