Forum » Omrežja in internet » T-2: Informacije
T-2: Informacije
Temo vidijo: vsi
MrStein ::
Se pa tudi strinjam s tem da je dobra kvaliteta storitev vendar se je cena tako dvignila da se samo interneta sploh ne splača več.
Ja, internet+TV+tel je cenejši od "samo internet".
Pač naročiš tiste storitve in pozabiš na njih.
Bandwith pa če hardver omogoča, bi moral biti "poln". Na koliko se poveže modem?
Včasih pomotoma "softversko" omejijo in jih treba opomnit, da popravijo.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
BlackCaiman ::
Ravno sem malo prebiral tele forum in me zanima naslednje.
v kratkem imam namen vzeti t2 za ponudnika, kaj pomeni sedaj tale stečaj zame? Naj raje razmislim o drugem poudniku da ne bo tole vse skupaj en velik nateg? Dosti sem bral o križih in težvah pri igranju online iger (WOT EU), v padanj hitrosti povezave,...
Razmišljam o t4 mega paketu-ali bo vse delalo? Sem na vdsl povezavi 600m od centrale, na tvju se bo v večini gledalo hd programe + vsake toliko na rač. odigralo kakšen wot. Ali bo možno gledati hd in wot skupaj poganjat?
Naj rečem, da sem rahlo zaskrbljen.
v kratkem imam namen vzeti t2 za ponudnika, kaj pomeni sedaj tale stečaj zame? Naj raje razmislim o drugem poudniku da ne bo tole vse skupaj en velik nateg? Dosti sem bral o križih in težvah pri igranju online iger (WOT EU), v padanj hitrosti povezave,...
Razmišljam o t4 mega paketu-ali bo vse delalo? Sem na vdsl povezavi 600m od centrale, na tvju se bo v večini gledalo hd programe + vsake toliko na rač. odigralo kakšen wot. Ali bo možno gledati hd in wot skupaj poganjat?
Naj rečem, da sem rahlo zaskrbljen.
Sedaj sem prebral, da ni več v stečajnem postopku, kar je vredu novica. Me pa vseeno zanima glede online iger in hd programov kar sem napisal zgoraj.
> kaj pomeni sedaj tale stečaj zame
nič
> Dosti sem bral o križih in težvah
Sosednjo mega temo o težavah pri konkurenci si tudi bral?
Na 600 metrov bi HD moral delati brez težav. Noben pa to ne more predvideti, dokler se dejansko ne proba.
Če ne delovalo zadovoljivo, lahko kadarkoli greš v drugemu ponudniku.
nič
> Dosti sem bral o križih in težvah
Sosednjo mega temo o težavah pri konkurenci si tudi bral?
Na 600 metrov bi HD moral delati brez težav. Noben pa to ne more predvideti, dokler se dejansko ne proba.
Če ne delovalo zadovoljivo, lahko kadarkoli greš v drugemu ponudniku.
Motiti se je človeško.
Pithlit ::
BlackCaiman je izjavil:
Sedaj sem prebral, da ni več v stečajnem postopku, kar je vredu novica. Me pa vseeno zanima glede online iger in hd programov kar sem napisal zgoraj.
Probleme boš imel enake tako na T-2 kot pri konkurenci.
Life is as complicated as we make it...
roCkY ::
Mislim, da je še en "haklc".
HD je možen na njihovem omrežju na BRO (bitni tok prek TS) zaenkrat kolikor vem ne.
Telefon v roke in vprašati kaj je trenutno možno!
HD je možen na njihovem omrežju na BRO (bitni tok prek TS) zaenkrat kolikor vem ne.
Telefon v roke in vprašati kaj je trenutno možno!
Reycis ::
Nikjer ni popolno. T-2 je dolgo časa bil vrhunski ISP z najnižjimi cenami. V zadnjem letu so padli v povprečje po kvaliteti in po ceni.
Mislim, da je še en "haklc".
