Forum » Navijanje » IBM DTLA 30GB 7200 ATA100
IBM DTLA 30GB 7200 ATA100
overklokan Molj ::
sej vem d je to mal off topic,sam a bi mi lahko kdo prnesu iz italije ta disk,če kdo šverca pa to?
Cr00k ::
NAJSLABS pri prenasanju diskov..je posiljanje:)) najveckrat se pokvar :)) not su smart ajdeja
OZZY ::
Ja najbl, da ga greš iskat sam. Enkrat sem tako dubu disk, ki je imel polno bad sektorjev. Bi pa je nov. No hvala bogu so ga vzeli nazaj pa dal novga.
Milko ::
Kaka je sploh razlika v ceni v Italiji in pri nas? Pri JAE so kr ugodni IBM diski... pa se garancijo mas lepo tle...
BlackHole ::
Kolko vem se ravno disk najbolj splača kupit v tujini (AUT). V BIRG stane 45 GB IBM 46500 SIT + dobiš vrnjen
MWST kolk pač je, pri nas pa pride okrog 65.000 SIT.
MWST kolk pač je, pri nas pa pride okrog 65.000 SIT.
jah razlika v ceni je kr velika,sam sprašujem če je kle kak švercar k jst lih nimam trenutno kake šanse d bi sam hodu v trst,tko d če je kdo nej se mi javi prosm. po netu se mi pa ne splača kupvat k me pol pride stvar lih tok kt d ga grem v mlacom kupt al pa kam v slo + lohk se kej zjebe men prenosom kt ste rekl.
lp
lp
the one & the only
hehehhe 5k? stari pol je vseen a stvar kle nabavm al pa d mi ti prnesš. sicer pa grem po 15. itk v trst 4 free in bom nabavu,tko da,5k? hehe to je za 30l benza in če nimaš lih požrešnga avta npr d ti kur 7l/100 km če gledaš d se motor do trsta orng ogreje in maš potovalno porabo,če stav prekalkuliraš nardiš s tem 400km. predvidevam d ne boš to sam zame nosu in bi še od koga dobu 5k zato bi se ti to zlo splačal ajetko? ampak to niso gsm aveš k nabiješ 10k gor pa k prnesš v slo je še zmer pocen. tko d več sreče prihodnjič
the one & the only
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adria vs. Ryanair - kateri je boljši?Oddelek: Loža | 4993 (4145) | BigWhale |
» | Digitalna videokameraOddelek: Kaj kupiti | 2019 (1673) | Caligula |
» | Nakup v zamejstvu (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5443 (4594) | eiht |
» | Monitor 19 inch v Essediju??Oddelek: Kaj kupiti | 1358 (1212) | Trdi |
» | Kvaliteta pri Essediju- ItalijaOddelek: Kaj kupiti | 2181 (1602) | Pat_MaGroin |