Forum » Omrežja in internet » T-2: Informacije
T-2: Informacije
Temo vidijo: vsi
shock ::
A ne bi prišlo v upoštev, da vrneš telefon in zahtevaš, da ti naj priklopijo port za analogni priključek na voodu?
Franz ::
Je mozno HDTV gledat tudi direktno na racunalniku - preko VLC?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Franz ()
Zlikovec ::
Eno preprosto vprašanje za poznavalce TK omrežja: zaradi strele je linija v hišo nonstop v kratkem stiku. Zanima me vzrok; a je lahko kej narobe v TK razdelilni omarici - kakšen zaščitni element?
Ducati Monster, Ducati 750 SS FF, Yamaha XJ6,
Honda Hornet 600, Yamaha Fazer 800, R NineT
Honda Hornet 600, Yamaha Fazer 800, R NineT
Pyr0Beast ::
Da.
Možno je, da je prenapetostne odvodnike stalilo in zatalilo.
Možno je, da je prenapetostne odvodnike stalilo in zatalilo.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
bmen ::
Kaj mi je storiti
nimam telefona pri Telekomu, rad bi imel VDSL, ADSL ali kar koli drugega.
-poizvedba za t-2 - negativno -> poizvedba 2x vrnjena prazna (brez odgovora 3-jič negativno,
poizvedba za Siol - negativno ->odgovor Telekomove deklice - "telefonska centrala na vašem koncu ne omogoča priklopa ADSL-ja". WTF - V Postojni poznam n ljudi, ki imajo ADSL in so privezani na isto centralo!!!
Kdo koga vleče za j***a. Mogoče bi morali na telekomu spremeniti slogan: Povezave ne zagotavljamo Telekom!
Kakšna naj bo naslednja akcija!
nimam telefona pri Telekomu, rad bi imel VDSL, ADSL ali kar koli drugega.
-poizvedba za t-2 - negativno -> poizvedba 2x vrnjena prazna (brez odgovora 3-jič negativno,
poizvedba za Siol - negativno ->odgovor Telekomove deklice - "telefonska centrala na vašem koncu ne omogoča priklopa ADSL-ja". WTF - V Postojni poznam n ljudi, ki imajo ADSL in so privezani na isto centralo!!!
Kdo koga vleče za j***a. Mogoče bi morali na telekomu spremeniti slogan: Povezave ne zagotavljamo Telekom!
Kakšna naj bo naslednja akcija!
... B ...
bosta92 ::
Moja zgodba t-2:
sredi oktobra(2005) sem se naroču na t-2
po 2 tednih dobim pismo da morajo najprej naredit centralo
decembra me obvestijo, da bo centrala v enem mesecu
ker je ni pokličem in mi rečejo "čez 2 meseca"
pošteno mi je šlo na živce in sem počakal 2 meseca
ker storitve ni bilo sem spet poklical in zvedel, da bo centrala "čez 2 meseca" natulil sem jih in odložil slušalko
maja spet kličem in spet tista za****** "2 meseca"
čakam in kličem vsaka 2 tedna
julija me sami pokličejo in rečejo da bo centrala konec meseca nared!!!!!
čakam in pogodbe kar ni
spet kličem cel avgust in na koncu zadnji teden v avgustu dobim pogodbo, ki jo še isti dan odpošljem nazaj podpisano
po 2 tednih spet pokličem, saj odgovora NI!!!
to delam cel september in oktober
pred 4 dnevi izvem od prijateljev, da imajo v kraju že dostop preko T-2
hitro pokličem in izvem, da naj bi me jutri prišli telekomovci odklopit in da me bodo še prej poklicali
sedaj čakam na klic (ki ga ne bo)
jutri bom že zgodaj poklical na Telekom in vprašal kdaj mislijo odklopit
pa i povejte če ni vse skupaj en k****??????????????
sredi oktobra(2005) sem se naroču na t-2
po 2 tednih dobim pismo da morajo najprej naredit centralo
decembra me obvestijo, da bo centrala v enem mesecu
ker je ni pokličem in mi rečejo "čez 2 meseca"
pošteno mi je šlo na živce in sem počakal 2 meseca
ker storitve ni bilo sem spet poklical in zvedel, da bo centrala "čez 2 meseca" natulil sem jih in odložil slušalko
maja spet kličem in spet tista za****** "2 meseca"
čakam in kličem vsaka 2 tedna
julija me sami pokličejo in rečejo da bo centrala konec meseca nared!!!!!
