Forum » Strojna oprema » Servis opreme Liteon
Servis opreme Liteon
Računalničar ::
najprej en lep pozdrav!
torej kar k bistvu, namreč zanima me kje in kdo je generalni uvoznik in serviser opreme LITEON (dvd snemalniki)
torej kar k bistvu, namreč zanima me kje in kdo je generalni uvoznik in serviser opreme LITEON (dvd snemalniki)
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
TribesMan ::
Men je tud crknil kak mesec nazaj... sem ga nesel direktno na Asbis v industrijski coni Trzin oni so uvoznik za Liteone. Fantje so bili zelo ustrezljivi. Ubistvu so mi 2 leti star 4x DVDRW zamenjali za novega 16x NECa DVDRW DL :D
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Računalničar ::
To je pa zelo dobro, upam da bodo meni naredili isto.
kaj mogoče imaš kako telefonsko ali kaj podobnega, ker mam jaz mislim da enakega na servisu že 42 dni(še 3 dni manjka do novega), ampak imam občutek, da me bodo hotel najebat, kot vedno hočejo v tej trgovini, pa bi rad imel nekaj, kar jim lahko vržem pod nos!
kaj mogoče imaš kako telefonsko ali kaj podobnega, ker mam jaz mislim da enakega na servisu že 42 dni(še 3 dni manjka do novega), ampak imam občutek, da me bodo hotel najebat, kot vedno hočejo v tej trgovini, pa bi rad imel nekaj, kar jim lahko vržem pod nos!
TribesMan ::
Nimam cifre... jest sem se kar tam ustavil. Delovni cas imajo od 9 do 12 in od 13 do 15... vsak dan.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elektrika?Oddelek: Loža | 2975 (2201) | Kaboom |
» | Liteon DVD-R kaj prida? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 21418 (12934) | svejk |
» | kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13450 (8771) | Caligula |
» | Kateri DVD R kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1390 (903) | Caligula |