» »

Problemi s power fan

Problemi s power fan

tonex23 ::

Power Fan mi včasih dela včasih pa ne. Včeri mi cel dan sploh ni delu. Imel sem občutek kot da malo smrdi po sobi sam nism bil čist prepričan. Kaj sploh je power fan? V asus probe mi skos teži da včash ne dela. Skos sem preverju temperaturo, grafične,procesorja in matične plošče, sam temperatura je bla skos normalna ...tko da nebi vedu kje se to pregreva in zakaj je rahlo smrdelo po zažgani plastiki ali ne vem čemu:) Če je sploh smrdelo, ker men včasih diši glih tisto ki smrdi ok...to bi lahko bil smodnik:) Skratka zanima me, ker imam vodno hlajenje in zdej ne vem če meni sploh dela power fan ali pa mi nadomešča vse to vodno hlajenje. Mogoče asus probe prepozna potem kot da nebi delal power fan...? power fan je napajalnik? ok lepo pozdrav in prosim da mi tukaj malo pomagate, hvala:)
intel Core 2 Extreme QX6700, asus commando 965P, 400 gb disk,250gb
external,4gb ddr2 st 800mhz, evga 8800 Ultra, hp lp3065 + 24"dell

Pyr0Beast ::

Power fan naj bi bil v napajalcu.
Si povohal če ti iz napajalca kej vn piha ali smrdi?
Poglej s programom speed fan.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

tonex23 ::

zdej zaenkrat dela ok, v asus prob programčku malo niha hitrost...sam zdej dela. nesu sm tud na servis, pa so rekl da je vse ok, čudno...:) upam da bo vse ok. takrat sm mel 0 hitrost power fan, zdej mam okol 7670 obratov. Sam se bojim da mi bo spet crknlo na servisu pa mi ne bodo verjel, ker bo spet potem delal. crkne pa dela... zdej že 2 dni lepo dela.
intel Core 2 Extreme QX6700, asus commando 965P, 400 gb disk,250gb
external,4gb ddr2 st 800mhz, evga 8800 Ultra, hp lp3065 + 24"dell

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3 pin to 4 pin CPU connector

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
183493 (2318) Miha20
»

ventilatorji- problem NUJNO

Oddelek: Hlajenje in modifikacije