čakam in pogodbe kar ni
spet kličem cel avgust in na koncu zadnji teden v avgustu dobim pogodbo, ki jo še isti dan odpošljem nazaj podpisano
po 2 tednih spet pokličem, saj odgovora NI!!!
to delam cel september in oktober
pred 4 dnevi izvem od prijateljev, da imajo v kraju že dostop preko T-2
hitro pokličem in izvem, da naj bi me jutri prišli telekomovci odklopit in da me bodo še prej poklicali
sedaj čakam na klic (ki ga ne bo)
jutri bom že zgodaj poklical na Telekom in vprašal kdaj mislijo odklopit
pa i povejte če ni vse skupaj en k****??????????????
Hardstyle ::
ne! Kabel take dolžine si moraš priskrbeti sam. Monter prinese s seboj 1.5m UTP kabla :)
Nagi Bator ::
Zastonj ti ne bodo vlekli nobenga kabla, razen tisti dober meter, ki ga prinese s seboj!
Pyr0Beast ::
Ka če človk delat z 1.5m kabla? Jst ga mam 10m sam za telefon
Optični je zastonj do switcha ?
Optični je zastonj do switcha ?
Some nanoparticles are more equal than others
THor71 ::
Še moja zgodba:
- avgusta sem izpolnil obrazec za prijavo na netu
- dobim cez cca 2 tedna pogodbo
- vrnem podpisano pogodbo
- čakam
- kličem kako je s stanjem in zvem, da je možno preklopit iz ADSL na t-2 in da bo to drugi teden priklop, če ne naj pokličem
- ni bilo priklopa, pokličem in dobim odgovor, da me bodo kar na optiko dali. Rečem OK, kdaj bo to, čez 2 tedna
- kličem čez dva tedna, da naj pokličem tehnični oddelek, tam me čudno gledajo, zakaj so me zvezali tja, če nimam priključka, pošljejo me na gratel
- gratel pove, da bom čakal do 6 mesecev, čeprav je kabel ze v bloku
- obupam in zadevo prepustim sami sebi
- prejšnji teden ob 19h me kliče iz telekoma, da me bodo prevezali in pobrali opremo
- kličem na t-2, če lahko istočasno še njihov monter pride (za naslednji dan)
- prideta oba, priklopimo, zadeva deluje (začuda so se držali besede, sem pričakoval, da bom brez interneta za veke amen)
- sem en teden uporabnik t2 in sem zaenkrat zelo zadovoljen in mi ni žal
Vseskupaj je trajalo cca 3mesece, kar me ni bolelo saj sem imel siol. Samo tisti, ki pa nimajo nič, pa razumem, da zgubijo živce s čakanjem.
lp,
T.
- avgusta sem izpolnil obrazec za prijavo na netu
- dobim cez cca 2 tedna pogodbo
- vrnem podpisano pogodbo
- čakam
- kličem kako je s stanjem in zvem, da je možno preklopit iz ADSL na t-2 in da bo to drugi teden priklop, če ne naj pokličem
- ni bilo priklopa, pokličem in dobim odgovor, da me bodo kar na optiko dali. Rečem OK, kdaj bo to, čez 2 tedna
- kličem čez dva tedna, da naj pokličem tehnični oddelek, tam me čudno gledajo, zakaj so me zvezali tja, če nimam priključka, pošljejo me na gratel
- gratel pove, da bom čakal do 6 mesecev, čeprav je kabel ze v bloku
- obupam in zadevo prepustim sami sebi
- prejšnji teden ob 19h me kliče iz telekoma, da me bodo prevezali in pobrali opremo
- kličem na t-2, če lahko istočasno še njihov monter pride (za naslednji dan)
- prideta oba, priklopimo, zadeva deluje (začuda so se držali besede, sem pričakoval, da bom brez interneta za veke amen)
- sem en teden uporabnik t2 in sem zaenkrat zelo zadovoljen in mi ni žal
Vseskupaj je trajalo cca 3mesece, kar me ni bolelo saj sem imel siol. Samo tisti, ki pa nimajo nič, pa razumem, da zgubijo živce s čakanjem.
