Forum » Strojna oprema » Logitech Media keyboard občutki
Logitech Media keyboard občutki
Mitch ::
Vesel bi bil, če bi kdo, ki ima to tipkovnico napisal na kratko svoje mnenje. Hvala!
Lp, Mitch
Lp, Mitch
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Mitch ::
Kaj nima nobn drug te tipkovnice kot jaz? Sem iskal opis v reviji Joker in Monitor in ga nisem našel. Tudi na netu ni pravih review-jev, le bolj ali manj opazni oglasi.
LP, Mitch
LP, Mitch
robbe ::
No jaz si lastim to tipkovnico . Men je kul, sam navadit se je treba nanjo, tako kot na vsako drugo. Hod tipk je majhen in tipke so zelo mehke, tako ko jo nekaj časa uporabljaš in greš potem sprobat kakšno navadno je razlika res očitna. Na začetku me je motilo to da so tipke bilj skupaj, tako da krkat kakšno tipko še fališ... samo se navadiš. Dodatnih tipk ma ogromno in lepo so oblikovane, za vsako pa lahko določiš kaj bo naredila.Priročni sta tipki na desni strani, ki sta po defaultu za naprej in nazaj (pri brskanju po straneh)-jas pa sem ju določil za funkcijo razveljavi.Pa še pohvalit gre da sta tipki ESC in tipka za ugašanje računalika ugrezjeni, tako da ju ne moreš pomotoma pritisnit. Na zgornji strani pa imaš tipke za odpret tvoj najljubši predvajalnik glasbe, ter v bližini so še tipke za glasnost, naprej, mazaj, play/pause, stop,mute. No pa še 2 tipki ki mi zelo prideta prav sta tipki za kalkulator in tipka za msn. To bi blo vse, skratka supr tipkovnica, če te pa še kaj zanima pa vprašaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se je zgodilo s slovensko tipkovnico?Oddelek: Znanost in tehnologija | 5239 (3573) | janig |
» | WSJ: Nexus 9 prihaja kmaluOddelek: Novice / Android | 7207 (4989) | FlyingBee |
» | Tipkovnica z osvetljitvijoOddelek: Pomoč in nasveti | 3681 (3227) | integral15 |
» | nakup tipkovniceOddelek: Kaj kupiti | 1368 (1183) | glinik |
» | Dodatne multimedijske tipke na tipkovniciOddelek: Pomoč in nasveti | 1301 (1131) | Sycroft |