Forum » Omrežja in internet » Problem z prikazom WEB strani
Problem z prikazom WEB strani
KRAPman ::
Zdravo!
Imam problem, ker se mi na enem izmed računalnikov ne prikazujejo spletne strani. Sem probo v IE in FF pa nič. Pingam lahko, nslookup pa ne dela. DNS mam nastavljen na Arnesov DNS strežnik (193.2.1.66), rač. je tudi znotraj LANa in sam lahko dostopa do Router-menu-ja, vse nastavitve za TCP/IP nastavljene na SAMODEJNO PRIDOBI IP NASLOV.
Kakšna ideja kaj bi lahko bila napaka, kako jo odpraviti?
Hvala za odgovor
LP
Imam problem, ker se mi na enem izmed računalnikov ne prikazujejo spletne strani. Sem probo v IE in FF pa nič. Pingam lahko, nslookup pa ne dela. DNS mam nastavljen na Arnesov DNS strežnik (193.2.1.66), rač. je tudi znotraj LANa in sam lahko dostopa do Router-menu-ja, vse nastavitve za TCP/IP nastavljene na SAMODEJNO PRIDOBI IP NASLOV.
Kakšna ideja kaj bi lahko bila napaka, kako jo odpraviti?
Hvala za odgovor
LP
Better fight for something than live for nothing!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 mi noče v domenoOddelek: Pomoč in nasveti | 2444 (2039) | crniangeo |
» | Ne odpira mi določenih spletnih straniOddelek: Omrežja in internet | 4840 (3682) | boris22 |
» | Problem router/mordemOddelek: Omrežja in internet | 2638 (2325) | gorenjc |
» | Uporaba DNS-a za (prikrito) komuniciranjeOddelek: Novice / Zasebnost | 4272 (3680) | fiction |
» | ClarkConnect 3.2 Home Edition - NA POMOČOddelek: Operacijski sistemi | 1643 (1480) | sash |