Forum » Omrežja in internet » T-2: Informacije
T-2: Informacije
Temo vidijo: vsi

simoncek ::
Mene pa samo zanima, kakšen rezdelilec ste dobili za isdn?
Sam imam samo en prikluček za telefon ISDN ne gre pa itak v modem. Ko so to montiral me ni bilo doma, drug pa ni vprašal. Po moje bi moral dobiti razdelilec za dva priključka za isdn, ker itak ni isdn-paketa samo z eno št.
Sam imam samo en prikluček za telefon ISDN ne gre pa itak v modem. Ko so to montiral me ni bilo doma, drug pa ni vprašal. Po moje bi moral dobiti razdelilec za dva priključka za isdn, ker itak ni isdn-paketa samo z eno št.
simoncek

Spiral ::
@Looney
kaj pa vem, pri siolu to je možno, če se ne motim, za T-2 pa si poglej malo tale pdf -----> http://www.t-2.net/docs/pogoji_20051202... . Zajema vse pogoje od prenosljivosti uporabnikov itd, mogoče najdeš kaj vmes. Al pa pokliči na 059 000 000
kaj pa vem, pri siolu to je možno, če se ne motim, za T-2 pa si poglej malo tale pdf -----> http://www.t-2.net/docs/pogoji_20051202... . Zajema vse pogoje od prenosljivosti uporabnikov itd, mogoče najdeš kaj vmes. Al pa pokliči na 059 000 000

energetik ::
Hmm, a kdo ve zakaj zadnje čase ne morem pingat www.t-2.net? Medtem ko npr. Google lahko, ping okoli 39ms, tudi Arnes, ping okoli 8ms.
Takoj ko so me priklopil sem pa lahko pingal (8ms)..
Lp
Takoj ko so me priklopil sem pa lahko pingal (8ms)..
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()

MTm2H37rqt7B ::
A ste mogoce opazil ko klicete iz PSTN Telekom omrezja v T-2 VOIP omrezje, da kar nekaj casa traja da vzpostavi zvonenje (2-3sek.) ?
Obratno deluje brezhibno.
Obratno deluje brezhibno.

Zlatorog ::
Hi !
Imam PSTN od Telekoma, dal prošnjo za priklop na T2
dobil odgovor, da sem oddaljen od centrale 380 metrov,
vendar v točki A ni kolokacije
Kaj storiti ?
Ali je možno, da za PSTN telefon nisem povezan na centralo Drulovka ?
Kaj storiti ?
Ali je možno, da za PSTN telefon nisem povezan na centralo Drulovka ?

camx ::
Lp!
Danes so mi iz Siola sporočili da je pri meni razpoložljiv paket trio + prenos številke. Najvišja hitros neta pa naj bi bla 4mb. Zanima me al je možno da bi pri T-2 (isto TV+telefon+internet) delovala višja hitrost kot 4mb?
Danes so mi iz Siola sporočili da je pri meni razpoložljiv paket trio + prenos številke. Najvišja hitros neta pa naj bi bla 4mb. Zanima me al je možno da bi pri T-2 (isto TV+telefon+internet) delovala višja hitrost kot 4mb?

@cime : ja, možno je, če le okoliščine dopuščajo, torej če nisi predaleč oddaljen od centrale ali bodisis slabo kablovje zaradi katerega signal nebi vlekel zadostno. :)

--------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
Khm, kaj pa to pol pomeni če v točki A ni kolokacije? :S Da nič nebo z netom ? :S
Edit : še mene nekaj zanima :), kak je to z oddaljenostjo, je načeloma po kablih bližje centrala al je po recimo cesti bližje ? Jaz sem dober kilometer oddaljen od centrale po cesti, a bi naj potem to zneslo še več po kablih ?
-------------------------------------------------------------------
Khm, kaj pa to pol pomeni če v točki A ni kolokacije? :S Da nič nebo z netom ? :S
Edit : še mene nekaj zanima :), kak je to z oddaljenostjo, je načeloma po kablih bližje centrala al je po recimo cesti bližje ? Jaz sem dober kilometer oddaljen od centrale po cesti, a bi naj potem to zneslo še več po kablih ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Spiral ()

madmitch ::
Odvisno, kje gredo kabli.
Poišči prvi kanal na katerem piše PTT , poišči naslednega in tako naprej do centrale.
Poišči prvi kanal na katerem piše PTT , poišči naslednega in tako naprej do centrale.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Zgodovina sprememb…
- spremenil: madmitch ()

camx ::
Signal: a pa se da kako preverit kolišna bi bla največja hitrost, tako kot se to da pri Siolu?

