Forum » Omrežja in internet » T-2: Informacije
T-2: Informacije
Temo vidijo: vsi

energetik ::
Tudi mene zanima, kako naj na modem priklopim 2 računala. Mika me switch; firewalle imam itak že na kištah, statičnega IP ne rabim. A je potem možno na T2 priklopit 2 računala prek switcha? A se da potem dostopati iz enega na drugega?
Lp
Lp

butrca ::
Lahko priklučiš preko stikala do 3 računalnike na omrežje t-2, vendar ti priporaočam nakup routerja,
saj lahko potem priklučiš več kot 3 računalnike, razlika v ceni pa je minimalna!
saj lahko potem priklučiš več kot 3 računalnike, razlika v ceni pa je minimalna!

MrStein ::
T-2 Vprašanja in odgovori
Gresta 2 komot.
"Po dogovoru pa je možno..."
Lepa beseda lepo mesto najde. Torej switch za 5 jurjev in dogovor za več naslovov = zadovoljna stranka z več priklopljenimi PC-ji.
Kako se priklopim v omrežje?
Na opremo, ki jo prejmete v uporabo in je last T-2, je možno priključiti stikala, IP telefone, TV komunikatorje (settop box) in do dva računalnika ali usmerjevalnika, ki preko protokola DHCP dobita javna IP naslova. Po želji je možno dobiti en statični IP naslov, ki ga določi T-2 in si ga stranka ročno vpiše na omrežni vmesnik. Po dogovoru pa je možno dobiti tudi več statičnih IP številk.
Gresta 2 komot.
"Po dogovoru pa je možno..."
Lepa beseda lepo mesto najde. Torej switch za 5 jurjev in dogovor za več naslovov = zadovoljna stranka z več priklopljenimi PC-ji.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()

MrStein ::
To je najbrž odvisno od opreme.
Po moje gre ti za fizične priključke.
En aparat ima dva prosta priključka, kaki drug (recimo če naročiš inet+TV+telefon) pa recimo 3.
Ugibam. Po moje ni problem v naslovih.
Po moje gre ti za fizične priključke.
En aparat ima dva prosta priključka, kaki drug (recimo če naročiš inet+TV+telefon) pa recimo 3.
Ugibam. Po moje ni problem v naslovih.
Motiti se je človeško.

bdx ::
1300m od centrale, hocem obdrzat ISDN telefon pa kao ne gre, ker je max 700m.
Fant na helpdesku:
"Če naredite polno razvezan dostop, dobite ISDN vmesnik zastonj, če naročite takoj "na začetku" lahko imate isti prenosni aparat in isto številko. Samo dopis pošljite na naš naslov in v roku 30ih dneh boste imeli poštimano telefonijo in internet. Če pooblastite nas, da vam "odklopimo" telekomov ISDN boste isti dan odklopljeni/priklopljeni."
Pogledam na t-2 stran, ISDN vmesnik 30k. Ima kdo kakšne izkušnje s tem? Kakšen dopis moram poslati? :)
Fant na helpdesku:
"Če naredite polno razvezan dostop, dobite ISDN vmesnik zastonj, če naročite takoj "na začetku" lahko imate isti prenosni aparat in isto številko. Samo dopis pošljite na naš naslov in v roku 30ih dneh boste imeli poštimano telefonijo in internet. Če pooblastite nas, da vam "odklopimo" telekomov ISDN boste isti dan odklopljeni/priklopljeni."
Pogledam na t-2 stran, ISDN vmesnik 30k. Ima kdo kakšne izkušnje s tem? Kakšen dopis moram poslati? :)
progamer
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bdx ()

SasoS ::
ISDN vmesnik je zastonj če naročiš ob podpisu pogodbe, plačat ga je treba če naročiš naknadno.
Kar se večih IPjev tiče...že tako so ponudniki preveč radodarni. Glede na to da je IPv4 naslovni prostor skoraj izčrpan jaz ne bi nobenmu dal več kot en IP
. Počakajte na IPv6, potem pa boš lahko imel miljardo IP nasolov če ti bo sedlo...
Kar se večih IPjev tiče...že tako so ponudniki preveč radodarni. Glede na to da je IPv4 naslovni prostor skoraj izčrpan jaz ne bi nobenmu dal več kot en IP

globoko grlo ::
da bo še mal pozitivnih izkušenj, 10/10 dela k šuš, igrc ne špilam, tko da za pinge me ne spraševat.

