» »

Download videa s strani

Download videa s strani

kloshar ::

Hoj, hoj.

Delam nek projekt o eni zadevi, o kateri so govorili na Preverjeno (pop-tv). Pop-tv nam je dovolil, da damo na našo spletno stran povezavo do tega posnetka. Samo tam je objavljen celoten posnetek, ki je dolg kar 40 minut, naša tema pa je šele zadnja, zato se marsikomu ne bo dalo gledati cele oddaje, če bodo hoteli videti samo naš del. Zdaj me pa zanima, kako bi si downloadal tist video posnetek oddaje s spletne strani? Je to sploh možno?

Pa še nekaj me zanima. Kako bi potem iz tega posnetka izrezal samo tisti del, ki je zanimiv za naš projekt? Torej, če obstaja kakšen programček, ki izreže in shrani nek video po intervalih, ki mu jih poveš?

lp in hvala!
ENIAC iz l. 1946, 80ton, 18k elektronk, za operacijo rabi nekaj sekund

JOKER ::

Na prvo vprašanje ti žal ne znam odgovorit saj se z tem ubadam in sprašujem tudi sam, kako bi se dali posnetki na takšnih straneh dolpotegnit, saj takoj ko klikneš nanj se začne predvajat.

Drugo vprašanje je pa tako:
vsak program, ki je narejen za takšno in drugačno obdelavo videa ti omogoča, da določene inserte izrežeš oziroma zbrišeš, ter kasneje svoj projekt posnameš bodisi v DVD ali DivX formatu. Delam namreč z Pinaclom 8.7 in zadeva deluje perfektno.
Določen video ti sam formira v izseke, potem pa samo v delovnem polju izbereš kateri inserti ti odgovarjajo, dodaš napis, glasbo ... itd.
________________________________________________________
Ka te češ ....

aljazh ::

S programom Camtasia Studio (30 day trial) lahko posnameš embedded video, ki se predvaja na spletni strani. Označiš površino, ki jo želiš posneti, klikneš "play" na embedded posnetku, program pa snema. V bistvu snemaš to, kar vidiš na zaslonu. Camtasia studio poleg tega vsebuje tudi video editor z osnovnimi funkcijami za video montažo. Priporočam.

#000000 ::

FRAPS is your friend edino kupit ga je treba. LP google+fraps


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
9756869 (19279) Pizzicato
»

Zajem slike na računalniku - Screen Recorder

Oddelek: Zvok in slika
7813 (669) Yohan del Sud
»

Posnetek z rtv-ja?

Oddelek: Pomoč in nasveti
101300 (925) Gregor P
»

Snemanje zaslona računalnika - kateri program za snemanje TV

Oddelek: Pomoč in nasveti
51368 (1249) Rainbow Dash
»

Snemanje zaslona / Screen Recording - z čim ? :O

Oddelek: Programska oprema
197521 (7003) dzinks63

Več podobnih tem