cime .. : I ain't no signal :) Hm, nevem... kolk sm bral to temo, izveš številke o liniji šele takrat ko se modem priklopi in sinhronizira s centralo, torej ko pride do konca priklučitve in se pokaže praktična plat, ker ti lahk pade linija in ne vleče kot bi moglo ali pa tudi dela kot treba. Tud siolofci so ti menda samo s teoretične plati povedali da je max. možna hitrost adsla 4mbit če vzameš zraven še tv . Vprašanje če adsl toliko zmore glede na te in one dejavnike . Če lahko informativno to preveriš, brez da bi pogodbo podpisoval, pa dvomim, ker stane nekaj da dečkoti preverijo tvojo linijo.. at least i think so . Če pa že preverijo pa toliko boljše, nimaš kaj izgubit:).

OChack ::
....to da morš čakat ful dovg da iz PSTN kličeš v IP obratno pa ne je pomoje zarad teh prehodov k spreminjajo signalizacije, da je zadeva kompatibilna, zgleda da gre obratno hitrejker je bol impementiran v sistem NGN (kerga se dans že 12 ur učim)

Int€l inside, IDIOT Outside

Zlatorog ::
Za Spiral
sej problem je v tem, da nekateri na Drulovki imajo T2, torej najbližja centrala podpira T2.
Ali je možno, da nisem povezan na najbližjo centralo ?
sej problem je v tem, da nekateri na Drulovki imajo T2, torej najbližja centrala podpira T2.
Ali je možno, da nisem povezan na najbližjo centralo ?

_Sajmon_ ::
Se opravičujem, če je že kdaj bilo kako podobno vprašanje. Že nekaj časa spremljam ta topic, pa nisem naletel nanj.
Zanima me, kje je potrebno razcepnik namestit in kje je lahko potem vdsl modem? To sprašujem zato, ker v stanovanju, kjer imam telefon in je priključek na linijo (sklepam, da je to "vstopna" točka), nimam el. priključka. Za razcepnik ne vem, modem pa napajanje zagotovo potrebuje in zato sem ga mislil namestit v dnevni sobi, kjer je v zidu še en tel. priključek - podaljšek. To pa pomeni nekaj metrov kabla od razcepnika do modema, kar bi sodeč po nekaterih prejšnjih postih lahko povzročalo težave. Kako imate vi nameščene razcepnike in modeme?
Sem v pričakovanju pošte s pogodbo...
aja: obdržal bom PSTN
Zanima me, kje je potrebno razcepnik namestit in kje je lahko potem vdsl modem? To sprašujem zato, ker v stanovanju, kjer imam telefon in je priključek na linijo (sklepam, da je to "vstopna" točka), nimam el. priključka. Za razcepnik ne vem, modem pa napajanje zagotovo potrebuje in zato sem ga mislil namestit v dnevni sobi, kjer je v zidu še en tel. priključek - podaljšek. To pa pomeni nekaj metrov kabla od razcepnika do modema, kar bi sodeč po nekaterih prejšnjih postih lahko povzročalo težave. Kako imate vi nameščene razcepnike in modeme?
Sem v pričakovanju pošte s pogodbo...
aja: obdržal bom PSTN
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _Sajmon_ ()

SasoS ::
Odvisno kakšno hitrost pričakuješ. Če rabiš 10Mbit+ pa TV se zagotovo splača dat modem čimbližje vtičnici in potegnit štrom do tja. Za 1/256 je pa mnde vseeno...

energetik ::
Jest mam 1/256 in 10m kabla od razcepnika do modema. Pred razcepnikom pa še okol 10m do fasade... Dela normalno, DL vedno do 120kB/s, UL do 29kB/s. Modem se sinhronizira v max 10s. Drugače ne morem napeljati, razen če je modem na podstrešju, kjer bi po mojem kmalu žalostno končal
Razcepnik ne potrebuje napajanja.

