» »

Mreža in XP - Nujno!

Mreža in XP - Nujno!

Dami ::

Mogoč se je že to 100x povedalo, sam res nism meu cajta vse ostale teme pregledvat.
Torej, dons sn si dal gor XPje in kot je blo za pričakovat (po izkušnjah z win2k) si enostavn nism mogu mreže zrihtat tko k je treba. Mam dve mašini skupi prkopleni in na drugi laufa win98 pr men pa XP (na fat32). Kar se moje strani tiče vse dela vredu. Sn dau vse v skupno rabo (tud printer ki je najbolj pomemben) ter po network wizardu (al neki tazga) naredu Setup disk za ostale računalnike. To sn pol inštaliral na drugo mašino in ko hočem gledat po moji mašini (ime računalnika se vidi), piše da ne obstaja. Na tej mašini dela ati, ki dost uporabla moj printer. Prosim help!
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Aja, še en problem. Prej sn meu 98se IE6. Za maile sn uporablal Outlook. Predn sn formatiral sn si naredu backup vse mailo. Nism exportu ampak iz enga dir v winsih (windows/ application data/ 'nekacifra'/ microsoft/ outlook/ *.* )skopiral vse fajle. Zdej sn pa hotu dat nazaj pa tega direktorija ni več. Kam torej meče Outlook svoje fajle (inbox, sent, itd)?
Takisto ne najdem Favorites direktorija.
Plis, help:O

Ma dajte no folk, a res ne more noben pomagat? A mi lahk pol vsaj nekdo pove kam Outlook Express shranjuje svoje fajle (inbox, sent pa to...)?

ToniT ::

Odgovor za Outlook:
d:\Documents and Settings\Toni\Local Settings\Application Data\Identities\{3597DC6F-FF80-42F8-ACEE-B30AA075EF8A}\Microsoft\Outlook Express

Seveda je Toni moje uporabniško ime v XP in tudi tiste čudne cifre bodo drugačne.

Za mrežo pa ne vem.
Jaz bi preveril IP adrese, nato ime računalnika na XP, če ne vsebuje kakih čudnih znakov - npr. šumnikov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uninstal Outlook

Oddelek: Programska oprema
121985 (1643) Duhec
»

outlook express - problem

Oddelek: Programska oprema
161377 (1141) fosil
»