bartmatej ::
Še mal pozitivnih:
Naročil 20/10.Opremo sem na Brnčičevi dvignil sam, tako da ko mi je majstr s T1 namestil spliter(obdržal PSTN) se je modem takoj povezal.
Hitrosti so enake deklariranim, čakam še, da mi vklopijo billing(priklop včeraj).
Pingi:
Pinging www.t-2.net [84.255.209.69] with 32 bytes of data:
Reply from 84.255.209.69: bytes=32 time=7ms TTL=124
Reply from 84.255.209.69: bytes=32 time=6ms TTL=124
Ping statistics for 84.255.209.69:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 6ms, Maximum = 7ms, Average = 6ms
Pinging gemini.siol.net [213.250.3.48] with 32 bytes of data:
Reply from 213.250.3.48: bytes=32 time=8ms TTL=58
Reply from 213.250.3.48: bytes=32 time=7ms TTL=58
Ping statistics for 213.250.3.48:
Minimum = 7ms, Maximum = 8ms, Average = 7ms
Zaenkrat zelo zadovoljen.
LP Matej
Naročil 20/10.Opremo sem na Brnčičevi dvignil sam, tako da ko mi je majstr s T1 namestil spliter(obdržal PSTN) se je modem takoj povezal.
Hitrosti so enake deklariranim, čakam še, da mi vklopijo billing(priklop včeraj).
Pingi:
Pinging www.t-2.net [84.255.209.69] with 32 bytes of data:
Reply from 84.255.209.69: bytes=32 time=6ms TTL=124
Ping statistics for 84.255.209.69:
Minimum = 6ms, Maximum = 7ms, Average = 6ms
Pinging gemini.siol.net [213.250.3.48] with 32 bytes of data:
Reply from 213.250.3.48: bytes=32 time=7ms TTL=58
Ping statistics for 213.250.3.48:
Minimum = 7ms, Maximum = 8ms, Average = 7ms
Zaenkrat zelo zadovoljen.
LP Matej

Kukr jest razumem T-2 obvestilo, če priklopiš prek svitcha na modem 2 računala, se ti avtomatično dodelita 2 dinamična IP-ja. Če maš pa statičnega, morš pa zaprosit za 2, a ni tko?
lp
lp

xgo ::
Gleda kablov, zdj ali nabavim 5m telefonski, ali pa 5m elektricni kabel (vticnice ni niker blizu
)
1. kdo mogoce ve kje bi lah dobu "dusilec", ki je na koncu tel. kabla ki so mi ga je dal T2 ? (ga ni v merkurju)
2. Ali obstaja elektricni kabel, ki je debeline kot adapter za modem
tnx

1. kdo mogoce ve kje bi lah dobu "dusilec", ki je na koncu tel. kabla ki so mi ga je dal T2 ? (ga ni v merkurju)
2. Ali obstaja elektricni kabel, ki je debeline kot adapter za modem
tnx

NavadniNimda ::
Telefonsko kabel od štekerja do modema naj bo max 1 meter dolg, sicer se hitro oslabi signal! UTP kabel od modema do switcha (če ga imaš), pa je lahko skoraj poljubno dolg!

Jan987 ::
Jest sm za foro testirov, kolk je lohk dolg kabel od modema do routerja da dela BP pa mi je nekje na 115m kabla delalo skorej brez izgub (večjih), več pa nisem mogle sprobat, tako da JA tega kabla je res lahko skoraj neomejeno.