Razcepnik ne potrebuje napajanja.

boris70 ::
Evo, kdor čaka dočaka. Dans ob 11h zjutri pršu telekomovc, ob 16.00 pršu t-2 jevc in zadeva lavfa kot mora. Mam 1/256 paket in je ok. Pingi po slo pa so 7 al pa 8ms.
Energetik, jst mam 10 - 12 m kabla od razcepnika do modema, pa še ene 6 do razcepnika od utičnce, pa dela bp hitrost 1mb pa 252kbs
Energetik, jst mam 10 - 12 m kabla od razcepnika do modema, pa še ene 6 do razcepnika od utičnce, pa dela bp hitrost 1mb pa 252kbs
Boriss
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: boris70 ()

roscha ::
No še en, ki je dočakal. Jaz
Brez neta sem bil ene 5 minut. Ko je crknil Siol sem vštekal t-2 modem in gasaaaa. Telekomovec je pricapljal par ur kasneje da je zamenjal splitter in pobral njihov modem, T-2jevca pa sploh videl nisem, je brat modem prevzel kar v Ljubljani.
Zaenkrat dela tako kot mora. Paket 10/2 + ISDN, oddaljenost 600-700m zračne linije.

Brez neta sem bil ene 5 minut. Ko je crknil Siol sem vštekal t-2 modem in gasaaaa. Telekomovec je pricapljal par ur kasneje da je zamenjal splitter in pobral njihov modem, T-2jevca pa sploh videl nisem, je brat modem prevzel kar v Ljubljani.
Zaenkrat dela tako kot mora. Paket 10/2 + ISDN, oddaljenost 600-700m zračne linije.

Mitch ::
Mene pa zanima, kako je kaj s cenami pri T-2. Sestra je namreč od kolegice izvedela, da se je pri njej T-2 račun v pol leta kar dvakrat podražal. S prvotnih 3.5 kSIT na zdajšnjih 6 kSIT! Zanima me, če je to res ali so to le prazne buče!?
Hvala, Mitch
Hvala, Mitch

Od sosedovega poštarja, od žene stric pozna soseda, ki je rekel...
Baba rekla baba kazala.
Poglej cenike na t-2.net, a je pretežko?!
Drugače pa ne, cene niso šle gor pač pa DOL (skupen razvezan dostop), dodali pa so nekaj vmesnih paketov.
Primerjam na stanje ob začetku obratovanja.
Baba rekla baba kazala.
Poglej cenike na t-2.net, a je pretežko?!
Drugače pa ne, cene niso šle gor pač pa DOL (skupen razvezan dostop), dodali pa so nekaj vmesnih paketov.
Primerjam na stanje ob začetku obratovanja.

MEDENA ::
roscha : prasec
ti dela normalno upload 2mbit/s ? kurba meni pa samo 1mbit/s
Čakam na optiko 10/10.

kiFni ::
Sodelavc je dobil T-2,ker on mi ravno računalničar in se ne spozna na mrežne nastavitve, me je prosil, če mu naredim do bo gledal TV na PC-ju. Pa bi vprašal kakšen switc naj kupim za TV. Katerikoli-najcenejši?. Ostale inf. za nastavitve bomo pogledal nazaj po temi da ne bom moril.