Kaj točno si hotu s tem povedat? "je možno kolikor vem ne"???
roCkY ::
Aha... ne vem kolk to pomaga (se ne spuščam glih v detajle), mi imamo T-2 (xDSL) prek telekomove centrale in kablovja - HD dela. Lahko pa mimo streljam.
broken/link ::
T-2 omogoča več načinov priklopa:
* preko lastne optike (T2 centrala, T2 oprema in T2 kablovje - za vse skrbi T2 - to je una optimalna scena, ki si jo želiš)
* LLU priklop (TSjeva napeljava, T2jeva centrala, T2 oprema - to ponujajo preko optike in VDSL-ja - to je druga najbolj optimalna scena, ker ma T2 dostop do centrale in se da marsikej rešit. tle so omejitve samo s tem, koliko so zmogljivi kabli - druge omejitve ni. grejo HDji čez, multicast dela prek kompa, gre čez vse)
* BRO prikop (TSjeva napeljava, TSjeva centrala, T2 oprema - to je pa una najslabša scena, ker ima T2 zakupljeno določeno določeno širokopasovno širino - maš samo MPEG4 signal, ni HD kanalov, ni multicasta, pa še druge omejitve so, ker gre vse čez TSjevo omrežje)
Tako da ja, najbolje se je pozanimat, če ima T2 svojo centralo - če jo ma, maš HD kanale, maš vse. če pa ni T2 centrale, če je BRO priklop ... pol si pa **** :)
* preko lastne optike (T2 centrala, T2 oprema in T2 kablovje - za vse skrbi T2 - to je una optimalna scena, ki si jo želiš)
* LLU priklop (TSjeva napeljava, T2jeva centrala, T2 oprema - to ponujajo preko optike in VDSL-ja - to je druga najbolj optimalna scena, ker ma T2 dostop do centrale in se da marsikej rešit. tle so omejitve samo s tem, koliko so zmogljivi kabli - druge omejitve ni. grejo HDji čez, multicast dela prek kompa, gre čez vse)
* BRO prikop (TSjeva napeljava, TSjeva centrala, T2 oprema - to je pa una najslabša scena, ker ima T2 zakupljeno določeno določeno širokopasovno širino - maš samo MPEG4 signal, ni HD kanalov, ni multicasta, pa še druge omejitve so, ker gre vse čez TSjevo omrežje)
Tako da ja, najbolje se je pozanimat, če ima T2 svojo centralo - če jo ma, maš HD kanale, maš vse. če pa ni T2 centrale, če je BRO priklop ... pol si pa **** :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: broken/link ()
Saj pravim, mi mamo T-2 prek TS centrale (in, seveda, kablovja) pa dela.
No, T-2 ima centralo 'zapisano' kot lastno... sam ko se s tehniki pogovarjaš pa izveš da gre za eno in isto škatlo (ki jo ima v lasti TS) in do nje T-2 tehniki nimajo dostopa. Tko da je lahko kle haklc. Kot že rečeno, pojma nimam kako je to tehnično izvedeno.
No, T-2 ima centralo 'zapisano' kot lastno... sam ko se s tehniki pogovarjaš pa izveš da gre za eno in isto škatlo (ki jo ima v lasti TS) in do nje T-2 tehniki nimajo dostopa. Tko da je lahko kle haklc. Kot že rečeno, pojma nimam kako je to tehnično izvedeno.
to so potem spet druge stvari, ki jih ne gre mešat. to je pa potem dostop do centrale. Ampak ti imaš LLU. ki ga ne gre mešat z BRO-jem :)
Zakaj pa pol t-2 nima dostopa do "svoje" centrale? Je to ena četrta opcija? Ne vem no, če je oprema moja imam jaz vso pravico da nekako pridem do nje, ne glede na to kje se nahaja.
broken/link je izjavil:
T-2 omogoča več načinov priklopa:
Na t2 strani je napisano, da ima v Smartnem pri Litiji t2 svojo centralo. Ali to vseeno pomeni, da morajo dati poizvedbo za nov priklop na telekom?
če imaš aktiven telefonski priključek pokličeš na T-2 in se tam zmeniš za pogodbo, poleg pogodbe so tudi obrazci za poizvedbo in preklice naročniških razmerij. ko pogodbo podpišeš pa vse T-2 ureja - tudi poizvedbo.
