Forum » Omrežja in internet » siol - spet težave
siol - spet težave
tx-z ::
A kdo ve kaj je spet s siolom? Delajo samo slovenske strani(razn siol.net), vse kr je pa vn pa nč ne dela(msn,google,...)...pa še to kr dela(recmo slo-tech) dela počaaaas...kdo ve?
tx-z
vres.ales ::
pa jaz newem kaj vam je če pa meni vse lepo dela
lokacija ok Ptuj--->Markovci---->bukovci
lokacija ok Ptuj--->Markovci---->bukovci
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vres.ales ()
cila22 ::
Am,men normalno dela net prek siola,sem pa iz zagorja.
Kdor visoko leta,ne pade daleč od drevesa
fahrenGONE ::
siol teh. pomoc:
"Pri nas dela vse. Nic ni bilo javljeno. A vam delajo vse lucke na modemu?"
"Pri nas dela vse. Nic ni bilo javljeno. A vam delajo vse lucke na modemu?"
men so isto rekl da njim vse dela....pa da ne vejo kaj bi blo...ah ja, pa gremo spat ln
tx-z
Jao no, še zmer ne dela, zj pa že 15min čakam na "prostga operaterja", kjer bom s5 zvedu da njim vse dela pa blablalba
tx-z
"tujino imate blokirano za 24h zaradi ddos napada"....cjao, zj morm do 7mih čakat da bo s5 delal, kt da ne morjo zj uklopt....
tx-z
Malkec ::
zigam naab
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
roscha ::
@Zigam
Kar zajebavaj se. Če nisi sekreta na mašini popucal in boš s5 počel pizdarije naokrog po netu, te bo Siol PERMANENTNO odklopil.
Toliko v vednost, da ne bo presenečenj in jokanja potem.
Kar zajebavaj se. Če nisi sekreta na mašini popucal in boš s5 počel pizdarije naokrog po netu, te bo Siol PERMANENTNO odklopil.
Toliko v vednost, da ne bo presenečenj in jokanja potem.
Kaj pa teb ni jasn??
" Kar zajebavaj se. Če nisi sekreta na mašini popucal in boš s5 počel pizdarije naokrog po netu, te bo Siol PERMANENTNO odklopil."....??
Raj bod tih predn take bedarije mečš vn...
Kaj je zate pizdarija na netu? Msn? Slo-tech? morda normalno googlanje?...pjt raj ti nekam s takimi
" Kar zajebavaj se. Če nisi sekreta na mašini popucal in boš s5 počel pizdarije naokrog po netu, te bo Siol PERMANENTNO odklopil."....??
Raj bod tih predn take bedarije mečš vn...
Kaj je zate pizdarija na netu? Msn? Slo-tech? morda normalno googlanje?...pjt raj ti nekam s takimi
tx-z
roscha ::
Meni je vse kristalno jasno. Tebi očitno ne.
Na mašini imaš SEKRET (spyware, viruse in ostalo kramo) in si DDOS-al tujino, zato odklop. Če nisi popucal boš letel permanentno. Simple as that.
Namesto da bi rekel hvala, se kurčiš. Sebi pripiši eventuelna sranja v prihodnje.
Na mašini imaš SEKRET (spyware, viruse in ostalo kramo) in si DDOS-al tujino, zato odklop. Če nisi popucal boš letel permanentno. Simple as that.
Namesto da bi rekel hvala, se kurčiš. Sebi pripiši eventuelna sranja v prihodnje.
Na mašini imaš SEKRET (spyware, viruse in ostalo kramo) in si DDOS-al tujino, zato odklop.
Ti pošlem log vseh podatkov interneta I/O, ter lokalne mreže, pa poišč kje sm dosu tujino...spywarea nimam,virusov tut ne(razn če sm zdele u teh 24 urah dubu kšnga k še ni updejtan antivirus k ni delala tujina tok cajta).......če je kdo dosu je to mene(kar so tut povedal), čeprav ne vidm razloga za to...
Ti pošlem log vseh podatkov interneta I/O, ter lokalne mreže, pa poišč kje sm dosu tujino...spywarea nimam,virusov tut ne(razn če sm zdele u teh 24 urah dubu kšnga k še ni updejtan antivirus k ni delala tujina tok cajta).......če je kdo dosu je to mene(kar so tut povedal), čeprav ne vidm razloga za to...
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
OmegaBlue ::
Nehajta s pričkanjem.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ponudnik nam je odklopil internet zaradi napadaOddelek: Loža | 6642 (4297) | K3kec |
» | Kako ugotoviš sledeče?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1990 (1118) | kmetek |
» | Siolov moderator - HACKER ?Oddelek: Loža | 2982 (1419) | BigWhale |
» | Prekinjanje ADSL povezave vsakih 5minutOddelek: Omrežja in internet | 2267 (1511) | Inja |
» | Ali je prišlo do internetnega mrka?Oddelek: Omrežja in internet | 2698 (1587) | moj_nick |