lp,
T.
kobe ::
Jest bi meu en vprašanje in sicer: Če greš od siola na T2 in vzameš pri njih samo net brez telefona. Ali je res potem, da vedno k ti zazvoni telefon prekine internet?
Hvala
Hvala
Mili
ali3n ::
Ja... meni zaenkrat še prekinja... sem javil na T2... menda bodo porihtali (fant na drugi strani je govoril o slabih splitterjih...)
.
Imam pa ISDN (pri T1) in T2... če izvzamem izpade zaradi telefoniranja, dela odlično (8/1, kljub temu, da imam od splitterja do modema 25m navadne sukane parice (modra in bela žička, ~1mm2).
.
Imam pa ISDN (pri T1) in T2... če izvzamem izpade zaradi telefoniranja, dela odlično (8/1, kljub temu, da imam od splitterja do modema 25m navadne sukane parice (modra in bela žička, ~1mm2).
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Mitch ::
A slučajno kdo ve, koliko portov je na novem VDSL modemu (Smartcom SVM104) rezerviranih za gledanje televizije? Sedaj imam priključeno na LAN4. Sicer lahko preizkusim vse štiri porte a če slučajno kdo ve, naj prosim odgovori...
Hvala!
Mitch
P.S. A je že komu uspelo priti v nastavitve tega modema/switcha?
Hvala!
Mitch
P.S. A je že komu uspelo priti v nastavitve tega modema/switcha?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mitch ()
zoro100 ::
Še moja zgodba s T-2
-Lansko jesen se pojavi ponudnik T-2, ki je dal ponudbo na našem trgu takšno, da smo vsi samo strmeli. Ponudili so hitrosti in cene o kateri smo samo sanjali. Seveda takoj, ko je bil možno izpolnil pogodbo in čakal na priklop. Zaradi zaplete s telekomom mi iz T-2 priklopijo šele v sredi meseca aprila 2006. Vzel paket 4 Mbps / 512 Kbps in do sredi meseca avgusta internet deloval 100 % brez prekinitev.
-Potem pa so se začele težave. Vsakodnevni izpadi včasih po nekaj sekund, včasih po nekaj minit, včasih pa celo po uro ali več. Klical servisno službo in celo na dom so mi poslali njihovega tehnika, saj kot vedno so se zgovarjali na hišno inštalacijo, katera pa je bila 100 % urejena. Tehnik nato sporočil, da je v kolokaciji zamenjal plološčo in more sedaj intrnet delovati.
-Nato pa je zadeva delovala nekaj dni, pri čemer se je pojavil popolni mrk in to v soboto zjutraj. Obvestim servisno pomoč ter obljubili, da bodo popravili zadevo takoj. Ker ni bilo nič ponovno pokličem popoldan in povejo, da je po vsej verjetnosti okvara v njihovi centrali ali centrali telekoma ter bodo to tudi v najkrajšem možnem času odpravili. Nato kličem še zvečer pa v nedeljo in ponedeljek, kjer pa prijazni ljudje povedo da njihova servisna služba preko vikenda ne deluje na terenu in se okvare potem odpravljajo ob delavnikih.
-Zaradi tovrstnih težav sem prekinil sodelovanje s T-2 in odšel nazaj k prejšnemu ponudniku interneta, kateri pa mi je vrsto let delal brez problemov (ni to SIOL, da ne bo kdo mislil, da za njih delam reklamo).