Zlikovec ::
@xgo: če z dušilcem misliš na razcepnik, poglej v LE Tehniki, eno tovarniško trgovino imajo v Kranju. Za kabel od tel. vtičnice do modema pa lahko uporabiš UTP kabel, le da po njem pač prenašaš telefonski signal (uporabiš le dve žički). Sam imam tako speljan signal od razcepnika do modema po ca. 15 m UTP kabla in rezultati so fenomenalni

Ducati Monster, Ducati 750 SS FF, Yamaha XJ6,
Honda Hornet 600, Yamaha Fazer 800, R NineT

Wega ::
Torej tale kabel od vtičnice do modema:
- kje se dobi sukana parica? jaz je še nisem videl
- na enem kablu, ki ga imam doma je na enem koncu odebeljen element, podoben kot pri kablih za monitor. Kaj je to in ali to tudi slabša signal
- zlikovec uporablja kar UTP kabel. Ampak a niso konektorji različne velikosti?
- kje se dobi sukana parica? jaz je še nisem videl
- na enem kablu, ki ga imam doma je na enem koncu odebeljen element, podoben kot pri kablih za monitor. Kaj je to in ali to tudi slabša signal
- zlikovec uporablja kar UTP kabel. Ampak a niso konektorji različne velikosti?
Wega,
lep, postaven, pameten
in skromen.
lep, postaven, pameten
in skromen.

Zlikovec zanimiva resitev, sam sta konektorja razlicne velikosti
si sam naredu? jest neznam
Wega odebeljen element pripomore k boljsemu signalu (sam nvem kuko)
si sam naredu? jest neznam

Wega odebeljen element pripomore k boljsemu signalu (sam nvem kuko)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xgo ()

antonija ::
Sej konektor sam gor priscipnes po zelji; lahko za LAN lahko za modem, kar rabis.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

freserovski ::
jaz tudi končno dobil 4Mb/512 in dela super, priporočam menjavo s siola

Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!

Zlikovec ::
@xgo, Wega:
UTP kabel sem kupil brez konektorjev, pride ca. 50 sit/m, zraven sem kupil še telefonske konektorje (RJ11). UTP kabel sem uporabil ker vsebuje štiri pare sukanih žic -> štiri parice, eno izmed njih sem uporabil za prenos telefonskega signala, ostale tri so pač neuporabljene. Konektorje je malo težje pritrdit na konce parice, ker potrebuješ posebne klešče. Če si vsaj malo spreten in imaš spajkalnik, lahko uporabiš kakšen povezovalni tel. kabel, ga odščipneš in oba konca prispajkaš na UTP.
Odebeljen predmet na koncu kabla je iz feritnega materiala inje namenjem dušenju radijskih frekvenc iz ozračja, ki bi lahko povzročale interferenco. Ferit v končni fazi ni toliko pomemben, saj že sama parica, s tem ko je prepletena, izničuje zunanje motnje; vsaj večji del njih (moje mnenje)
UTP kabel sem kupil brez konektorjev, pride ca. 50 sit/m, zraven sem kupil še telefonske konektorje (RJ11). UTP kabel sem uporabil ker vsebuje štiri pare sukanih žic -> štiri parice, eno izmed njih sem uporabil za prenos telefonskega signala, ostale tri so pač neuporabljene. Konektorje je malo težje pritrdit na konce parice, ker potrebuješ posebne klešče. Če si vsaj malo spreten in imaš spajkalnik, lahko uporabiš kakšen povezovalni tel. kabel, ga odščipneš in oba konca prispajkaš na UTP.
Odebeljen predmet na koncu kabla je iz feritnega materiala inje namenjem dušenju radijskih frekvenc iz ozračja, ki bi lahko povzročale interferenco. Ferit v končni fazi ni toliko pomemben, saj že sama parica, s tem ko je prepletena, izničuje zunanje motnje; vsaj večji del njih (moje mnenje)
Ducati Monster, Ducati 750 SS FF, Yamaha XJ6,

Evo sm sprobu povezat 2 kišti na net s svitchem in dela OK. Vsaka kišta dobi svoj IP, morata pa imeti vsak svoj firewall. Povezave med njima pa se seveda ne da uporabljati zaradi firewalla.. Sm tud sprobal testirat varnost, pa so lepo vsa vrata stealth. Pa svitcha ni treba nč resetirat
.
Na eni kišti so XP, na drugi ME. Pri ME sm sam všteku UTP, nikjer se nč ne napiše, sam leti
.
Jest mam od splitterja do modema 10m telefonskega kabla, pa dela čist v redu. Nimam druge možnosti, razen če imam modem na prašnem podstrešju
...
Varianta s predelanim UTP je pa zanimiva... Pa sej je telefonska parica oz. telefonski kabel tudi sukan. Pa mislm da ima tud kovinski ovoj proti motnjam iz okolice. Ne vem pa, če je tko zaščiten povezovalni kabl s konektorji...

