Forum » Operacijski sistemi » NA/V strežniku
NA/V strežniku
Yohan del Sud ::
Evo še en slovnični hakelc:
Včasih je bilo vse jasno. Imel si stran na strežniku IIS, aplikacijo na strežniku Apache, itd.
A po novem mi vse popravljajo na V. Torej, grem pogledat V strežnik za nastavitve, Kopiram IZ strežnika (namesto s). Programi so nameščeni V strežniku (neglede ali mišljeno aplikacija ali škatla)...
Kaj zej so lektorji pošizili ali sem samo jaz za cajtom?
Včasih je bilo vse jasno. Imel si stran na strežniku IIS, aplikacijo na strežniku Apache, itd.
A po novem mi vse popravljajo na V. Torej, grem pogledat V strežnik za nastavitve, Kopiram IZ strežnika (namesto s). Programi so nameščeni V strežniku (neglede ali mišljeno aplikacija ali škatla)...
Kaj zej so lektorji pošizili ali sem samo jaz za cajtom?
www.strancar.com
Tarzan ::
Če mene kdo vpraša je v strežniku hardware (kot v strežniku uporabljen), podatki pa se nahajajo na strežniku, na disku strežnika...
Sem daleč od tega da bi bil Toporišič, tako da verjetno nimam prav .
Sem daleč od tega da bi bil Toporišič, tako da verjetno nimam prav .
sloxl8 ::
Tarzan: narobe. Podatki so NAa disku, vendar je disk V strežniku, zato so podatki V strežniku.
Yohan del Sud: Logično, podatki ne ležijo na vrhu kište, ki predstavlja strežnik, ampak so V kišti. Glej zgoraj.
Yohan del Sud: Logično, podatki ne ležijo na vrhu kište, ki predstavlja strežnik, ampak so V kišti. Glej zgoraj.
Ziga Dolhar ::
Najprej se dogovorite, ali je "strežnik" oznaka za dejanski strežniški program, ali iz tega izvedeni funkcijski opis za računalnik, ki poganja strežniško programje.
(Pa to razlikovanje na stran -- pravimo, da so slike "na ftpju", lahko pa tudi "v bazi".)
(Pa to razlikovanje na stran -- pravimo, da so slike "na ftpju", lahko pa tudi "v bazi".)
https://dolhar.si/
BigWhale ::
Aplikacija 'ftp streznik' je pojem. V njej ali pa na njej ne more biti nic.
Drugace je pa racunalnik priklopljen v internet, podatki so na disku in v strezniku.
Drugace je pa racunalnik priklopljen v internet, podatki so na disku in v strezniku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SSD v strežnikih (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8595 (6358) | tiborrr |
» | SSD vs HDD v strežnikuOddelek: Kaj kupiti | 2712 (2050) | Ishmael |
» | asp.net ter refresh kodeOddelek: Izdelava spletišč | 1058 (914) | dejc2 |
» | Hushmail ameriškim pravosodnim organom izročil šifrirne ključe uporabnikaOddelek: Novice / Zasebnost | 3690 (3690) | christooss |
» | [SQL Server 2005] - Koliko licenc?Oddelek: Operacijski sistemi | 1203 (1058) | jype |