če aktivnega telefonskega priključka nimaš pa se moraš na TS pozanimat, ja, ali si lahko priključen na xDSL.
če aktivnega telefonskega priključka nimaš pa se moraš na TS pozanimat, ja, ali si lahko priključen na xDSL.
Nikjer ni popolno. T-2 je dolgo časa bil vrhunski ISP z najnižjimi cenami. V zadnjem letu so padli v povprečje po kvaliteti in po ceni.
Ima kdo ceneje internet?
Ker če ne, je še vedno z najnižjimi cenami.
Kvaliteta pa nič manjša kot prej.
Motiti se je človeško.
Ja zelo je vseskupaj odvisno od precej parametrov in kaj dejansko želiš in kakšne kable imaš potegnjene. T-2 je najcenejši če gledaš samo internet oz. najosnovnejše pakete. Če pa imaš doma HD televizor na katerih rad gledaš programe v HD in tudi kakšen tuji program potem ga telemach gladko prekaša v celotnem segmentu (optika ali ne optika, z ali brez telefonije). Če imas slučajno dva ali več HD televizorjev lahko T-2 kar pozabiš. Enako velja če hočeš imeti še malo hitrejši internet in nimaš optike.
Glede kvalitete bi se dalo debatirat. Jaz sem mnenja da tako velike svinjarije kot se je letos poleti pripetila T-2, si ni v Sloveniji privoščil še nihče. Glede telemacha je sicer ogromno povedanega glede prekinitev in izpadov, ki pa se dogajajo tudi na t-2.
Glede kvalitete bi se dalo debatirat. Jaz sem mnenja da tako velike svinjarije kot se je letos poleti pripetila T-2, si ni v Sloveniji privoščil še nihče. Glede telemacha je sicer ogromno povedanega glede prekinitev in izpadov, ki pa se dogajajo tudi na t-2.
Osebna izkušnja:
Telemacha ni.
Na T-2 v pol leta od kar je pri bajti ni bilo niti ene prekinitve.
Glede kvalitete tudi nebi, ker je to tvoja izkušnja, moja je obratna. Pač si nek specifični, rahlo marginalni uporabnik.
Zakaj že?
60/25 na bakru ni 'malo hitrejši internet'? Aja, če na T-2 nimaš optike... je tud pri drugih ponudnikih ni. Načeloma.
Telemacha ni.
Glede kvalitete tudi nebi, ker je to tvoja izkušnja, moja je obratna. Pač si nek specifični, rahlo marginalni uporabnik.
Če imas slučajno dva ali več HD televizorjev lahko T-2 kar pozabiš.
Zakaj že?
Enako velja če hočeš imeti še malo hitrejši internet in nimaš optike.
60/25 na bakru ni 'malo hitrejši internet'? Aja, če na T-2 nimaš optike... je tud pri drugih ponudnikih ni. Načeloma.
TRIROG ::
Huh ... Zaprepaden sem ...
Ravnokar sem izvedel, da nam bodo v kratkem priklopili optiko... Ves vesel skočim na T2 jevo stran in si ogledam ponudbo paketov za optiko. Ugotovim, da obstaja paket T4-giga (200/20) vendar v drobnem tekstu opazim, da to velja samo za nove naročnike?! Stari naročniki imajo lahko hitrost samo (100/20)
Si milslim WTF?!
Klic na T2 potrdi najhujši strah ... T2 obstoječim naročnikom (pri njih imam trenutno dostop preko VDSL) ne omogoča hitrosti 200/20 temveč zgolj 100/20.
Lahko pa doplačamo 9 oz 10EUR za 200/20...prijazna operaterka mi pove, da imam kot obstoječi naročnik druge ugodnosti preko T2 kluba ( 3% popust na naročnino, kar trenutno znaša reci in piši dober evro). Na vprašanje kje naj z ugodnostmi T2 kluba prinesem noter razliko mi ne zna odgovoriti ... Bljak ...
Se jim je malo odpeljalo?
Edit:
Še to: ve kdo kaj naj bi pomenilo?