@MEDENA
Dela tko kot mora. UL je "tamal" testiral -> Arnes FTP, DL pa itak ni problematičen.
Ti pa za začetek modem prestavi na max 2 metra kabla od tel. vtičnice, naprej pa UTP drat in bo sigurno boljš.
Ker tisto "šavje" ki sem ga videl na slikah tle gor je obup. Dobr da ti sploh KAJ dela...
Optika? Ja tud jaz čakam. So mi pejšnji teden do bajte rore položil. Dons se je pa en en narisal za neka soglasja, da bodo to še v bato spravil. Upam da bo kmal. Potem adijo še telekom in smrdljivi tele-tv.
Edit:typo
Dela tko kot mora. UL je "tamal" testiral -> Arnes FTP, DL pa itak ni problematičen.
Ti pa za začetek modem prestavi na max 2 metra kabla od tel. vtičnice, naprej pa UTP drat in bo sigurno boljš.
Ker tisto "šavje" ki sem ga videl na slikah tle gor je obup. Dobr da ti sploh KAJ dela...
Optika? Ja tud jaz čakam. So mi pejšnji teden do bajte rore položil. Dons se je pa en en narisal za neka soglasja, da bodo to še v bato spravil. Upam da bo kmal. Potem adijo še telekom in smrdljivi tele-tv.

Edit:typo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roscha ()

Irmscher ::
Vsem uporabnikom IP-TV svetujem, da resitirajo aminota in počakajo da se naloži nov software.

jerry2000 ::
Meni je delal T2 na 10/1 več se modem ni postavil. Delal je mesec dni. Zdaj pa imam že 14 dni upload le 600Kb/sek. Pa danes kličem in mi rečejo da imam nastavitev zdaj optimizacijo 6 prej sem imel pa 10. Pa rečem, naj dajo nazaj in obljubijo, pa se nič ne zgodi. Morda kdo ve, kakšne so te optimizacije in ali je mogoče da se v enem trenutku postavi na 15/1 (modem mislim), pol pa se noče več kot na 15/0.6 :-(
Jerry
Jerry
Jerry and Tom

Wega ::
In kaj naj sedaj naredimo tisti cepci, ki smo šli v reset aminota pa vmes prekinili napajanje?
Zadeva sedaj stoji crk mrk.
Zadeva sedaj stoji crk mrk.
Wega,
lep, postaven, pameten
in skromen.
lep, postaven, pameten
in skromen.

NavadniNimda ::
Ugasni za 30 sekund. Probaj še enkrat dodat elektriko, počakaj 1 minuto - če ne dela odnesi na Brnčičevo!

Voyager ::
A se radijske programe lahko tudi prek VLCja posluša?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Voyager ()

Evo, Bender your wish has just come true!
http://www.t-2.net/docs/QuickStart-STB-AMINO-AmiNET110.pdf

