Forum » Pomoč in nasveti » prosim za nasvet
prosim za nasvet
farko ::
Imam računalnik v katerem je plata brez biosa oziroma se je menda bios zbrisal.Procesor je amd duron 1300 mhz ter 256mb rama ter grafična radeon 9200 to so stvari ki nekaj veljajo če pa jih prodam pa tud ne vem kaj ne bom dobo za njih.
Prijatelj bi pa to mojo kišto rad imel da bi mu jo prodal.Kaj naj naredim? Naj po delih prodam ali kupim plato tako ki podpira ta procesor in sdr rame ter ga prodam prijatelju ki bi mi za njega še vedno dal tam nekje okoli 30 jurjev .Pomagfite če kdo ve kaj je za nardit
Prijatelj bi pa to mojo kišto rad imel da bi mu jo prodal.Kaj naj naredim? Naj po delih prodam ali kupim plato tako ki podpira ta procesor in sdr rame ter ga prodam prijatelju ki bi mi za njega še vedno dal tam nekje okoli 30 jurjev .Pomagfite če kdo ve kaj je za nardit
farko
fahrenGONE ::
Poglej na bolha.com in preracunaj koliko lahko dobis za komponente. Tam lahko tudi kupis kaksno rabljeno plosco, ce ti bo potem to prineslo vec denarja pri prodaji. Lahko das tudi oglas tukaj na ST, ampak ne pozabi na bolha.com, ce hoces kaj prodat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolha plačljiva (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 37736 (15089) | PersonaRuda |
» | Blokiranje naslovov straniOddelek: Omrežja in internet | 4632 (2675) | clancy |
» | Licitacija bolha.com možna ˝goljufija˝Oddelek: Loža | 5006 (4291) | Furbo |
» | Ebay načrtuje nekaj spremembOddelek: Novice / Ostale najave | 4195 (3266) | opeter |