Forum » Omrežja in internet » Ps2 na Ps2
Ps2 na Ps2
kremencek ::
Mam en vprašanje, ki se bo slišu mal čudn ampak tko pač je.
Ali je že kdo povezu dva play stationa 2 skupi?
Zgledal naj bi pa nekak tko, en PS2 v enem prostoru na enem tv-ju, ta drug pa 20-30 m stran v drugem prostoru (hiši, dnevni sobi) in seveda na svojem tv-ju.
Vem da se sliš mal čudn ampak ka čm. No pa če je kdo to stestiru, me zanima kake so nastavitve pa če je mogu še kšno hardware-sko zadevščno umes dat.
Hvala za pojasnila.
Ali je že kdo povezu dva play stationa 2 skupi?
Zgledal naj bi pa nekak tko, en PS2 v enem prostoru na enem tv-ju, ta drug pa 20-30 m stran v drugem prostoru (hiši, dnevni sobi) in seveda na svojem tv-ju.
Vem da se sliš mal čudn ampak ka čm. No pa če je kdo to stestiru, me zanima kake so nastavitve pa če je mogu še kšno hardware-sko zadevščno umes dat.
Hvala za pojasnila.
OmegaBlue ::
Povezal skupaj da bi delal kaj? Igral igre?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
BigWhale ::
Vse slim verzije PS2 imajo ze vgrajen 100BaseT interface, tiste malo starejse, pa imajo moznost dokupit network interface. Z enim ali drugim se potem lahko povezes z crosslink UTP kablom in igras igre, ki podpirajo LAN mode.
Google for more.
Google for more.
kremencek ::
No stvar je itak jasna da bi se igral špile, a ne. Ampak problem je v tem da je to sosed, en štuk stran, pa bi namesto prek kabelskega interneta, raje na direkt povezal dva play stationa 2, oba slim verziji k že mata interface. Sam se bojim da se ne bi kej skurl.
Itak sam poizvedujem, google mi pa nč pametnega vn ne vrže, samo PS2 na PC povezava.
Itak sam poizvedujem, google mi pa nč pametnega vn ne vrže, samo PS2 na PC povezava.
BigWhale ::
Dovolj dolg kabel moras imeti, skurit nimas kaj, ce nisi ravno RES storast.
Malo pobrskaj po official playstation2 forumih je bilo o tem ze mnogo napisanega.
Malo pobrskaj po official playstation2 forumih je bilo o tem ze mnogo napisanega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony PS1/PS2 IgreOddelek: Igre | 1967 (1903) | Sandi1987 |
» | PS 2 IgreOddelek: Konzole | 1455 (1153) | St235 |
» | A kdo ve, kje lahko prodam svoj PS2?Oddelek: Kaj kupiti | 2712 (1937) | St235 |
» | PS2 ?Oddelek: Konzole | 2325 (1760) | kiFni |
» | Kupujem PS2 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4930 (4238) | TribesMan |