http://www.t-2.net/docs/QuickStart-STB-AMINO-AmiNET110.pdf

Franz ::
Moje pismo T2:
Spostovani!
Vceraj zjutraj okrog 7. ure mi je prenehal delovati internetni prikljucek z uporabniskim imenom XXX_YYY@t-2.net. Po pogovoru z vaso tehnicno podporo, smo ugotovili, da je do izpada prislo zaradi vzpostavitve staticnega IP naslova za katerega sem zaprosil. Kljub konfiguriranju omrezne povezave z novimi podatki (staticni IP) povezava se vedno ni delovala. Po daljsem iskanju napake, mi je vas delavec povedal, da je ugotovil, da konfiguracija za staticni IP naslov pri vas ni bila do konca izvedena in da tega ne zna storiti nihce drug kot vodja izmene, ki pa je trenutno odsoten. Zagotovil mi je, da bo zadeva urejena, takoj ko se vrne vodja izmene (do vecera). Ker okrog 21 ure povezava se vedno ni delovala, sem tehnicno pomoc poklical se enkrat. Operater mi je povedal, da bo to morala urediti jutranja (danasnja) izmena in da bo sporocil naprej.
Ker danes povezava se vedno ne deluje, sem ponovno poklical na helpdesk in vso zgodbo povedal operaterju, ki mi je dejal, da bo zadevo "dal naprej" in da bodo tehniki to uredili v "dveh ali treh dneh"!!! Kljub temu, da sem mu povedal, da je napaka ze bila zabelezena in posredovana naprej in da dostop do interneta nujno potrebujem!
Milo receno, se mi tak odnos do vasih uporabnikov zdi neprofesionalen in daje obcutek, da pri vas vlada anarhija. Do sedaj sem dostopal do interneta preko lokalnega kabelskega operaterja, ki ima zaposlenih le nekaj ljudi a je kljub temu nudil svojim uporabnikom boljso podporo!
Preko vasega podjetja sem nameraval uporabljati tudi IP telefonijo, vendar se po dosedanjih izkusnjah za ta korak ne bom odlocil, saj si ne morem privosciti nekajdnevnega izpada telefonskega prikljucka!
Prosim, ce mi sporocite telefonsko stevilko vodje izmene tehnicne podpore ali nekoga, ki je nadrejen odgovornim za odpravo tehnicnih napak!
Hvala in lep pozdrav,
...
Spostovani!
Vceraj zjutraj okrog 7. ure mi je prenehal delovati internetni prikljucek z uporabniskim imenom XXX_YYY@t-2.net. Po pogovoru z vaso tehnicno podporo, smo ugotovili, da je do izpada prislo zaradi vzpostavitve staticnega IP naslova za katerega sem zaprosil. Kljub konfiguriranju omrezne povezave z novimi podatki (staticni IP) povezava se vedno ni delovala. Po daljsem iskanju napake, mi je vas delavec povedal, da je ugotovil, da konfiguracija za staticni IP naslov pri vas ni bila do konca izvedena in da tega ne zna storiti nihce drug kot vodja izmene, ki pa je trenutno odsoten. Zagotovil mi je, da bo zadeva urejena, takoj ko se vrne vodja izmene (do vecera). Ker okrog 21 ure povezava se vedno ni delovala, sem tehnicno pomoc poklical se enkrat. Operater mi je povedal, da bo to morala urediti jutranja (danasnja) izmena in da bo sporocil naprej.
Ker danes povezava se vedno ne deluje, sem ponovno poklical na helpdesk in vso zgodbo povedal operaterju, ki mi je dejal, da bo zadevo "dal naprej" in da bodo tehniki to uredili v "dveh ali treh dneh"!!! Kljub temu, da sem mu povedal, da je napaka ze bila zabelezena in posredovana naprej in da dostop do interneta nujno potrebujem!
Milo receno, se mi tak odnos do vasih uporabnikov zdi neprofesionalen in daje obcutek, da pri vas vlada anarhija. Do sedaj sem dostopal do interneta preko lokalnega kabelskega operaterja, ki ima zaposlenih le nekaj ljudi a je kljub temu nudil svojim uporabnikom boljso podporo!
Preko vasega podjetja sem nameraval uporabljati tudi IP telefonijo, vendar se po dosedanjih izkusnjah za ta korak ne bom odlocil, saj si ne morem privosciti nekajdnevnega izpada telefonskega prikljucka!
Prosim, ce mi sporocite telefonsko stevilko vodje izmene tehnicne podpore ali nekoga, ki je nadrejen odgovornim za odpravo tehnicnih napak!
Hvala in lep pozdrav,
...

BlazP ::
To, da ti bojo sporocili telefonsko nadrejenih oz. vodje izmene lahko pozabis. Ce bi to poceli, bi stranke ob vsaki izgubi paketa morile sefu.

Kaj ves, ce bo pismo prebral kdo podobno nesposoben, kot tisti s katerimi sem imel do sedaj opravka, mi mogoce poslje se sefovo domaco stevilko! :-)

Hjoj v dveh ali treh dneh. Kak si upajo sploh to rečt, da za 3 dni pustijo naroncika na suhem. Položnica pa bo polna. Franz, pa ti je drugače linija vredi laufala al si mel klasične težave upada hitrosti inu resetiranje povezave:)?

Vse je delalo super. Samo naknadno sem si zazelel staticni IP. In bojda se jim je pri konfiguraciji tega nekaj zalomilo. Rekel sem jim tudi, da ce ne morejo porihtat s staticnim, naj mi nazaj na dinamicnega preklopijo. Ampak, da mi na helpdesku rece, da to zna naredit samo vodja izmene, ki je trenutno zunaj in da bi on sam (helpdesk) to naredil, ce bi znal, je pa malo prevec za resno firmo! Poleg tega so mi vceraj obljubili, da ob do vecera delalo, danes pa mi rece dva tri dni, da tehniki pogledajo!!! Skratka sami so naredili napako in mi onemogocili dostop, zdaj pa jih jaz moram prosit in cakat, da bom prisel na vrsto, verjetno za vsemi planiranimi priklopi ...
Placal definitivno ne bom cele poloznice ampak samo 26/30 zneska, ce jim bo ratalo v stirih dneh porihtat!
Placal definitivno ne bom cele poloznice ampak samo 26/30 zneska, ce jim bo ratalo v stirih dneh porihtat!