Višje internetne hitrosti za nove naročnike T-2 in hkrati naročnike paketov T3 TERA, T4 GIGA in T4 TERA veljajo od 01.09.2014 do 01.09.2015. Višje hitrosti niso možne preko širokopasovnega dostopa z bitnim tokom.
Ali to pomeni, da bo hitrost 1.9.2015 iz 200/20 avtomatsko padla na 100/20?
Ravnokar sem izvedel, da nam bodo v kratkem priklopili optiko... Ves vesel skočim na T2 jevo stran in si ogledam ponudbo paketov za optiko. Ugotovim, da obstaja paket T4-giga (200/20) vendar v drobnem tekstu opazim, da to velja samo za nove naročnike?! Stari naročniki imajo lahko hitrost samo (100/20)
Si milslim WTF?!
Klic na T2 potrdi najhujši strah ... T2 obstoječim naročnikom (pri njih imam trenutno dostop preko VDSL) ne omogoča hitrosti 200/20 temveč zgolj 100/20.
Lahko pa doplačamo 9 oz 10EUR za 200/20...prijazna operaterka mi pove, da imam kot obstoječi naročnik druge ugodnosti preko T2 kluba ( 3% popust na naročnino, kar trenutno znaša reci in piši dober evro). Na vprašanje kje naj z ugodnostmi T2 kluba prinesem noter razliko mi ne zna odgovoriti ... Bljak ...
Edit:
Višje internetne hitrosti za nove naročnike T-2 in hkrati naročnike paketov T3 TERA, T4 GIGA in T4 TERA veljajo od 01.09.2014 do 01.09.2015. Višje hitrosti niso možne preko širokopasovnega dostopa z bitnim tokom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TRIROG ()
vendar v drobnem tekstu opazim, da to velja samo za nove naročnike?! Stari naročniki imajo lahko hitrost samo (100/20)
Rečeš "adijo", jim plačaš tistih 20€ za stroške odklopa. Skleneš novo pogodbo in si nov naročnik. Si misliš "juhuhu" namesto "wtf".
TRIROG ::
Točno to razmišljam tudi sam ... Pa mi je operaterka "zagrozila" da bom čakal 3 mesece na priklop :p ker da: "kam bi pa prišli, če bi se vsi odklapljali in priklapljali..."
:)
:)
CrustyDOD ::
Kaj pa če naročiš optiko na drugo ime v hiši/stanovanju in odklopiš tastar račun šele, ko ti optika dela? Če seveda drži ta "grožnja" operaterke.
Točno to razmišljam tudi sam ... Pa mi je operaterka "zagrozila" da bom čakal 3 mesece na priklop :p ker da: "kam bi pa prišli, če bi se vsi odklapljali in priklapljali..."
Ja pol bi "t-2 ohranil zvesto stranko" tako bo pa "stranka odšla drugam". Ponavadi zaleže proti takim blesavim grožnjam.
"Če vam kot stranka smrdim, lahko grem tudi h konkurenci", ji razloži (po možnosti CC nadrejenemu).
Študentki mogoče še ni jasno, kako svet deluje.
Študentki mogoče še ni jasno, kako svet deluje.
Motiti se je človeško.
dmok ::
Študentki mogoče še ni jasno, kako svet deluje.Ali pa ji je jasno bolj kot si mislimo - ko si enkrat na optiki, kam boš pa šel ? Nazaj na 10/2 VSDL ? No way, pol rajše "potrpim" s 100/20 in nekaj denarja prihranim preko klubskih ugodnosti (trenutno bom prišparal cca. 30 EUR pri naročnini na XL HD paket TV).
d.
ko si enkrat na optiki, kam boš pa šel ? Nazaj na 10/2 VSDL ?
Tudi pri optiki, tako kot na bakru, nisi priklenjen na enega ponudnika. Za razliko od kablašev.
(po možnosti CC nadrejenemu).
Problem je kako prit do nadrejenega. Meni namreč nikakor ni uspelo. Pri Siol-u je bilo to precej lažje.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
dmok ::
Optika pri nas je v lasti T-2, kolikor vem. In mislim da T-2 ni dolžan omogočiti dostopa do svoje optike drugim ponudnikom.ko si enkrat na optiki, kam boš pa šel ? Nazaj na 10/2 VSDL ?Tudi pri optiki, tako kot na bakru, nisi priklenjen na enega ponudnika. Za razliko od kablašev.
d.
