Forum » Kaj kupiti » Prenosniki: Acer/Asus/Fujitsu/HP
Prenosniki: Acer/Asus/Fujitsu/HP
InShadow ::
Odlocil sem se za nakup prenosnika in po dolgem premisleku pristal na naslednjih modelih:
- HP Pavilion dv4288EA
- Fujitsu Siemens AMILO M1437G
- Asus A6Va-Q026H
- Acer Aspire 1694 WLMi
Modeli so skoraj isti, zato me zanima kaksne izkusnje imate s prenosniki zgoraj omenjenih znamk oziroma s temi modeli. Ker teh modelov v Sloveniji na zalost ne prodajajo me tudi zanima kje najblizje v tujini bi jih lahko dobil. Sem s Primorske, zato bi me bolj interesiral izlet v bliznjo Italijo, ampak tudi za Avstrijo ni tak problem.
Hvala za vase odgovore.
- HP Pavilion dv4288EA
- Fujitsu Siemens AMILO M1437G
- Asus A6Va-Q026H
- Acer Aspire 1694 WLMi
Modeli so skoraj isti, zato me zanima kaksne izkusnje imate s prenosniki zgoraj omenjenih znamk oziroma s temi modeli. Ker teh modelov v Sloveniji na zalost ne prodajajo me tudi zanima kje najblizje v tujini bi jih lahko dobil. Sem s Primorske, zato bi me bolj interesiral izlet v bliznjo Italijo, ampak tudi za Avstrijo ni tak problem.
Hvala za vase odgovore.
ta-mau ::
hejla.. v italiji dobijo prvo posiljko te serijhe paviolionov v sredo. model je skoraj isti ( dv4290ea) . cena pa je kr visja- 1500e circa.. poročam še kaj po ogledu naslednji teden. Pri tej seriji pa me malček skrbi ohišje.. namreč le ta naj ne bi bila tako čvrsta kot pri bussines varjantah.. no končna ocena bo postaljena čez teden dni po ogledu..
mat11 ::
Mediaworld trst ,e imel, če še ima ne vem Siemensa 1439 isti kot tvoj samo z 80 hd 5200obrati in go6600 grafično kartico, cena okoli 1150 evrov, sam sem ga dobil za 980 evrov. Mi povsem odgovarja razen dveh stvari, nima pcmcia reže ima expresscard in greje se, kar me pa niti tako ne moti.
LINK
LINK
mat
mrcartoon ::
Mogoče kdo ve kje v tujini (Italija, Avstrija) imajo veliko izbiro laptopov po nizkih cenah kot jih ima http://www.cyberport.de in podobni.
ta-mau ::
InShadow: Sory za malo zakasnjen odgovor.. no zdj prenosnik (hp dv4290ea) uporabljam circa 2 mesca in morm reč da sm z njim zelo zadovoljen. Edini dve pomanjkljiovsti so baterija pa mogoče premalo kompaktno ohišje (pozna se naprimer pri pritiku na zgornji strani ekrana). Baterija pri normalni uporabi traja circa 2 uri (bluetooth izklopljen), z malenkost zatemnjenim zaslonom pa rečmo da pridobiš še kakih 15-20 min.. V eni štacunci pri pordenonu pa sem ga staknu za ugodnih 1300e , pa še miš in torbo sm dobu zravn
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero multifunkcijsko napravo?Oddelek: Kaj kupiti | 2089 (1756) | XrobertoX |
» | Prenosnik do 550€Oddelek: Kaj kupiti | 2254 (1477) | ;-) |
» | Trije odlicni prenosnikiOddelek: Kaj kupiti | 1601 (1271) | Ajnstajn` |
» | Hp pavilion in SlovenijaOddelek: Kaj kupiti | 1431 (1250) | ta-mau |
» | Kateri 15,4WXGA prenosnik do 250.000sit?Oddelek: Kaj kupiti | 1599 (1473) | CCfly |