san1 ::
Franz:
Ja takšni profesionalci delajo na T2 !. Je pa res da berejo ta forum in se zna zgoditi da bo reakcija hitrejša kot so rekli. Vsaj v mojem primeru je bilo tako, takoj ko sem tukaj objavil kako pošiljajo poizvedbe na telekom se je moja poizvedba poslala takoj v naslednjem dnevu, prej pa 3 tedne nič (ja bomo posredovali naprej in podobno).
Sicer iz moje poizvedbe na koncu ni bilo nič, namreč na oddaljenosti cca 100 m od centrale Telekom "nima prostih paric". Pri preverjanju me je namreč poklical delavec telekoma ki mi je to povedal in tudi v istem pogovoru povedal da naj zaprosim Telekom za širokopasovni dostop potem se bodo pa parice našle. Ni sicer povedal postopka naprej le namignil je da se postopek naprej ve (zelo fer od tega delavca).
In zgodba naprej.. kličem T2 za pisni odgovor zavrnitve Telekoma, da bom imel kaj poslati na Apek, kar mi seveda obljubijo - pred cca 15 dnevi.
Ker pač ni odgovora sem tudi vrgel puško v koruzo, šel do kablskega operaterja in dobil priključek v 3 dneh. Telefona sicer še ni a kabelski operater to obljublja v tem tednu - se mi zdi da so kar resni.
Hvala T2 res ste profesionalci ! - vsaj v tem primeru.
Ja takšni profesionalci delajo na T2 !. Je pa res da berejo ta forum in se zna zgoditi da bo reakcija hitrejša kot so rekli. Vsaj v mojem primeru je bilo tako, takoj ko sem tukaj objavil kako pošiljajo poizvedbe na telekom se je moja poizvedba poslala takoj v naslednjem dnevu, prej pa 3 tedne nič (ja bomo posredovali naprej in podobno).
Sicer iz moje poizvedbe na koncu ni bilo nič, namreč na oddaljenosti cca 100 m od centrale Telekom "nima prostih paric". Pri preverjanju me je namreč poklical delavec telekoma ki mi je to povedal in tudi v istem pogovoru povedal da naj zaprosim Telekom za širokopasovni dostop potem se bodo pa parice našle. Ni sicer povedal postopka naprej le namignil je da se postopek naprej ve (zelo fer od tega delavca).
In zgodba naprej.. kličem T2 za pisni odgovor zavrnitve Telekoma, da bom imel kaj poslati na Apek, kar mi seveda obljubijo - pred cca 15 dnevi.
Ker pač ni odgovora sem tudi vrgel puško v koruzo, šel do kablskega operaterja in dobil priključek v 3 dneh. Telefona sicer še ni a kabelski operater to obljublja v tem tednu - se mi zdi da so kar resni.
Hvala T2 res ste profesionalci ! - vsaj v tem primeru.