Zakaj pa pol t-2 nima dostopa do "svoje" centrale? Je to ena četrta opcija? Ne vem no, če je oprema moja imam jaz vso pravico da nekako pridem do nje, ne glede na to kje se nahaja.
najprej to: skupna kolokacija se temu reče :) ne bi šel zdej v podrobnosti :)
@TRIROG: čemu zgroženost? a nisi navajen, da novi naročniki dobijo vse - na siolu še TV za samo 1EUR :D ... pač, povsod je tako, da imajo novi naročniki 1001 akcijo, stari pa ... smo pozabljeni :)
se je pa za vprašat: ali dejansko rabiš 200/20 ali je 100/20 dovolj? če pogledam pr sebi, sam imam telesmeh, 40/2 linija, pa nism ravno "navaden uporabnik", in vse kar mi manjka je pač upload, downloada je čez glavo. tako da v teh primerih namesto zgroženosti se je vedno pametno vprašat "ali to sploh potrebujem". ker realno: če rabiš tolk višjo hitrost ti tistih 10eur mesečno res ni problem plačat.
kar se tiče, da "akcija velja 1leto" - to so očitno od siola pobrali. oni majo tudi do konca januarja povišane hitrosti znotraj paketov, "akcijsko in brezplačno", seveda :) marketinške fore, ki so se jih očitno tud zdej pri t-2ju poslužili :)
kar pa se novih naročnikov tiče, obstaja veliko bolj simpl stvar: prenos naročniškega razmerja na drugo osebo (ženo recimo). če narediš prenos - narediš prenos na drugo osebo, ki je "nov" naročnik, dobi novo pogodbo in lahko koristi vse akcije s tem, da nisi niti 1dan brez storitev. neki admin stroški so (poglej na ceniku), smz da okol 15eur, nism zihr.
študentka/zaposlena oseba dela po navodilih, toliko je verjetno že vrabčkom na strehi jasno. kako priti do nadrejenega? preprosto prosiš zanjga. seveda bo najprej "ampak on vam ne mora nič kaj več kot jaz pomagat" samo malo povztrajaš pri svojem in se boš z njim pogovoril :) lepa beseda lepo mesto najde.
@dmok: niso dolžni, ne, ker nimajo večinskega deleža (kot ga ima TS), ampak se že nekaj časa govori, da bodo ponudli tudi drugim operaterjem - kdaj bo pa to realizirano pa sam bog ve :)
broken/link je izjavil:
najprej to: skupna kolokacija se temu reče :) ne bi šel zdej v podrobnosti :)
No mi je že jasno. Ampak zakaj nimajo dostopa do svoje lastnine in je treba _vedno_ tehnika od TS čakat da si vzame cajt... mi pa s T-2 tehnikom na kafe vmes (kar sicer ni nič narobe, ker sta tamali frendici pa mamo starši nekaj skupnega). Nekako tko kot da bi vedno moral soseda čakat da te s tvojim avtom odpelje nekam. Ne gre mi v glavo...
Verjetno so "v istem prostoru" naprave Telekoma in mora biti vedno zraven en njihov, za "nadzor".
Motiti se je človeško.
Dami ::
Huh ... Zaprepaden sem ...
Si milslim WTF?!
Edit:
Imam ftth 100/100 ter razmišljam o T4 Tera. V poslovalnici so mi zatrdili, da hitrost bo 300/50 kot tudi 400 enot za telefonijo. Edina razlika z novimi naročniki je popust na naročnini, namreč samo za prvih 6 mesecev namesto 1 leta. Seveda vse to ob vezavi. Nisem pa vprašal, če je ta hitrost za stalno. Bom to storil predno menjam paket.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Osebna izkušnja:
Telemacha ni.
Če imas slučajno dva ali več HD televizorjev lahko T-2 kar pozabiš.
Zakaj že?
Enako velja če hočeš imeti še malo hitrejši internet in nimaš optike.
