Forum » Operacijski sistemi » problem pri zagonu windowsov
problem pri zagonu windowsov
pitagora ::
lep pozdrav, kja mi je za storiti, ce lahko programe poganjam samo iz task managerja, ko prizgem racunalo nimam nic drugega kot samo ozadje?
programe, vse, moram poganjati iz task managerja.. ko zelim pognati eplorerja za diske.. mi javi da ne more...
kako ukrepati.. ali se je to ze zgodilo komu?
zanima me kje bi lahko prisel do obnovitvene tocke, z task managerjem?
in do control panela?
hvala
programe, vse, moram poganjati iz task managerja.. ko zelim pognati eplorerja za diske.. mi javi da ne more...
kako ukrepati.. ali se je to ze zgodilo komu?
zanima me kje bi lahko prisel do obnovitvene tocke, z task managerjem?
in do control panela?
hvala
lp pitagora
Širajzl ::
Probaj se odjavit in ponovno prijavit v winse, verjeto maš kašn spy.!
http://s2.bitefight.si/c.php?uid=29086
sem probal in ko se ponovno prijavim je isto, in javi mi windows explorer je naletel na tezavo in se mora zapreti,
neki aspe.dll file ...
kako pridem na obnovitveno tocko z task managerjem???
ali na control panel.???
neki aspe.dll file ...
kako pridem na obnovitveno tocko z task managerjem???
ali na control panel.???
lp pitagora
Širajzl ::
Jest sn mel tud tak probljem in ko sn se odjavu in potem ponovno prijavu je bljo vse vredu, če ne bo šlo pa zaženi v varnem načinu in aktiviraj kakšen antispy program da ti počisti zadevo.
dela.
sam v safe mode, admin user in obnovitvena tocka slisi se veliko no ja zdej dela
sam v safe mode, admin user in obnovitvena tocka slisi se veliko no ja zdej dela
lp pitagora
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prazno namizje po inštalacijiOddelek: Pomoč in nasveti | 1571 (1123) | neon21 |
» | Izginilo namizje, ikone, start meni prazenOddelek: Operacijski sistemi | 9136 (8421) | k4vz0024 |
» | Eden od procesorjev ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1896 (1083) | chivisun |
» | internetni oglasiOddelek: Omrežja in internet | 1237 (1102) | Ethical |
» | "lsass.exe - System Error" napaka že spravlja v obupOddelek: Operacijski sistemi | 1831 (1538) | Paramedic |