» »

T-2: Informacije

T-2: Informacije

Temo vidijo: vsi
««
114 / 241
»»

NavadniNimda ::

Ne - pogodbo pri SiOLu je treba podpisati. Tako se ima uradni dokument, s katerim se dokaže, da je nacional-operater favoriziral svojo hčerinsko partnerico in se požvižgaval na pravila delovanje konkurence (ki se jim moramo podrediti, saj tako veleva Evropska Komisija). Če un papir ni podpisan, se nacional-operaterji zgovarjajo, da so samo preverjali možnost priklopa. Ni razloga, da se jim folk pusti nategovat - lepo podpisat, pa je. Bodo že pol nazaj popapcali, kar so skuhali. Aja, vedno vzeti vsaj 1/256 paket, pizzikato je lahko PCM in bi se lahko spet ven vadili!|O

Franz ::

Mi lahko kdo pove priblizen cas, ki ga potrebuje T2, za spremembo paketa iz samo Internet na Internet + TV + IP telefonija. S tem, da zelim prenesti stevilko iz T1.

Franz

Ibex ::

Na aminotu je že nova lista hd programov.

Mirč ::

za predvajnje le teh potrebujemo amino130.
lp

McHregec ::

Če je bila poizvedba zavrnjena za T-2 bo tudi za ostale ponudnike. Žal. :)
Destroyer Of The Worlds.

alienalien ::

Eni pa že iz strahospoštovanjem gledamo v kristalno sliko:D Ha ha ha Siol kje si?8-O

Zgodovina sprememb…

korenje_ver2 ::

ja t-2 ma od dons 8 novih hdtv kanalov :P

http://t-2.shrani.si/viewtopic.php?t=10...

ce mi lahko kdo pove ipje za kanale, bi bilo lepo....

Zgodovina sprememb…

Vanich ::

Torej mi še ni treba kupovati nove TV, ker HD dela
samo na optiki ? 20Mb/s + ?
In obvezen je Amino 130 ?
Ja?

TRIROG ::

Če je bila poizvedba zavrnjena za T-2 bo tudi za ostale ponudnike. Žal. :)

Sploh ni res ... sem videl primere ko je bila poizvedba negativna, ke šel človek na siol, so mu pozitivno odgovorili, in potem so dali pozitiven odgovor tudi za T-2...

ja pepca
Biti mora namreč 100% čista linija, brez HW errorjev in podobnega sranja, ki ga v "vrhunsko vzdrževanem" bakrenem omrežju naci-operaterja mrgoli kot toče na sončen aprilski dan.

Jebiga, poj pa morem počakat optiko.
Torej mi še ene 10 let no bo treba kupit nove TV.
A vidte zej kuko se da hitr pršparat ?

je pa t-2 prvi, ki to res ponuja in bo še dolgo prvi.

Brane2 ::

Počaktmo na VDSL-2, če že optike še ne bo tolk kmalu. Slišijo se zanimive stvari o njem...

No, če bo Zoki res s Katancem zaigral na novem stadionu 2008, potem bo valjda kaj naredil za to, da ga bo folk lahko gledal na HDTV in bo mogoče clo optiko napelu... :D
On the journey of life, I chose the psycho path.

je pa t-2 prvi, ki to res ponuja in bo še dolgo prvi

Mi nič ne pomaga, če morem čakati na optiko.

Samo se mi zdi, da bo prej vrnitev Kristusa in Vnebozetje kot pa optika na Jesenicah.

No ja, vsaj 350 kSIT sem prišparal.

Pepca*Kardelj dela na VDSL-ju sam se ti mora modem sinhronizerati vsaj na 20 Mbits.

Pepca*Kardelj dela na VDSL-ju sam se ti mora modem sinhronizerati vsaj na 20 Mbits

....kar lahko samo sanjam z mojimi 1200+ metri oddaljenosti od centrale.

Kaj pa je motnjami v telekomovem omrežju ?

Z VDSL-2 mogoče ne boš rabil sanj...

Z VDSL-2 mogoče ne boš rabil sanj...

Ispod tvojih tipk v božja ušesa, Brane2.

Ampak poj vseeno morem počakat na VDSL-2, - ki bo pa kdaj ?

Kmalu.

IVo ::

Men so rekl da bom lahko gledal HD pa nimam optike, sam počakat bo treba na Amino 130, ker so prve primerke dobili testerji...

na motnje vsi pozabljate
lp

Avto-bomba ob domžalskem oddajniku bi odpravila veliko večino teh... >:D

Mirč tisti post o motnjah je kopirano od Nimde zdej ga pa še vpraši kje so te motnje da nam boš sporočil:D

Zgodovina sprememb…

slabo vzdrževane parice itd.,ter slaba instalacija po sami hisi.
lp

markk1 ::

lep pozdrav
zanima me kje se da zvedet pri kaksni historsti se ti modem vzpostavi?
hvala

sss ::

Mende more tehnik izmeriti pri tebi

aha pri meni sicer ni bilo tehnika sem sam priklopil stvari razen stric iz T1 je prisel ;)
a slucajno ve kdo ce se da v te modeme konektat npr tako kot v kabelske ko je bil http//192.168.100.1 hvala

lp

shock ::