Na eni kišti so XP, na drugi ME. Pri ME sm sam všteku UTP, nikjer se nč ne napiše, sam leti

Jest mam od splitterja do modema 10m telefonskega kabla, pa dela čist v redu. Nimam druge možnosti, razen če imam modem na prašnem podstrešju

Varianta s predelanim UTP je pa zanimiva... Pa sej je telefonska parica oz. telefonski kabel tudi sukan. Pa mislm da ima tud kovinski ovoj proti motnjam iz okolice. Ne vem pa, če je tko zaščiten povezovalni kabl s konektorji...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()

Zlikovec tnx za obrazlozitev, sam nvem ce se bom spustu v to
sam to bi mogu ze t2 uporabit, ce je kabel do modema sibka tocka

sam to bi mogu ze t2 uporabit, ce je kabel do modema sibka tocka

antonija ::
Meni so jo v parih dneh...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

NavadniNimda ::
Kak dolgo sploh tile kekci iz T-2 pošiljajo pogodbo?Dokler ne dobijo pozitivnega odgovora od kekcev (

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NavadniNimda ()

Spiral ::
@NavadniNimda : čak čak malo, mislim da nisi razumel kaj bi rad jaz zvedel :) , mene zanima kak dolgo traja ponavadi,od dneva ko na strani T-2 izpolni obrazec pa do dneva ko najde naročnik v kaslcu pogodbo(nepodpisano)... to kar si ti opisal pride v poštev potem ko podisano pogodbo pošlje nazaj :) . Vsaj tako piše na netu.

Wega ::
Hvala zlikovec, v bistvu tako zelo logično, pa mi sploh ni prišlo na misel. Bom prosil v trgovini, kjer sicer naredijo UTP kabel po želji, da mi ga skunštvajo po moje. (oziroma po tvoje:))
tisti feritni del pa je najbrž pomemben pri navadni parici.
tisti feritni del pa je najbrž pomemben pri navadni parici.
Wega,
lep, postaven, pameten
in skromen.
lep, postaven, pameten
in skromen.

TrotOfDoom ::
@Spiral ... meni so jo poslali dvakrat (dvakrat sem ispolnil prošnjo), obakrat je trajalo 3-4 dni.

mikko ::
Včeraj poslal dopis, da prenesem telekomovo številko na T2.
Sedaj bom imel 10/1 vdsl, 2x T2 tv, 2x Ip phone.
Je ta povezava dovolj močna, da bo to shendlala ?
Se da na IP tel. linijo priklopiti ISDN in navaden telefon in fax ?
Še kakšna stvar, na katero naj bom pozoren, ko mi pridejo zmontirati ?
Vem, da jih ne izpustim iz hiše, dokler ne bo vse delalo tako kot mora :)
Sedaj bom imel 10/1 vdsl, 2x T2 tv, 2x Ip phone.
Je ta povezava dovolj močna, da bo to shendlala ?
Se da na IP tel. linijo priklopiti ISDN in navaden telefon in fax ?
Še kakšna stvar, na katero naj bom pozoren, ko mi pridejo zmontirati ?
Vem, da jih ne izpustim iz hiše, dokler ne bo vse delalo tako kot mora :)

mikko: Kakšna je tvoja oddaljenost od centrale, je najbolj pomemben faktor pri tem če ti bo vse delovalo,
kakšen paket za internet si vzameš je čisto vseeno za uporabo IP-telefonija in IP-TV, T-2 ti odpre hitrost
med centralo in modemom do kraja in ti potem samo promet za internet zapre na željeni paket.
Manjšega ko boš vzel, več bo ostalo za IP-TV in IP-telefonijo.
Priporočam ti da zaenkrat vzameš samo 1 TV in če boš imal zadosti zmoglivo linijo dodatno naročiš še 1TV,
malo boš čakal ampak vsaj ne boš 25K SIT za Aminota stran metal!
kakšen paket za internet si vzameš je čisto vseeno za uporabo IP-telefonija in IP-TV, T-2 ti odpre hitrost
med centralo in modemom do kraja in ti potem samo promet za internet zapre na željeni paket.
Manjšega ko boš vzel, več bo ostalo za IP-TV in IP-telefonijo.
Priporočam ti da zaenkrat vzameš samo 1 TV in če boš imal zadosti zmoglivo linijo dodatno naročiš še 1TV,
malo boš čakal ampak vsaj ne boš 25K SIT za Aminota stran metal!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: butrca ()