san1 ::
Pa še nekaj, da nebom samo kritiziral T2 (res si večina ne zaslužijo drugo) imam tudi dobro izkušnjo - vsaj potrudili so se.
Imam namreč en delujoči priključek že pri T2. Po mojem jamranju da mi povezava ne dela tako kot bi morala paket 10/10 pa so se končno zmigali in me pokliče včeraj delavec T2 da prihaja preverit zakaj moja povezava ne dela tako kot bi morala (delala cca 5/0,75). Po pregledu instalacije sicer ni uspel nič popraviti (kabel od omarice Telekoma do modema sem namreč zamenjal že pred časom) je pa kaj hitro opazil malo vstran še eno omarico, ki jo je seveda odprl.V njej so bile seveda varovalke, ki jih je odstranil a na mojo žalost se je stvar le malenkostno popravila a je T2 delavec povedal da obstaja še sigurno kakšna omarica in po vsej verjetnosti v njej varovalke tako kot v tej (bom poizkusil poiskati kje je to
) in če ne potem poiščem kombi od Telekoma pred kakšno gostilno... telekomovi delavci, pivo ...
Imam namreč en delujoči priključek že pri T2. Po mojem jamranju da mi povezava ne dela tako kot bi morala paket 10/10 pa so se končno zmigali in me pokliče včeraj delavec T2 da prihaja preverit zakaj moja povezava ne dela tako kot bi morala (delala cca 5/0,75). Po pregledu instalacije sicer ni uspel nič popraviti (kabel od omarice Telekoma do modema sem namreč zamenjal že pred časom) je pa kaj hitro opazil malo vstran še eno omarico, ki jo je seveda odprl.V njej so bile seveda varovalke, ki jih je odstranil a na mojo žalost se je stvar le malenkostno popravila a je T2 delavec povedal da obstaja še sigurno kakšna omarica in po vsej verjetnosti v njej varovalke tako kot v tej (bom poizkusil poiskati kje je to

konrad ::
Ma ta T2 naj se gre nekam sulit! Pogodbo sem jim poslav 5.3.2006 in do sedaj še vedo niso poslali poizvedbe na telekom, res nevem kaj čakajo. Prov vrh glave jih mam.

Hm le koliko uporabnikov bi zdaj imel T-2 če ne bi imel takšne agresivne cenovne politike kot jo ima zdaj ? Zagotovo manj od števila sedanjih slabih mnenj o njihovih storitvah. So to otroške bolezni novega podjetja ali res neresnost :S. Še vedno čakam z optimizmom na priklop
.

bluefish ::
konrad: nisi edini in verjetno ne zadnji. Prejšnji mesec so me po pol leta čakanja le priklopili.

Samo malo, zavleče se pri poizvedbi na telekomu ? Kdaj pa ti odklopijo net in priklopijo T-2 oz kolk je vmes časovni razmak med odklopom in priklopom ? :S

Pšenični ::
Na ti nebi znal odgovorit ,napisal pa bi svojo štorijo z T-2.Sem iz Borovnice pri Ljubljani,pred nekaj meseci .sem izpolnil poizvedbo in kmalu nato dobil odgovor ,da sem od centrale odaljen 183m (gradišnikova ulica) pardon bodoče kolokacije, in da bo prikjučitev izvedena predvidoma do konca maja letos.Pred 14 dnevi sem pop.. (ker ni blo ne duha ne sluha o mojem vdslju)in napisal dobesedno naj se ne kibicajo z mano in da naj mi povedo nek nov termin ,ki ga vidim sedaj kot svetlo lučko na koncu predora (konec avgusta)- sm namreč eden tistih siolovih mučenikov oziroma siolova molzna krava k laufa na dial up.Odpisali so mi da sem od centrale odaljen preveč ,da pa bo kolokacija predvidoma končana do prej navedenaga datuma.Komentar ni potreben ,sej sem razočaran ,ampak zakaj fantje ne povejo kaj jih matra ,da ne držijo obljubljene besede.Mogoče bi se dal kej narest.Torej Če kdo s T-2 to bere ,nej kej pove ,Borovničani čakamo.

Telbanc, po mojem T-2jevci pošiljajo Zasebna Sporočila.
Šimfanje čez "nacionalnega operaterja" tkole v javnosti se seveda ne spodobi.
Šimfanje čez "nacionalnega operaterja" tkole v javnosti se seveda ne spodobi.

Pšenični ::
Glej stari tole je pa demokracija ,ane da lah vsak pove kva bi rad.Sam tkole bi povedal ,da sm za inernet med študijem(sm apsolvent managementa) porabu kr dost keša.Nej mi dajo inernet ceneje k T-2 pa bom šinfou čez T-2.
Bog pomagi ane da si upamo kej čez nacionalnga operaterja rečt....,
Bog pomagi ane da si upamo kej čez nacionalnga operaterja rečt....,