Hja ta HDTV se lepo sliši, še lepše se bi slišalo, da bi bil HDTV na H.264 AC. Posledično bi tudi tisti uporabniki, ki so zdaj handikepirani zaradi razdalje imeli televizo in celo HDTV. Videl sem ta protokol v praksi kako gre in kar rula. Če pomisliš, da rabi 2 - 4 krat manjšo pasovno širino, se človek zamisli. Upam, da je T-2 s to potezo s HDTV pospešil ritem pri ostalih ponudnikih alla SiOL. Skratka konkurenca je zdrava in sem prov vesel, da se je T-2 kot edini resni konkurent Telekomu & co. pojavil na tržišču.

Sergio ::

6 od 8 programov so H.264. Edino promo programa nista.

:)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Orchestra ::

Kolk časa so vam T-2 priključevali(čas od vloge pogodbe do delovanja interneta)?

LP

Zgodovina sprememb…

OmegaBlue ::

14dni, je ratalo nekako povprečje.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Ah, pred počitnicam ne bi bilo fertik.Pa še velika možnost je, da ga ne bom obdržal.

nekje 14 dni vse skupaj
lp

McHregec ::

TRIROG ja verjetno ker so bili vmes že izpolnjeni pogoji. Drugače je pa to pravilo v veljavi že kakšen mesec.
Destroyer Of The Worlds.

IVo ::

Pod 14dni ni šans da te priklopijo...mogoče če vse nardiš sam; da se ne vem kokrat pelješ na brnčičevo...Pa telekom poskuša zavlačevat na vse načine...

mitja_i ::

Ja, lahko te priklopijo v 14 dneh. Čeprav je to bolj izjema. Je pa tukaj pomembno, če gre za prenos številke se rok podaljša na 15 DELOVNIH dni od poslanega naročila na TS.

Sj jst mislem obdržat ISDN in Siol za 1x, torej hočem priklopit samo T-2 pa da vidim, če v redu dela.T2jeve telefonije/televizije ne misnem priključit.

Ja Siol boš pa žal mogel pred tem odpovedati oziroma na eni liniji ne boš mogel imeti ADSL-a in VDSL-a hkrati, edino če naročiš še en priključek.

uf to je pa bolj slaba :S

iNDigo_Child ::

Glede na to, da si mislim nabavit samo internet (4/512 - center LJ) od t-2 in imam samo navaden telefonski priključek, katerega številko mislim obdržati, koliko časa moram čakat, če pošljem pogodbo? Telefon mislim še zmer met pr Telekomu, zato mislim, da ga bodo pr Telekomu (doooh) kaj biksali, k je itak ful u navadi.
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!

softwar66 ::

Kok časa ima T-2 že inštaliran mail certifikat od mirapoint na md2.t-2.net za smtp, ki zahteva sprejetje ali zavrnitev ob pošiljanju, če je izhodni mail strežnik t-2?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: softwar66 ()

Od danes okoli 10h.

Nagi Bator ::

@aljosa17
Jaz sem v istem primeru, letos poleti , bil priklopljen v nekaj malega prej kot mescu dni.
Sem pa v MB. IMO da se najmanj komplicira t1, ce ostanes s telefonom pri njih. Seveda, ce nisi do zdaj imel se siola.

Sergio ::

Kaj je zdej fora s tem certifikatom? Jaz logicno dobivam domain name mismatch. A moram spremenit 'naslov' od SMTPja?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Redman ::

Mam eno vprašanje: trenutno imamo v hiši ISDN priključek.Mama ima svojo številko in mi svojo.Ona uporablja analogen telefon, mi pa ISDN napravo. Zdej smo naročili pri T2 prenos številk in 2 priključka. Kaj nej vzamem zraven?

-ali t2 ip telefon
-ali isdn vmesnim in analogen vmesnik

Sej vse dobim brezplačno če se ne motim.

sakal84 ::

definitivno se bolj splaca vzeti isdn vmesnik - Patton

Redman ::

Aha pol nej vzamem en ISDN vmesnik za naš ISDN telefon in en Analogen vmesnik za mamo:)

DSI ::

Od danes ima T-2 nove servisne strani klik. Na njih se da vidt Dohodne/Izhodne klice za tekoči mesec in pretekli mesec, ustvarit dostop do freeweba, ustvarit nove maile. Dve podstrani še manjkata in sicer Dodatne sotritve in status. Upam da bojo na slednjo dodali podatek s koliko se ti modem sinhronizira

gpc ::

ma t-2 je zakon. ene parkrat ga vrže vn...drgač pa leti...:)) hehe...ja ni kj... jz sm veseu da nism predaleč od škatle..huda zadeva!

Hardstyle ::

Mogoče kdo ve kako narediti bypass, da lahko poleg belcota uporabljam navaden analogni telefon, ki je brezžičen? (bypass=da ne rabim "kupovat" še ene cifre in, da ni mesečni strošek za 500sit večji)!
««
114 / 241
»»