» »

CrystalBrite TFT LCD

CrystalBrite TFT LCD

rokleb ::

V petek sem malo gledal prenosnike pa se nagibam da bi kupilk Acer 3005wlmi.
Vendar nikakor se nisem mogel privaditi na CrystalBrite TFT LCD zaslon saj je kot ogledalo. Kako ste kaj zadovoljni ostali s stemi zasloni. Ali naj raje vzamem kakega HP 6125 v tem rangu s sempronom 3100, vendar ga nisem nikjer zasledil da bi ga lahko mal probal.
Ali morda kaka druga varianta tam do 230k
lp

rokleb ::

a ni nihče lastnik teh prenosnikov, prosim za kak komentar (baje da ima HP slab lcd)
Kaj priporočate 15 ali 15,4 lcd, slišal sem za in proti mnenja pravijo da 15,4 so dobri samo za gledat filme.
lp

Dr Zoidberg ::

JSt mam Acer Aspire 1694 WLMi, CrystalBrite display se mi hud zdi, res hud. moj prejšn laptop je biu star 3 mesce, pa je zgledal zraven tega ko da bi bil star 20 let, in ko zanalašč je biu HP nx6125 :D, plus kvaliteta izdelave je pri HP-ju precej slabša kot pri acerju. Najbrš tudi za dražje modele, glede na to da jih v isto kišto montirajo :). Pomoje si je Acer pridobu zvestega kupca :D
.

kody ::

ja samo hp 15" 1400×1050 ima pa lep zaslon

Zheegec ::

plus kvaliteta izdelave je pri HP-ju precej slabša kot pri acerju

Acer boljšo kvaliteto izdelave kot HP? A to si gledal 5 let stare HPje?

Drugače so ti zasloni od Acerja kar OK, sploh glede na ceno, in tale 5024WLMI ki je sedaj za 309K je res huda zadevica po price/performance. Ampak da ima ohišje boljše kot HP... pa res prvič in najbrž edinič slišim :D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

ne, ALIEN, primerjal sem moj HP nc6125 ki je bil star 3 mesece. In glede na to, da ma HP celo serijo NX-ou pa NC-jou v isti kišti... Ta ohišje se mi res ni dopadu, če sem prenosnik privzdignil na enem koncu se je očividno "skrivil" na sredini, pa škripal zraven, česar pri Acerju ni, oziroma je minimalno prisotno. Smerne tipke na HP-ju so tudi škripat začele po tromesečnem maratonu San Andreasa ;> Ohišje je tut lepše (vsaj meni se zdi).
.

Ups, niso čisto vsi NX-i in NC-ji v isti kišti. kakorkoli, v mislih sem imel tole, in tale resnično ni dobra.
.

PARTyZAN ::

Jaz imam NX8220, ki ima dokaj podobno ohisje kot tale, in se NIC ne upogiba ali skripa.

perci ::

Tole ohišje na sliki se ne upogiba, ne škripa itd ama skoraj nič. Tko da mozno, da si imaš ti kak slab primerek al si pa konj >:D.

kody ::

prej konj...ker se mi zdi to veliko bolj kvalitetno ohisje od acerjev....

vsaj tipkovnica pri acerju se na sredini upogne, ce jo pritisnes :)

Pojdi v eno trgovino pa skupaj postavi NX8220 pa recimo 5024WLMI (ta, ki je sedaj za 310K) pa malo primerjaj. Ohišje ima HP itaq veliko boljše, poleg tega ima manjše ohišje (pa čeprav sta oba 15.4"), veliko boljšo tipkovnico in sploh je kar se ohišja tiče precej bolj kompaktno pa kakovostno. Si pa prvi ki je rekel da ima Acer boljša ohišja kot HP :D Je pa zato takšna cena HPja... mogoče malo previsoka, ampak še vedno so zelo kulski prenosniki.
Janez Janša, 29.04.2014

perci ::

niso kulski, lcdji so apn (beri: slabi vidni koti na nivoju moje 4 leta stare tošibe)

Em... kakšen NX8220 z 1680x1080 ima super sliko... Vidni kot pri večini novih HP pa res ni dober - pa sama slika tudi ni ravno nek IBM/Sony :D
Janez Janša, 29.04.2014

mogoče sem res mel slab primerek, res se mi zdi acer bolši. Je pa topic itak glede slike, ki je pa milina proti HP-ju.
.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Acer ali HP

Oddelek: Kaj kupiti
432408 (1757) Daresan
»

Prenosnika: ACER, Travelmate 4021WLMI ali HEWLETT PACKARD, NX6125

Oddelek: Kaj kupiti
92181 (2004) blank3