Forum » Kaj kupiti » Ergonomična (vertikalna) miška
Ergonomična (vertikalna) miška
garv ::
Mislim da imaš s tako miško zapestje v bolj naravnem položaju. V bistvu podobno kot da bi držal kozarc.
TRIROG ::
sam res ... kdaj pa pociva roka?
toje je neumnost vsaj po mojem ... ker napenjas misice da mas celoroko dvignjeno ...
nc ergonomicnega ni vidt na tej miski...
pr navadni vsaj celo zapestje pociva ...
toje je neumnost vsaj po mojem ... ker napenjas misice da mas celoroko dvignjeno ...
nc ergonomicnega ni vidt na tej miski...
pr navadni vsaj celo zapestje pociva ...
romci ::
Ja, roka je v bolj naravnem polozaju - u bistvu cela roka pociva na miski.
No, pa bom drugac vprasu: kaksna bi bla bolj ergonomicna miska za nekoga z veliko roko in veliko casa prezivi za racunalnikom. Ni treba da je gaming miska.
Drzo poskusam imet pravilno, pavze med delom imam, monitor v visini oci, pravilen polozaj rok na tipkovnici ipd, ampak desna roka me vseeno cedalje bolj j*** od drzanja miske...
Aja, trenutno uporabljam MX510...
No, pa bom drugac vprasu: kaksna bi bla bolj ergonomicna miska za nekoga z veliko roko in veliko casa prezivi za racunalnikom. Ni treba da je gaming miska.
Drzo poskusam imet pravilno, pavze med delom imam, monitor v visini oci, pravilen polozaj rok na tipkovnici ipd, ampak desna roka me vseeno cedalje bolj j*** od drzanja miske...
Aja, trenutno uporabljam MX510...
-- not all those who wander are lost...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: romci ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vertikalna miška (se da probat?)Oddelek: Kaj kupiti | 8601 (4933) | valdo |
» | Ergonomske miške in tipkovniceOddelek: Kaj kupiti | 4370 (3993) | tony1 |
» | Katero miško?Oddelek: Kaj kupiti | 2751 (2107) | DominusSLO |
» | Kako udobno delati z računalnikomOddelek: Loža | 9124 (8845) | moj_nick |
» | Pomoč!? Vas boli dlan, ko veliko časa delate z miško(računalniško ;) )Oddelek: Loža | 2188 (1904) | Spajky |