-Vseeno pa hvala podjetju T-2 za ponudbo, s katero je prišla na Slovenski trg saj je s tem "nam uporabnikom" omogočila predvsem cenejši in hitrejši internet na splošno pri vseh ISP ponudnikih v Sloveniji.
-Ni rečeno, da ne bom še kdaj prišel nazaj na T-2 in to bo predvsem, ko bodo uredili servisno službo, katera pri njih močno šepa in bo zanesljiva ter znala odpravljati težave takoj ne čeh nekaj dni. Saj v primeru, da bi imel še TV in telefon bi se znašel v poponem mrku kar pa v današnjem času si tega ne morem oz. večinoma ne moremo privoščiti. Saj ni internet in vse dobrote samo zabave temveč je tudu delo.
-Lansko jesen se pojavi ponudnik T-2, ki je dal ponudbo na našem trgu takšno, da smo vsi samo strmeli. Ponudili so hitrosti in cene o kateri smo samo sanjali. Seveda takoj, ko je bil možno izpolnil pogodbo in čakal na priklop. Zaradi zaplete s telekomom mi iz T-2 priklopijo šele v sredi meseca aprila 2006. Vzel paket 4 Mbps / 512 Kbps in do sredi meseca avgusta internet deloval 100 % brez prekinitev.
-Potem pa so se začele težave. Vsakodnevni izpadi včasih po nekaj sekund, včasih po nekaj minit, včasih pa celo po uro ali več. Klical servisno službo in celo na dom so mi poslali njihovega tehnika, saj kot vedno so se zgovarjali na hišno inštalacijo, katera pa je bila 100 % urejena. Tehnik nato sporočil, da je v kolokaciji zamenjal plološčo in more sedaj intrnet delovati.
-Nato pa je zadeva delovala nekaj dni, pri čemer se je pojavil popolni mrk in to v soboto zjutraj. Obvestim servisno pomoč ter obljubili, da bodo popravili zadevo takoj. Ker ni bilo nič ponovno pokličem popoldan in povejo, da je po vsej verjetnosti okvara v njihovi centrali ali centrali telekoma ter bodo to tudi v najkrajšem možnem času odpravili. Nato kličem še zvečer pa v nedeljo in ponedeljek, kjer pa prijazni ljudje povedo da njihova servisna služba preko vikenda ne deluje na terenu in se okvare potem odpravljajo ob delavnikih.
-Zaradi tovrstnih težav sem prekinil sodelovanje s T-2 in odšel nazaj k prejšnemu ponudniku interneta, kateri pa mi je vrsto let delal brez problemov (ni to SIOL, da ne bo kdo mislil, da za njih delam reklamo).
-Vseeno pa hvala podjetju T-2 za ponudbo, s katero je prišla na Slovenski trg saj je s tem "nam uporabnikom" omogočila predvsem cenejši in hitrejši internet na splošno pri vseh ISP ponudnikih v Sloveniji.
-Ni rečeno, da ne bom še kdaj prišel nazaj na T-2 in to bo predvsem, ko bodo uredili servisno službo, katera pri njih močno šepa in bo zanesljiva ter znala odpravljati težave takoj ne čeh nekaj dni. Saj v primeru, da bi imel še TV in telefon bi se znašel v poponem mrku kar pa v današnjem času si tega ne morem oz. večinoma ne moremo privoščiti. Saj ni internet in vse dobrote samo zabave temveč je tudu delo.
kobe ::
jest sm pa včerej poslov po mailu vse tiste podatke k jih zahtevajo na svoji strani in me zanima kolk časa bo trajal da mi bodo pršli vse skupej napelat
Mili
schurda ::
Saga o T-2
Oktober 2005 naredim poizvedbo. Povejo, da bo centrala zgrajena čez par mesecev.
December: povejo, da bo centrala spomladi.
Pomlad 2006: Centrala bo do poletja.
Julij: Centrala bo do konca poletja.
