Forum » Strojna oprema » Problem pri priklopu pinov atxswitch in powerled
Problem pri priklopu pinov atxswitch in powerled
Good Guy ::
zanima me kako priklopti pine od atx switcha na matično ker nism zravn dobu nobene knige
gre za matično s celeronom 600mhz socket 370 ima sis nabor, je brez agp-ja.
sem iskal že po netu vse sorta pa nism našu nič
tko da če ma kdo kšn manual od kšne socket 370 plate nej da link oz nej mi pove kej nej bi pisal oznaak te plate!
gre za matično s celeronom 600mhz socket 370 ima sis nabor, je brez agp-ja.
sem iskal že po netu vse sorta pa nism našu nič
tko da če ma kdo kšn manual od kšne socket 370 plate nej da link oz nej mi pove kej nej bi pisal oznaak te plate!
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
dc10 ::
Ponavadi je na matični plošči, če si jo ob pinih pogledaš od blizu, označeno, na katere pine se kaj priklopi.... malo poglej, ali pa na netu poišči navodila za tvojo matično ploščo. Verzija in tip matične sta tudi napisana na plošči.
lp
lp
Good Guy ::
pri pinih sm že gledov nič ne poiše za ime oz model pa tudi nič ne piše oz ne vem kje pogledat
http://goo.gl/7ItKpU
dc10 ::
Glede tipa matične plošče, če želiš pogledati, boš moral dati ven kartice, ki jih imaš v AGP in PIC režah, med temi režami je na plošči ponavadi napisan tip in verzija matične plošče, pa seveda ime proizvajalca (ala ASUS, MSI, CHAINTECH...), sicer pa ko se comp starta in ti pregleda RAM in pokaže kakšen je v njem procesor, pritisni tipko pause in boš videl kakšna je matična plošča in še kateri bios je nameščen.
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 24-pin KONEKTOR na matični plošči in 20-pin na napajalnikuOddelek: Strojna oprema | 7070 (5119) | Win8NonGrata |
» | Napačen bios :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1512 (1193) | Azrael |
» | menjava procesorja, kaj narobe?Oddelek: Strojna oprema | 1482 (1172) | toni16 |
» | Ventilator na procu trzne - BIOS pa se zažene, a ne do koncaOddelek: Pomoč in nasveti | 1594 (1309) | Azrael |
» | Ali se splača kupiti Intel Celeron 1400?Oddelek: Kaj kupiti | 1097 (976) | Spajky |