Forum » Operacijski sistemi » RAID controler
RAID controler
kklemenss ::
Zivjo,
imam en problemcek z raid controlerjem..
v serverju imam 6300ESB Adaptec Serial ATA HostRAID (model serverja asus AP140R-E1)
problem je pa sldedec, driverja za njega najdem samo za SuSE ter RH, nikjer pa za debiana. Ali mi lahko kdo pomaga kaj vec o te zadevi, kako bi usposobil zadevo da bi delovala, ker mi je ze dosti zivcov pozrla ;)
hvala lepa
imam en problemcek z raid controlerjem..
v serverju imam 6300ESB Adaptec Serial ATA HostRAID (model serverja asus AP140R-E1)
problem je pa sldedec, driverja za njega najdem samo za SuSE ter RH, nikjer pa za debiana. Ali mi lahko kdo pomaga kaj vec o te zadevi, kako bi usposobil zadevo da bi delovala, ker mi je ze dosti zivcov pozrla ;)
hvala lepa
PaJo ::
Ce ni direkt driverjev pac pride v upostev rocno compilanje kernela, kateri pa zagotovo ima podporo za to raid karto, ampak pac preveri to raje prej.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
kriko1 ::
Pregledal sem jedro 2.6.13-3 in ima not neke module za Adaptec, samo ne vem če so kompatibilni s tvojimi.
Sem pa našel še en link (google): http://www.asus.com.tw/support/download...
Samo ne vem kam točno kaže, ker mi ne odpre strani, po opisu pa naj bi bilo to kar rabiš.
Sem pa našel še en link (google): http://www.asus.com.tw/support/download...
Samo ne vem kam točno kaže, ker mi ne odpre strani, po opisu pa naj bi bilo to kar rabiš.
kklemenss ::
hm zal mi linka ne odpre. Bom probal danes instalirati suse, za suse sem najdel driverje. Tako da upejmo da bo delal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri strojni RAID kontroler? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9385 (5866) | levaky |
» | Raid - odpoved diskaOddelek: Operacijski sistemi | 1498 (1051) | Golden eye |
» | Rack ohišje za diskovno poljeOddelek: Strojna oprema | 2399 (2275) | levaky |
» | SCSI karticaOddelek: Kaj kupiti | 915 (827) | Mercier |
» | Instalirani Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 1300 (1109) | andrej |