SasoS ::
Odvisno od oddaljenosti od centrale.
ISDN in/ali PTSN vmesnike moraš naročiti ko pošlješ pogodbo drugače doplačaš. Boš pa verjetno dobil samo en pretvornik zastonj, drugega boš doplačal.
ISDN in/ali PTSN vmesnike moraš naročiti ko pošlješ pogodbo drugače doplačaš. Boš pa verjetno dobil samo en pretvornik zastonj, drugega boš doplačal.

mikko ::
Od centrale sem 797m.
Koliko pa stanejo te vmesniki ?
Pa če TV ne bo delal, ga bom dal nazaj in nič plačal, oni že tako zavajajo
potrošnike, s tem ko imajo razpisano ponudbo, ki je ne morejo zagotoviti.
In s tem, ko oni meni rečejo, koliko TV hočem imeti in če to ne dela kar ponujajo,
ne bom jaz nič plačeval, če ne bojo pridni bojo oni na koncu plačevali, tukaj se
pa jaz ne dam in mi je ravno. Norca se ne bo delal nihče.
Koliko pa stanejo te vmesniki ?
Pa če TV ne bo delal, ga bom dal nazaj in nič plačal, oni že tako zavajajo
potrošnike, s tem ko imajo razpisano ponudbo, ki je ne morejo zagotoviti.
In s tem, ko oni meni rečejo, koliko TV hočem imeti in če to ne dela kar ponujajo,
ne bom jaz nič plačeval, če ne bojo pridni bojo oni na koncu plačevali, tukaj se
pa jaz ne dam in mi je ravno. Norca se ne bo delal nihče.

Ojojoj :D
Ti pa si pa že zdele malo hude krvi....
Če si vsaj malo tole temo spremlal bi opazil, da boš šele po tem ko te priklopijo videl kakšna je zmoglivost tvoje parice.
Tudi Siol in Volja amis itd ne vedo kolikšno hitrost ti bo kdo lahko zagotovil dokler ne boš imel priklučen modem.
Glede na oddaljenost ne bi smelo biti težav za hitrost kje do 20/10, lahko tudi več, če pa nimaš sreče(slabi kabli) bo pa tudi manj.
Ti pa si pa že zdele malo hude krvi....
Če si vsaj malo tole temo spremlal bi opazil, da boš šele po tem ko te priklopijo videl kakšna je zmoglivost tvoje parice.
Tudi Siol in Volja amis itd ne vedo kolikšno hitrost ti bo kdo lahko zagotovil dokler ne boš imel priklučen modem.
Glede na oddaljenost ne bi smelo biti težav za hitrost kje do 20/10, lahko tudi več, če pa nimaš sreče(slabi kabli) bo pa tudi manj.

boris70 ::
Evo, končn so dans klical iz telekoma, da pridejo v torek ob 1h, upam da bo vse ok.
Boriss

jest nvem kaj je smisel povedat ob keri uri te pridejo priklopit
in ne govorim samo zate boris70
in ne govorim samo zate boris70
Zgodovina sprememb…
- spremenil: xgo ()

Fury ::
Kako zveste razdaljo do centrale se preden podpisete pogodbo s T-2? Se da kako? Al ste vsi pac podpisal pa poslal pa jebiga :)

Spiral ::
@Fury : to zveš šele po podpisu pogodbe, ko te obvestijo o postopku itd. Drugače pa lahko lepo preveriš razdaljo z TIS 06 programom. Od oka ti prikaže razdaljo od centrale pa do doma po cesti. Naslov centrale je podan na netu svoj naslov pa najbrž poznaš

Fury ::
Ok, najlepsa hvala :) Pogodbo sem ze dobil, samo sem mislu, da ze tuki zves a bo slo al ne :) Bo poslano ASAP.
Zdej pa sam moj naslov se najdem...
Zdej pa sam moj naslov se najdem...