Avgust: Pošljejo pogodbo. Podpišem, vrnem.
Oktober, začetek meseca: Kličem, povejo, da je prišlo do administrativnih težav in da bojo v 3 dneh uredili.
19. oktober: kličem ob 18h, vprašam, kaj je s pogodbo in mi povejo da bo naslednji dan Telekom prišel odklopit telefon.
20. oktober: telefon odklopljen, nobene najave prej, obvestila, nič.
22. oktober (Nedelja), ob 18.30: tip pozvoni in pravi, da je prišel priklopit T-2. Tip ugotovi, da ni signala. Gre do omarice, tudi tam ga ni. Kabli oksidirani, zaradi luknje na vrhu omarice je noter padal dež. Pove mi še, da moram kabel zamenjat, ker je navaden Cu (BTW sem to T-2 prej povprašal). Hardware pusti pri meni.
24. oktober: Tip povpraša in izve, da je centrala oddaljena ~2km.
26. oktober: Pride merilec od T-2, pomeri in ni signala. Pobere hardware in gre. Pove, da bodo priklopili nazaj telefon.
Danes 2. november: nimam telefona, nimam interneta, kabli v omarici so odklopljeni...
Saga o T-2, to be cont'd...
Januar 2006: Baje bo VDSL 2
PROSIM ADMINISTRATORJA; ČE ZBRIŠE PREJŠNJI POST, KER JE PRIŠLO DO TEŽAV S KOMUNIKACIJO. HVALA
Oktober 2005 naredim poizvedbo. Povejo, da bo centrala zgrajena čez par mesecev.
December: povejo, da bo centrala spomladi.
Pomlad 2006: Centrala bo do poletja.
Julij: Centrala bo do konca poletja.
Avgust: Pošljejo pogodbo. Podpišem, vrnem.
Oktober, začetek meseca: Kličem, povejo, da je prišlo do administrativnih težav in da bojo v 3 dneh uredili.
19. oktober: kličem ob 18h, vprašam, kaj je s pogodbo in mi povejo da bo naslednji dan Telekom prišel odklopit telefon.
20. oktober: telefon odklopljen, nobene najave prej, obvestila, nič.
22. oktober (Nedelja), ob 18.30: tip pozvoni in pravi, da je prišel priklopit T-2. Tip ugotovi, da ni signala. Gre do omarice, tudi tam ga ni. Kabli oksidirani, zaradi luknje na vrhu omarice je noter padal dež. Pove mi še, da moram kabel zamenjat, ker je navaden Cu (BTW sem to T-2 prej povprašal). Hardware pusti pri meni.
24. oktober: Tip povpraša in izve, da je centrala oddaljena ~2km.
26. oktober: Pride merilec od T-2, pomeri in ni signala. Pobere hardware in gre. Pove, da bodo priklopili nazaj telefon.
Danes 2. november: nimam telefona, nimam interneta, kabli v omarici so odklopljeni...
Saga o T-2, to be cont'd...
Januar 2006: Baje bo VDSL 2
PROSIM ADMINISTRATORJA; ČE ZBRIŠE PREJŠNJI POST, KER JE PRIŠLO DO TEŽAV S KOMUNIKACIJO. HVALA
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: schurda ()
XandY ::
Še moja zgodba ,da nebo vse tko črno zgledal.
29.9 Pride študen na vrata ,ki piše pogodbe za T-2 - sevede izpolniva
04.10 pogodba za podpisat pride po pošti,ki jo še isti dan podpisano vrnem
10.10 Pokličejo z Gratela kdaj lahko pridejo kable po stanovanju napelat
13.10 Pride monter napelje vse kable (telefon ,3X TV in računalnik ,caa 140 m kabla vklučno z optičnim do kleti)v
3urah.
16.10 Pride monter z vso kramo v 20-ih minutah priklopi telefon vse tri TV-e in računalnik in od takrat naprej dela :-)
ja sevede morm še povedat ,da to laufa prek optike (KR) No in če pogledam da je vse skupaj bilo poštimano v 12-ih delovnih dneh se gotovo res nimam kaj pritoževat,ane.
