Forum » Zvok in slika » Domači kino
Domači kino
Muzo ::
Hoj,
vem da je veliko tem na razpolago o vseh vrstah predvajalnikov, neki sem tudi bral in najbolj všeč sta mi Yamada in Xoro v kombinaciji z zvočniki, ki pa žal nimata FM sprejemnika, mi pa bi s tem nekako nadomestili stari HI-FI sistem,ki je podlegel starosti.
Zato me zanima, kateri hišni kino bi priporočili? Zaželjeno bi bilo, da bi bil v srebrni barvi :) Kje lahko zvem, kakšen predvajalnik je točno v kompletu, da bi si malo prebral lastnosti?
Hvala:)
vem da je veliko tem na razpolago o vseh vrstah predvajalnikov, neki sem tudi bral in najbolj všeč sta mi Yamada in Xoro v kombinaciji z zvočniki, ki pa žal nimata FM sprejemnika, mi pa bi s tem nekako nadomestili stari HI-FI sistem,ki je podlegel starosti.
Zato me zanima, kateri hišni kino bi priporočili? Zaželjeno bi bilo, da bi bil v srebrni barvi :) Kje lahko zvem, kakšen predvajalnik je točno v kompletu, da bi si malo prebral lastnosti?
Hvala:)
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Jan987 ::
jest sem z xoro popolno zadovoljen pa še kr lep je. Res pa nima radia (k jih ma zlo mal predvajalnikov k so posamezno prodajajo)
Stepni Volk ::
S to temo so že začeli v: [Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1....
Oba predvajalnika imata svojo lastno temo. Preberi si ju, da dobiš + in -.
O samih divx komponentah se lahko debatrie tu: [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave
O zvočnikh tu: [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT, ter mnogo drugih.
Zaklepam.
Oba predvajalnika imata svojo lastno temo. Preberi si ju, da dobiš + in -.
O samih divx komponentah se lahko debatrie tu: [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave
O zvočnikh tu: [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT, ter mnogo drugih.
Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | [Xoro DivX] - podnapisi za filme ne delajo pravOddelek: Zvok in slika | 1795 (1718) | podtalje |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31430 (14683) | Stepni Volk |
⊘ | Kateri DIVX predvajalnik naj kupim,ki podpira podnapise?Oddelek: Kaj kupiti | 1209 (1026) | Stepni Volk |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2277 (1903) | Stepni Volk |
⊘ | Kateri DVD/Divx predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2264 (2004) | Stepni Volk |