*SL*BG 8472 ::
Mal sm spremlu temo in nisem našel podobnega problema (res pa nisem vsega bral:) ).
Mam ISDN od telekoma in VDSL od T-2-ja. Ker sem ful oddaljen (po klablih 1220m) imam lahko max hitrost 4/512. Naročil sem paket 10/10, vendar max upload, ki sem ga dobil je bil 60kb.
Zdej mam pa en hud problem, takoj ko se vzdigne slušalka od telefona ali da tel. zvoni, mi crkne net in začne utripat lučka link na modemu, ko se telefon odloži, se modem spet poveže ?????
Zamenjal sem vse kable, telefon, modem, razdelilec, router, uno škatlo ko mam TV gor,.... pršu je kolega iz telekoma in mi zamenjal še neke kable v omarici in nič...??? A ma kdo kakšno idejo, kaj bi blo ? T-2-ju se j... že 4 tedne in niso nč nrdil, pa jih kličem 3x tedensko.
lp *SL*BG 8472
Mam ISDN od telekoma in VDSL od T-2-ja. Ker sem ful oddaljen (po klablih 1220m) imam lahko max hitrost 4/512. Naročil sem paket 10/10, vendar max upload, ki sem ga dobil je bil 60kb.
Zdej mam pa en hud problem, takoj ko se vzdigne slušalka od telefona ali da tel. zvoni, mi crkne net in začne utripat lučka link na modemu, ko se telefon odloži, se modem spet poveže ?????
Zamenjal sem vse kable, telefon, modem, razdelilec, router, uno škatlo ko mam TV gor,.... pršu je kolega iz telekoma in mi zamenjal še neke kable v omarici in nič...??? A ma kdo kakšno idejo, kaj bi blo ? T-2-ju se j... že 4 tedne in niso nč nrdil, pa jih kličem 3x tedensko.
lp *SL*BG 8472

TRIROG ::
drugače lahko tudi pokličete na 059000000 pa vam tam povedo oddaljenost od centrale po zračni liniji ....

*SL*BG 8472 ::
Linija pride do splitterja po dveh žičkah, pol pa gre en del v modem, drug pa v ISDN škatlco iz nje pa v telefon.
Vrjetno mamo vsi isto, tist, ki smo obdržal ISDN.
LP *SL*BG 8472
Vrjetno mamo vsi isto, tist, ki smo obdržal ISDN.
LP *SL*BG 8472

shadow7 ::
Najverjetneje imaš na izbiro tri možnosti:
odpoveš Telekomov ISDN,
odpoveš VDSL,
se sprijazniš s situacijo.
Če imaš nekaj sreče, probaj s T-2 sprobati še kakšno nižjo hitrost. Nekateri imajo to srečo, da se jim linija pri 1Mb/256kb obdrži kljub ISDN. Jaz, ki sem po kablih tako daleč kot ti, te sreče nimam.
Je pa s T-2 prišel pogledati situacijo po drugem klicu. En sam klic do sedaj še niti onim na 116 ni zadostoval.
odpoveš Telekomov ISDN,
odpoveš VDSL,
se sprijazniš s situacijo.
Če imaš nekaj sreče, probaj s T-2 sprobati še kakšno nižjo hitrost. Nekateri imajo to srečo, da se jim linija pri 1Mb/256kb obdrži kljub ISDN. Jaz, ki sem po kablih tako daleč kot ti, te sreče nimam.
Je pa s T-2 prišel pogledati situacijo po drugem klicu. En sam klic do sedaj še niti onim na 116 ni zadostoval.

Looney ::
Meni se resnično ne da brati 95 strani tega, tako, da se opravičujem, če je bilo to vprašanje že postavljeno... kako je kaj s prenosom na drugo lokacijo?
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

Sharkec ::
Mislim, da to tudi ne pise na teh 95 straneh.
Je se kdo danes probal klicat na T-2 iz Telekomovega omrezja, namrec ne dobim povezave v 059 omrezje.
Je se kdo danes probal klicat na T-2 iz Telekomovega omrezja, namrec ne dobim povezave v 059 omrezje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sharkec ()

Looney ::
No... in kako je s tem? Če je že kdo imel izkušnje s prenosom... mi laho malo pojasni?
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Looney ()