Forum » Operacijski sistemi » xp home edition slo?
xp home edition slo?
#000000 ::
Zdi se mi da se na XP Home ne da dodat jezikovnih paketov, medtem ko XP pro gre brez zapletov. Drugače pa je (slo) language pack cca 80-90 mb LP
koto ::
kupil sem si novega prenosnika, ki ima gor že licenčne win-home in zraven ni bilo nobenega cd-ja. Ali je varianta da si dol potegnem slo paket in inštaliram, bo šlo?
bobby ::
dej mi tvoj mail pa ti link pošljem.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
#000000 ::
McNato
Ja sej ne rečem da ne gre, ampak zadnič sem bil pro kolegu 'ravno ko je hotu naložit en tak LP' in mu je zatežilo, da se na ta win xp home+bla bla ne da instalirati tega jezikovnega paketa, so pa windowsi z licenco pa vseeno ne gre. Kva hudiča pa je pol to ?
Seveda se da. Ob nakupu XP Home dobiš dodaten CD na keterem je slovenski LIP
Ja sej ne rečem da ne gre, ampak zadnič sem bil pro kolegu 'ravno ko je hotu naložit en tak LP' in mu je zatežilo, da se na ta win xp home+bla bla ne da instalirati tega jezikovnega paketa, so pa windowsi z licenco pa vseeno ne gre. Kva hudiča pa je pol to ?
krneki ::
MUI - multilanguage user interface
LIP - language interface pack
mislem, da so na tem forumu obširne razprave kaj dela en, kaj dela drug, kje se kakšnega inštalira itd... lhako pa pogledaš na MS stran za podrobnejše informacije.
LIP - language interface pack
mislem, da so na tem forumu obširne razprave kaj dela en, kaj dela drug, kje se kakšnega inštalira itd... lhako pa pogledaš na MS stran za podrobnejše informacije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XP HOME- datoteke za pomoč in podporoOddelek: Operacijski sistemi | 1186 (1027) | fosil |
» | ie 7 v slovenščini?Oddelek: Programska oprema | 2501 (2176) | nonenone |
» | Language pack za XPOddelek: Programska oprema | 14070 (13013) | SaXsIm |
» | Xp slovenski vmesnikOddelek: Operacijski sistemi | 2270 (1732) | poweroff |
» | MUI language pack English download kje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5289 (5199) | McHusch |