Sevede mam pa eno vprašanje, namreč zdaj je Amino priklopljen v scart1 v TV-u v drugi skart2 pa DVD , a če hočem gledat DVD moram Aminota prav izklučit iz scarta drugače se sploh neda .Tv je Gorenje (pilot od aminota pa lepo deluje z TV-em) isto je z drugim TV-em (Samsung)pilot samo delno deluje z TV- em(kar sploh ni tak problem) a problem z DVD-em je isti saj je prav zoprno vsakič ,ko hočeš pogledat kakšen film moraš izklopit skart vtič od Aminota.
Upam ,da nisem preveč zakompliciral :-)
Sevede se vam za vašepredloge in rašitve lepo zahvaljujem
XandY
29.9 Pride študen na vrata ,ki piše pogodbe za T-2 - sevede izpolniva
04.10 pogodba za podpisat pride po pošti,ki jo še isti dan podpisano vrnem
10.10 Pokličejo z Gratela kdaj lahko pridejo kable po stanovanju napelat
13.10 Pride monter napelje vse kable (telefon ,3X TV in računalnik ,caa 140 m kabla vklučno z optičnim do kleti)v
3urah.
16.10 Pride monter z vso kramo v 20-ih minutah priklopi telefon vse tri TV-e in računalnik in od takrat naprej dela :-)
ja sevede morm še povedat ,da to laufa prek optike (KR) No in če pogledam da je vse skupaj bilo poštimano v 12-ih delovnih dneh se gotovo res nimam kaj pritoževat,ane.
Sevede mam pa eno vprašanje, namreč zdaj je Amino priklopljen v scart1 v TV-u v drugi skart2 pa DVD , a če hočem gledat DVD moram Aminota prav izklučit iz scarta drugače se sploh neda .Tv je Gorenje (pilot od aminota pa lepo deluje z TV-em) isto je z drugim TV-em (Samsung)pilot samo delno deluje z TV- em(kar sploh ni tak problem) a problem z DVD-em je isti saj je prav zoprno vsakič ,ko hočeš pogledat kakšen film moraš izklopit skart vtič od Aminota.
Sevede se vam za vašepredloge in rašitve lepo zahvaljujem
XandY
Zgodovina sprememb…
- spremenil: XandY ()
alienalien ::
Ja televizije, ki imajo 1x scart so en drek :D Jaz imam isti problem in moram scart vlečti ven in vtikati scart od DVD-ja če hočem kaj gledati na Yamadi. Od kar imam IP Tv skoraj več ne gledam Yamade, raje vse pogledam na compu, ker se mi enostavno ne da izklapljati aminota in vklapljati Yamade. Pred 6 meseci se si nabavi scart razdelilec, kjer ti 1x scart razširi na 2x scart. Pa mi ta scart tako popači sliko od amina, da je praktično ne uporaben.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: alienalien ()
Vlady ::
Sistemska obvestila
Stanje omrežja: storitve nedostopne.
Zaradi nenapovedane prekinitve dobave električne energije s strani nacionalnega operaterja, so storitve T-2 v Ljubljanski centrali nedosegljive. Napako odpravljajo strokovnjaki nacionalnega operaterja. Uporabnikom se za nevšečnosti opravičujemo!
Objavljeno: 31.8.2006, 21:06; dopolnjeno: 3.11.2006, 12:02
Stanje omrežja: storitve nedostopne.
Zaradi nenapovedane prekinitve dobave električne energije s strani nacionalnega operaterja, so storitve T-2 v Ljubljanski centrali nedosegljive. Napako odpravljajo strokovnjaki nacionalnega operaterja. Uporabnikom se za nevšečnosti opravičujemo!
Objavljeno: 31.8.2006, 21:06; dopolnjeno: 3.11.2006, 12:02
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"
BendeR ::
Verjetno je kr po celi sloveniji padlo. Slovenska Bistrica je bla offline. :)
edit: Ups, again.
edit: Ups, again.
