Forum » Kaj kupiti » [SAT-TV] Dreambox
[SAT-TV] Dreambox
Nebomgabiksa ::
Hja, če bi lahko bi vas naprej vprašal kako ste zadovoljni s ponudbo kabelske/free-SAT TV...
To kar me resnično tanima pa je DreamBox.
Predvsem razlike med DM7020 in DM7000 (oba okoli 400E) in DM500 (200E). Vsi so Linux z mrežo...
O dekodiranju ne bom tukaj - bom pa vesel ZS od kakšnega lastnika. Zanima pa me ali je možno Dreambox uporabiti kot Home Media center: HDD snemalnik, DVD/DivX predvajalnik in eventuelno tudi network media player.
Ne teorije, ampak praktične izkušnje, linke z informacijami...
Lp,
Andrej
To kar me resnično tanima pa je DreamBox.
Predvsem razlike med DM7020 in DM7000 (oba okoli 400E) in DM500 (200E). Vsi so Linux z mrežo...
O dekodiranju ne bom tukaj - bom pa vesel ZS od kakšnega lastnika. Zanima pa me ali je možno Dreambox uporabiti kot Home Media center: HDD snemalnik, DVD/DivX predvajalnik in eventuelno tudi network media player.
Ne teorije, ampak praktične izkušnje, linke z informacijami...
Lp,
Andrej
Spy ::
Dreambox 7020-S ponuja izjemno kakovostno sliko. Pravijo sicer, da vsi Dreamboxi imajo kvalitetno sliko. Bistvena razlika med DM500 in ostala dva modela je vsekakor moznost vgradnje HDD v slednja dva.
Na ostala vprasanja ne znam odgovoriti, lahko pa ti namignem, da z ustreznimi povezavami lahko sledis marsikateremu bouquetu. Vendar ni smiselno pricakovati "nemogoce".
Morda na tem linku http://dvbn.happysat.org/ bos izvedel kaj vec...
LP, Spy
Na ostala vprasanja ne znam odgovoriti, lahko pa ti namignem, da z ustreznimi povezavami lahko sledis marsikateremu bouquetu. Vendar ni smiselno pricakovati "nemogoce".
Morda na tem linku http://dvbn.happysat.org/ bos izvedel kaj vec...
LP, Spy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TotalTV in neuporaben set-top boxOddelek: Loža | 7296 (3290) | Scorpia |
» | Uporaba SiOLovega Sagem IAD81 HD brez SiOLaOddelek: Zvok in slika | 10906 (4231) | Mrakw |
» | Kabli inducirajo motnje na HDTVOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2297 (1813) | iank |
» | POZOR! Znani LJ serviser sat.opreme prodaja ponarejene Dreamboxe!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2394 (1783) | Matek |
» | Ubuntu Linux in UMTS povezava(mobitel)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1499 (1395) | misek |