» »

nogice/koleščki za stol

nogice/koleščki za stol

Matek ::

Em, mam en dost drag stol za sedenje pred računalnikom in hude probleme s kolesci na njem. Opazil sem, da se upogibajo sem in tja, pred kratkim pa se mi je eno celo odlomilo. Zdaj me pa zanima, kaj bi lahko naredil. Razmišljal sem o gumijastih kapicah, s katerimi bi bil stol mogoče malo manj mobilen, ampak to ni prehuda težava. Take samolepilne zadevice bi najbrž zdržale, kolesc pa ne bi mogel samolepilno pritrditi, ker gre za preveliko obremenitev, ali pač?

Imate kake predloge? Bom zadevo mogoče še poslikal...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Highlag ::

Zamenjaj kolesa. Ponavadi so sestavljena tako, da je os privijačena, če so noge kovinske, če so noge plastične je os samo zataknejna. Kolesa so potem nataknjena na to os. Če je noga poškodovana (kjer je vstavljena os) potem boš težko poservisiral, ker boš rabil nožni del. Kolesa pa z malo sreče dobiš enaka ali podobna pri kakšnem izdelovalcu koles.
Never trust a computer you can't throw out a window

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Highlag ()

Matek ::

Ja, sej to je problem. Tista kovinska os se je odlomila - bila je privarjena gor, tako da če ne bom celega spodnjega dela zamenjal ne vem če bo kaj z novimi kolesi. Zato pa sprašujem, kake gumijaste nogice bi lahko kje dobil (take v obliki polkrogle, da bi jih samo nalepil gor pa je...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

sloxl8 ::

Poskusi z gumijastimi nastavki, ki jih izdeluje Tesa, in so namenjeni za zaustavljanje vrat (prilepiš jih na tla, da vrata ne zadanejo stene).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pisarniški stol

Oddelek: Loža
4110075 (5868) Qushaak
»

Rolerji (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6918105 (6201) fireX88
»