Forum » Programska oprema » ACDSee 4
ACDSee 4
Huey P ::
A ga že ma kdo? Jaz ga prav zdaj downloadam (ACDSee Power Pack Suite [14.4 MB]).
A ma kdo kake screenshote kako ta zadeva zgleda?
Zdaj lahko v ACDSee gledaš tudi mpg filme...
A ma kdo kake screenshote kako ta zadeva zgleda?
Zdaj lahko v ACDSee gledaš tudi mpg filme...
..::DOOM III: The Legacy::..
Malo prej sem ga inštaliral... Stvra seka. Že ob inštalaciji opaziš, da gre za mnogo, mnogo več kot prejšnji ACDSeeji - namreč stvar prvo iz interneta downloada en fajl, ki je potreben za inštalacijo, potem pa se PC dvakrat (!) znova zažene...
BigFoot ::
kaj pa je izboljšanega pa da je tudi uporabno? a je samo en kup neuporabne šare?
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
g0Run7 ::
acdsee je bil zakon do pred nekaj časa nazaj.
čim začnejo komplicirat gre stvar ponavadi dol.
osebno že nekaj časa uporabljam irfan view, pa še interpolacijo mi dela ko zumiram
čim začnejo komplicirat gre stvar ponavadi dol.
osebno že nekaj časa uporabljam irfan view, pa še interpolacijo mi dela ko zumiram
tha_man ::
Daleč najboljši ACDSee je Classic verzija (to je v bistvu zadnja verzija 2.xx). Že trojka ima noter neko brezvezno šaro, štirke pa sploh probal ne bom.
IrfanView je sicer zakon (sploh interpolacija), sm nima read-ahead, in je zato počasnejši kot ACDSee.
IrfanView je sicer zakon (sploh interpolacija), sm nima read-ahead, in je zato počasnejši kot ACDSee.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
No malo več sem sprobal ACDSee... pa se moje mnenje že spreminja...
Včasih je bil ACDSee majhen program, ki je služil izrecno ogledavanju slik, zdaj pa je postal velik (kar velik - navadna verzija 11 MB) in je izgubil osnoven pomen.
tha_man: Meni pa je najboljša 3.1 verzija...
Včasih je bil ACDSee majhen program, ki je služil izrecno ogledavanju slik, zdaj pa je postal velik (kar velik - navadna verzija 11 MB) in je izgubil osnoven pomen.
tha_man: Meni pa je najboljša 3.1 verzija...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lite (micro oz. malo manj diska požrešni) programiOddelek: Programska oprema | 1848 (290) | R33D3M33R |
» | kako ugotoviti datum digitalne fotografije??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2389 (2254) | Ibn Tahir |
» | Program za gledanje slikOddelek: Programska oprema | 4582 (4339) | branko_bm |
» | Program za pregledovanje slikOddelek: Programska oprema | 1673 (1550) | Mitja 34 |
» | KONVERZIJA IZ GIF. V BMP. !!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1287 (1154) | abcde7 |