» »

Skurjen disk v garanciji - popravilo ali zamenjava

Skurjen disk v garanciji - popravilo ali zamenjava

SodVina ::

Lep pozdrav,
Pri mojem disku (hitachi 7k250 160gb ata100) je crknila elektronika. Na disku imam poleg vsakdanje sare(filmi, mp3, etc.) tudi precej "avtorske vsebine" (slike z digitalca, certifikati, itd.), za katero bi bilo zelo fino, ce nebi odsla v 3pm..

Disk je seveda v garanciji. Zdaj pa me zanima, ce kdo ve, ali mi bojo na servisu zamenjali celoten disk ali le elektroniko. Ali je v primeru da mi menjajo disk, celo mozno, da pokvarjen disk scasoma popravijo in prodajo naprej? V tem primeru bi potem naslednji lastnik mojega diska celo lahko videl vse moje podatke(kot npr. klik certifikat), kar se mi ne zdi tako blazno fino.

thx,
lp,
sodvina

p.s.:ce tema ne pase v to rubriko, prosim moderatorja, da jo premakne.

bobby ::

ma noben resen servis se ne ukvarja s tem, da bi menjal elektroniko. to se menja in se defekt disk vrača proizvajalcu. razen kako defekti bi se najdl, k bi se šli igrajčkat s tem. če ti je tok do podatkov, najdi en isti disk, lahko ma manj Mb predpomnilnika, važn je da je isto velik ista serija. no preverjeno na MAxtorjih. al pa kupiš enega istega, prevexlaš elektroniko, pobereš dol podatke in tanovega prodaš. zgubu boš par jurjev ampak kaj je to v primerjavi z vrednostjo podatkov.

no to je moje mišlenje in izkušnje.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Skurjeno krmilno vezje trdega diska help!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
232558 (2003) highlander84
»

Zunanji disk WD500 gb čudni zvoki

Oddelek: Strojna oprema
61559 (1496) Good Guy
»

Tujina vs. Slovenija po cenah

Oddelek: Kaj kupiti
444561 (2635) Taubi19
»

Težave z HD