Forum » Pomoč in nasveti » EpoX RDA6+ Pro veliki problemi
EpoX RDA6+ Pro veliki problemi
Pyr0Beast ::
Predvčerajšnjim sem dobil omenjeno plato. Na začetku se je lepo ugasnila in se pustila normalno prižgati. Po enem 4 zagonu pa sem jo ugasnil, nato pa se ni hotela več prižgati, kot da nebi bilo prisotnega štroma. Preveril sem vse povezave in se na koncu odločil da bom malo tvegal. Vzel sem pinceto ter sklenil kontakte za Power-ON in nulo na napajalcu. Plata se je lepo prižgala, nato sem pa stisnil še gumb za vklop da jo obdržim v takem stanju. (naložil sem najnovejši bios in po parih zagonih je spet isto)
Druga težava je pa v zvočni, ki na izhod ne pošilja basov. Probal vse driverje, naložil drug OS, nič ne pomaga.
Druga težava je pa v zvočni, ki na izhod ne pošilja basov. Probal vse driverje, naložil drug OS, nič ne pomaga.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blue origin ponovno uporabil raketoOddelek: Znanost in tehnologija | 2445 (1873) | AtaStrudl |
» | Računalnik se čudno obnaša, zmrzuje, se ne prižiga (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4369 (3693) | GTX970 |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5763 (4699) | svetetko |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17848 (13971) | G_mAn |
» | Windows 8.1 boot problemi ,error-ji ,resetiOddelek: Pomoč in nasveti | 1233 (955) | Nemixxx |