V bistvu sem bil še prijazen, ko sem rekel, da je T-2 v povprečju. V nižjem cenovnem razredu je ugodnejši Amis, za zahtevnejše uporabnike je pa cenejši Telemach.
Da pokomentiram še 2HD televizorja, ki dobivata signal preko bakrene parice: Mi smo 200m od centrale vendar je kablovja do nas okoli 400m. Maksimalna hitrost interneta ki jo lahko imamo preko bakra je 22mbit. Imamo sicer paket T4 mega paket s hitrostjo 20/2. 2 HD programa + uporaba interneta preko tega je lahko problem stlačit. 60/25 je zgolj teoretičnih in naj se javijo uporabniki, ki imajo ali pa bi lahko imeli to hitrost preko bakrene parice.
Kar se zanesljivosti tiče so vse ocene tega subjektivno zato se nebi rad prepiral glede tega. Glede na število pritožb uporabnikov bi ocenil, da imata Amis in SiOL superiorno stabilnost napram T-2 in Telmachu. Kar pa se tiče 6 mesecev popolnega delovanja pa tole: T-2 na vseh lokacijah prekinitve vsake 2-3 mesece zaradi "vzdrževalnih del" tako, da je bila v zadnje pol leta zagotova bila vsaj ena iz tega naslova. Poleg tega so poleti (poleg lagov) imeli tudi en popolni blackout za nekaj minut in pa zaradi težave na Cogentovi opremi v ljubljani tudi zelo upočasnjen mednarodni promet. Težave so sicer hitro rešili vendar pa so jo rešili z rebootm opreme kar je zopet pripeljalo do kratke popolne prekinitve. Če ti ne vidiš prekinitev to še ne pomeni da jih ni.
Telemach interneta sicer še nimam dolgo časa vendar je v 2 mesecih bil en izpad za 10 minut, sicer pa rock stable. Na T-2 pa je bilo v teh istih dveh mesecih vsaj 50 prekinitev za 20-60sekund. V online igrah me vsaka prekinitev, ki je daljša od 15 sekund stane kakšen euro. A navadni surferji / torrentaši kratke prekinitve sploh ne opazijo. Mene dve kratki 20 sekundni prekinitvi prizadaneta bolj kot pa ena 10 minutna. Zato še vedno vsem online gamerjem odsvetujem T-2.
Pa res nočem rečt, da je T-2 slab ponudnik. Ampak dejansko so cenovno in po stabilnosti izgubili superiorost, ki so jo imeli. So povprečni.
Dami ::
Šel danes v t2 poslovalnico. 300/50 (T4 Tera) je na voljo res samo za nove naročnike in še to samo za prve 3 mesece. Tako mi dejala, čeprav se mi zdi da bi moralo to biti do 1.9.2015 kolikor znaša to promocijsko obdobje. Meni je vseeno, ker ne eno ne drugo ne pride v poštev saj gre po tem hitrost nazaj na 100/20. Prav tako 400 enot dobijo samo novi naročniki, za stare je 200. Drži pa da je za stare -40% za 6 mesecev oz. po novem -25% za celo leto, kar se pač odločite.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
bsslo ::
Ne vem kje vidite, da je samo za pol leta. Če gledam podrobnosti paketa T4 tera, piše -40% celo leto.
Mene bolj zanima ali velja 1 leto od začetka akcija, ali od sklenitve pogodbe.
Mene bolj zanima ali velja 1 leto od začetka akcija, ali od sklenitve pogodbe.
Borut6 ::
-40% popusta na osnovno paketno storitev je za obdobje 12 mesecev in sicer za vse nove naročnike (šteje se od dneva priklopa).
T3 TERA, T4 GIGA, T4 TERA paketi imajo višje hitrosti interneta do 1.9.2015 (samo novi naročniki). Na BRO ni te možnosti.
Vsi obstoječi naročniki lahko zbirajo med 50% za pol leta ali 25% za 1 leto ob prehodu na Giga ali Tera paket.
Ostale želje, ugodnosti se obravnavajo individualno.