:=)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BendeR ()
amigo_no1 ::
http://www.t-2.net/?ctxID=001865&funcID...
Sistemska obvestila
Stanje omrežja: brez posebnosti.
Dva nenapovedana izpada storitev 3.11.
Zaradi dvakratne nenapovedane prekinitve dobave električne energije s strani nacionalnega operaterja so bile storitve T-2 v ljubljanskem centralnem vozlišču onemogočene ali otežene med 11:35 in 12:05 ter med 12:30 in 12:50. T-2 je zaradi dogodkov obvestila policijo, ki zadeve še raziskuje. Uporabnikom se za neljube dogodke opravičujemo!
Prvi 2 povedi se da interpretirati na zanimiv način (sploh potem , ko prebereš še zadnji odstavek): " kot ponavadi , TELEkom spet za**bava (če odstranimo črki JE dobimo zabavo ^^ )
Kriminalisti osumljencem že dihajo za ovratnik
Sistemska obvestila
Stanje omrežja: brez posebnosti.
Dva nenapovedana izpada storitev 3.11.
Zaradi dvakratne nenapovedane prekinitve dobave električne energije s strani nacionalnega operaterja so bile storitve T-2 v ljubljanskem centralnem vozlišču onemogočene ali otežene med 11:35 in 12:05 ter med 12:30 in 12:50. T-2 je zaradi dogodkov obvestila policijo, ki zadeve še raziskuje. Uporabnikom se za neljube dogodke opravičujemo!
Prvi 2 povedi se da interpretirati na zanimiv način (sploh potem , ko prebereš še zadnji odstavek): " kot ponavadi , TELEkom spet za**bava (če odstranimo črki JE dobimo zabavo ^^ )
Kriminalisti osumljencem že dihajo za ovratnik
XandY ::
Sevede mam pa eno vprašanje, namreč zdaj je Amino priklopljen v scart1 v TV-u v drugi skart2 pa DVD , a če hočem gledat DVD moram Aminota prav izklučit iz scarta drugače se sploh neda .Tv je Gorenje (pilot od aminota pa lepo deluje z TV-em ) isto je z drugim TV-em (Samsung)pilot samo delno deluje z TV- em(kar sploh ni tak problem) a problem z DVD-em je isti saj je prav zoprno vsakič ,ko hočeš pogledat kakšen film moraš izklopit scart vtič od Aminota .
Oba TV-a imata po 2 scart priključka
Sevede se vam za vaše predloge in rešitve lepo zahvaljujem.
Oba TV-a imata po 2 scart priključka
Sevede se vam za vaše predloge in rešitve lepo zahvaljujem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: XandY ()
Mitch ::
OK, hvala!
Samo če želiš potem priklopit še en televizor ti morajo dat switch oz. vood...
LP, Mitch
Samo če želiš potem priklopit še en televizor ti morajo dat switch oz. vood...
LP, Mitch
štromarka ::
Zanima me kako priklopiš vdsl od t-2 na pcju z win 98 ker mi ne zazna neta na pc-ju z win xp mi namreč avtomatično dela net
zvezano je prav ker mi dela zraven tudi pc z xp-ji in dela bp pa tudi piše da tako zvežem je pa skozi tisto veliko škatlo na katero je vezan tudi telefon
ja
sej prej doma mi je delal net ko sem mel prek drugega pcja po mreži net je delal zdaj ko pa mam direktno ta pc na net zvezan mi pa ne dela sigurno moram kje neki nastavt
dom mam adsl pa sem zraven dobu cd s sofewarom ki mi je vse nastavu kle pa ne znam
sej prej doma mi je delal net ko sem mel prek drugega pcja po mreži net je delal zdaj ko pa mam direktno ta pc na net zvezan mi pa ne dela sigurno moram kje neki nastavt
dom mam adsl pa sem zraven dobu cd s sofewarom ki mi je vse nastavu kle pa ne znam