Forum » Pomoč in nasveti » BIOS
BIOS
Clostridium ::
A mi lahko kdo pove kako izklopis integrirano zvocno kartico v biosu na maticni plošči QDI platinix 2PE/800? Slisal sem, da je bolj tezko kot na drugih maticnih....Hvala
Daliborg ::
ce imas AWARD MODULAR BIOS je sledece:
- Pod INTEGRATED....... imas onboard audio....das disable ....restart ...& presto ....soundboard doesnt work ;)
Za ami bios pa nebi vedu iz glave ...ampak neki podobnega ..
- Pod INTEGRATED....... imas onboard audio....das disable ....restart ...& presto ....soundboard doesnt work ;)
Za ami bios pa nebi vedu iz glave ...ampak neki podobnega ..
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Clostridium ::
OK, hvala za pomoč. Vzrok tiči nekje drugje - posledice nedavne strele.
Kako matično ploščo mi priporočate za pentium 4 2,6 GHz z AGP izhodom za grafično. RAM imam DDR SDRAM pc3200. A morem še na kako stvar gledat pri nakupu matične? Aja pa še cena naj bo tam do 20-25k. Thnx
Kako matično ploščo mi priporočate za pentium 4 2,6 GHz z AGP izhodom za grafično. RAM imam DDR SDRAM pc3200. A morem še na kako stvar gledat pri nakupu matične? Aja pa še cena naj bo tam do 20-25k. Thnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudno obnašanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 698 (590) | dvojcica1 |
» | Slične nastavitve za ASUS P5K-Deluxe ???Oddelek: Navijanje | 1324 (1163) | chucki |
» | LAN - hitrost prenosa, zakaj ne gre več?Oddelek: Omrežja in internet | 2106 (1593) | elasto_mania |
» | Matična brez zvočne mogoće?Oddelek: Kaj kupiti | 865 (748) | Shuli |
» | Zvočna karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 989 (881) | primo7 |