T3 TERA, T4 GIGA, T4 TERA paketi imajo višje hitrosti interneta do 1.9.2015 (samo novi naročniki). Na BRO ni te možnosti.
Vsi obstoječi naročniki lahko zbirajo med 50% za pol leta ali 25% za 1 leto ob prehodu na Giga ali Tera paket.
Ostale želje, ugodnosti se obravnavajo individualno.
Rias Gremory ::
Razloga ne vem, deluje pa da ga ugasneš in prižgeš.
edit: če to ne deluje, je najbolje da pokličeš na support.
edit: če to ne deluje, je najbolje da pokličeš na support.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rias Gremory ()
Halfdead987 ::
prej so mi svetile broadband data in wireless sedaj mi pa broadbang internet in data.
Je pa hecno da na njihovem websitu piše t2-tako, kot mora biti.
Wtf zakaj je wifi dodatnih 2€? Sej če mam router bi to moglo bit to ane?
Je pa hecno da na njihovem websitu piše t2-tako, kot mora biti.
Wtf zakaj je wifi dodatnih 2€? Sej če mam router bi to moglo bit to ane?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Halfdead987 ()
Mi lahko kdo to pojasni? A tam delajo nesposobni ljudje? Dejansko mi pravi da je bila napaka ko sem imel wifi zraven ampak ko so mi dali router sem dobil kodo za wifi zraven. GG.
In zdaj hoče 2 dodatna eura za to? Sej ni problem ampak a ni tako da daš lepo lan kabel u router in to oddaja?
In zdaj hoče 2 dodatna eura za to? Sej ni problem ampak a ni tako da daš lepo lan kabel u router in to oddaja?
gregor_m ::
Halfdead987 je izjavil:
Mi lahko kdo to pojasni? A tam delajo nesposobni ljudje? Dejansko mi pravi da je bila napaka ko sem imel wifi zraven ampak ko so mi dali router sem dobil kodo za wifi zraven. GG.
Če imaš T4 Start paket potem ti wifi ne pripada, ker hoče t2 nekaj dodatno zaslužit. V vseh drugih paketih je wifi vključen v ceno. Če maš t4 start je najbolje kupiti en wifi ruter pa rešiš zadevo, ker na dolgi rok se ti ne splača dajat 2€ na mesec.
Nimam paketa samo internet imam. Optiko 10/10.
Čudno mi je da sem do sedaj imel wifi in napaka sigurno ni bla ker sem dobil zraven kodo.
Bom pa seveda raje kupil ruter kot da jim dajem 2€.
Čudno mi je da sem do sedaj imel wifi in napaka sigurno ni bla ker sem dobil zraven kodo.
Bom pa seveda raje kupil ruter kot da jim dajem 2€.
gregor_m ::
No ja saj, wifi pride zdraven samo v paketih (razen t4 start). Novi modemi vsi omogočajo wifi samo ga t2 na daljavo izključi :) Verjetno so ga pri tebi do nedavnega pozabili izključiti.
marceb ::
@halfdead987 pri meni se je zgodilo isto, banda t-2, potem se pa še čudi tisti operater na drugi strani, kako to da sem imel do zdej sploh to opcijo brez doplačila. Ko sem jaz podpisoval pogodbo ni bilo o teh 2€ dodatnih na mesec sploh nobenega govora, v to sem 100%. Lisice tale T-2.
SG_101 ::
Halfdead987: Popolnoma enak primer. Tudi sam imam T4 START in sem imel wifi normalno 4 mesece, še včeraj je deloval, danes pa ne. So me klicali, kao da so delali neke nadgradnje in preverjajo če vse deluje kot bi moralo. Povem, da mi wifi ne deluje im mi pove, da ga sploh ne bi smel imeti vklopljenega, da so se oni očitno zmotili...In da če žeelim wifi, da mi ga za 2€/mesec vklopijo.
I__I ::
Čist tko za info: Mi mamo od T2 tale router TP Link TL-WR740N. Takle je na mimovrste 15,4€, v e.leclercu pa je glih zdej (od 3.6. naprej) neka akcija in pride 10,99€ po odštetem bonusu. Tko da če se vežeš za 2 leti, se splača svojega kupit.