Forum » Omrežja in internet » UltraVNC problem
UltraVNC problem
AnDr3j ::
Pozdravljeni
Namestil sem si ta programček in se probal povezat sam nase. Ko to storim, se mi začne odpirat nešteto teh "pogovornih oken" in za vsako to okno nov miškin kurzor itd..
Je to zaradi tega, ker se povezujem sam nase, ali je kaj narobe z nastavitvami?
Pa še nekaj...ko se bom z drugega računalnika povezal na svojega, a ga lahko potem od tam fizično ugasnem ali ne?
Kako je s prižiganjem oddaljenega računalnika?
LP
Andrej
Namestil sem si ta programček in se probal povezat sam nase. Ko to storim, se mi začne odpirat nešteto teh "pogovornih oken" in za vsako to okno nov miškin kurzor itd..
Je to zaradi tega, ker se povezujem sam nase, ali je kaj narobe z nastavitvami?
Pa še nekaj...ko se bom z drugega računalnika povezal na svojega, a ga lahko potem od tam fizično ugasnem ali ne?
Kako je s prižiganjem oddaljenega računalnika?
LP
Andrej
- spremenil: AnDr3j ()
sverde21 ::
To je verjetno zato, ker se sam nase povezuješ, meni se odpre samo 1 okno, ko se na drugega povezujem. Z brižiganjem boš pa bl težk naredu razn, če maš 2. računalnik v mreži tak bi mogoče lahko kej z wake up on lan naredu.
Preko VNC lahko ugasneš drug računalnik.
BTW na drugem računalniku ti mora obvezno laufati VNC server :)
Preko VNC lahko ugasneš drug računalnik.
BTW na drugem računalniku ti mora obvezno laufati VNC server :)
<?php echo `w`; ?>
gregy ::
definitvno so neskončna odpiranja oken zato ker se povezujes sam k sebi .. sem isto sprobal :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oddaljen nadzor!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3062 (2385) | r0ky007 |
» | Ali obstaja oziroma če je mogoče ?Oddelek: Omrežja in internet | 1677 (1272) | cekr |
» | Rabil bi malo pomoči pri vzpostavljanju povezave med računalnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1568 (1439) | 5er--> |
» | Remote desktop connectionOddelek: Programska oprema | 3280 (2868) | CaqKa |
» | WinXP in Remote web desktopOddelek: Programska oprema | 1637 (1590) | Cokolesnik |