Forum » Programska oprema » Zaščita CD-jev
Zaščita CD-jev
Yaho ::
Zdravo.
Mene zanima, če obstaja kak program, ki bi zaščitil CD pred dodatno peko CD-jev.
Ko bi npr. prazni CD zapeko, da bi CD zaščito, ko bi hotel nekdo CD prepečt, da bi mu to preprečlo. Tako nebi mogel CD-ja prepečt noben.
Vnaprej hvala za odgovore.
Mene zanima, če obstaja kak program, ki bi zaščitil CD pred dodatno peko CD-jev.
Ko bi npr. prazni CD zapeko, da bi CD zaščito, ko bi hotel nekdo CD prepečt, da bi mu to preprečlo. Tako nebi mogel CD-ja prepečt noben.
Vnaprej hvala za odgovore.
Lp, Yaho
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
fahrenGONE ::
Obstaja nekaj programov, na primer WTM CD Protect, ampak se da vse skopirat ce naredis zascito ali ne...
trek@s ::
Najbolj ziher način je, da cd-ja sploh ne posnameš. Ti garantiram, da ga ne bo nihče skopiral.
StratOS ::
poglej SEM
Trenutno najboljša "(še) delujoča zaščita" za igre in programe je Star Force, vse ostale se z določenimi prijemi da zaobiči.
Trenutno najboljša "(še) delujoča zaščita" za igre in programe je Star Force, vse ostale se z določenimi prijemi da zaobiči.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopija zaščitenega cdjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1261 (1054) | antireal |
» | kako zageslati cdOddelek: Pomoč in nasveti | 1110 (941) | ender |
» | Zaščita DVD diskaOddelek: Programska oprema | 2474 (1884) | bosmla |
» | Audio CD Copy v Windows ExplorerOddelek: Operacijski sistemi | 966 (888) | Agitator |
» | Naredite si pred kopiranjem zaščiten CDOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 4990 (3749) | Matrin |